Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Alina,uff, imi imaginez ce greu iti este! spor la treaba,sa terminati cat mai repede si sa fie cat mai frumos
Nu mai stiu, tu mai intrebat de bara/laterala de protectie pt. pat?

gasesti la mai multe firme (Cam,Brevi,etc); a noastra este Safety 1st, destul de asemanatoare cu www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=53&cod_produs=838" target="_blank">asta.
Noi am cumparat-o acum vreo 3 ani si a fost si inca mai este f.f.buna; nu stiu ce am fi facut fara ea- Sebastian nu a luat niciodata vreo caatura din pat,iar in patul mare l-am mutat pe la 1 an si un pic..Am carat-o dupa noi peste tot, la bunici, in vacante la hotel,etc

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Anca, si pe mine ma amuza mult.Ii ziceam chinezu...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sheri..da cam asa trebuie sa manance la varsta asta..4-5 mese de 180-200 ml. deci laptele tau ii place? atunci mulge-te si da-i lapte de-al tau dar prin biberon, dc de la san i-e lene sa traga.
programul ce l-ai scris acolo..e f putin sa manance numa atat...40 ml la o masa..e f putin.
si dc ii dai lapte de=al tau, nu-i ma da si apa, ca numa i s eumple stomacelul degeaba.

aaa..si vezi ca cel putin laptele nan se fol intr-o luna de la dechidere.

dany 26...nu inteleg, despre ce rama ma intrebi???

ieri a avut si stefanut o zi in care nu a facut kk..dar el nu are pb de obicei. iar azi dim cd m-am dus la el in camera..era o putoare...hihihi

si noi raportam un bb chel

vai oana ce viteaza esti d e vrei 3 bebelasi!!!!!!

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Azi am papat 620!!!!!!!Iuhuuuuu!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Amy nu ii mai dau Novalac de 3 zile.Tot putin papa,500-600 ml pe zi.Am zis sa i-l schimb iara...Acum ii dau Topfer.Papa de 3 zile.Am observat ca dupa fiecare masa face caca.E normal oare???Ieri a papat 600.
Azi a papat la 7,150 ml,iar la 11,165 ml...uau,de cand nu a mai papat atata la un bibe...
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca aseara si azi dimineata am vazut pe scutec,putin caca,asa parca imbibat in scutec...oare o fi diaree???Dar numai putin.Pana acuma a facut 2 caki.Al doilea mi s-a parut putin mai moale...oare cum e diareea????Tre sa fie mai dese,nu???Daca va face diaree,tre sa-i schimb laptele din nou????Sau ce sa fac???

Sheri tu nu i-ai schimbat laptele???Vai,parca o vad pe Bea,din ceea ce povestesti...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Pai vezi Ramo daca intri rar si nu ma mai vezi? Ma sfatuiai mai din timp, ca acum pica si fisa la mine ca se satura de un tip de lapte si vrea altul, a mers bine cu Nan1 o saptamana, apoi din ce in ce mai putin, am trecut la Humana, f bine o saptamana si apoi iar un pic.
Azi i-am dat doar lapte de al meu simplu fara praf si a mancat tineti-ma ca era sa lesin 200 ml odata! Se uita si hazbandul siderat la ea, mi-am pus o dorinta, trei dorinte, al meu tot venea cu ibricul cu laptic incalzit si se minuna ca papa fi-sa tot.
Am trimis-o pe sor-mea si mi-a cumparat Lactogen si Similac (asta a gasit in farmacie) sa vedem cum merge, apoi revin iar la Nan, Humana (ca mai am si sa le termin ).

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Cum incalzesti lapticul de san ? La ibric ? In contact direct cu focul isi pierde din proprietati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

[quote]Originally posted by Victo
[

aaa..si vezi ca cel putin laptele nan se fol intr-o luna de la dechidere.

[quote]

habar n-am avut, scrie undeva pe cutie ? eu tot mai tin in casa o cutie (deschisa) in caz de urgenta...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

seara buna fetele !

eu nu mai reusesc sa tin pasul cu cititu' din urma, am reusit sa frunzaresc ultimele pagini.
In schimb am vazut albumele ... super idee, super poze. Doamne ce copilasi dragalasi... unul mai frumos ca celalalt.

Softurela, eu incalzesc apa intr-un ibric si pun sticluta cu laptic in apa fierbinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Azi am papat 620!!!!!!!Iuhuuuuu!!!!!

Baftoaso, m-am inverzit de oftica , a mea pana acum 70 dimin, 60 la pranz, 200 la 16, 120 la 21.... slab.... acu doarme dusa ma mulg si incerc s-o pacalesc la 12 sa-i dau prin somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Anca ce tort frumos ati avut la botez ! Imi ploua in gura...offff, trebuie neaparat sa slabesc, de acum inainte ma uit doar la poze cu salata verde si ridichi !

Oana, noi n-avem nici o fusta, avem 3 rochite dintre care 2 ne-au ramas cam mici (ni se vede fundul ) dar la fuste inca nu am ajuns ! Trebuie neaparat sa recuperam !...

Adra, toti bebelusii sunt foarte frumosi dar Eva ta in plus e extrem de fotogenica, are niste poze de revista, mai ales cea in care doarme (cea pe care a ales-o ca poza de noiembrie in albumul comun). Ne bateti la fund la capitolul par, a ta are deja carlionti...

geo_ionita, si eu am remarcat, e posibil sa fie un fel de ciupercuta, dar eu mai degraba cred ca e (in cazul nostru) de la laptele regurgitat care i se scurge pe langa ureche. Eu o spal bine dupa urechi la baita, o usuc, si uneori dimineata o mai sterg iar. Nu ia-m dat cu nimic, ca stiu ca zona trebuie sa fie uscata.

Vasari, ce culoare faci peretii ? Ai tot respectul meu, nu m-as apuca sa fac nimic cu bebele in casa, si asa de-abia am timp sa respir (citeste "sa intru pe forum" )

Cami, eee, erau poze de la gat in sus , trebuie sa scap de 18 kile ca am nunti si botezuri in vara asta la greu !

Copilul meu doarme dus (ca in fiecare seara la ora asta), eu sunt inca treaza (ca in nici o alta seara la ora asta) si ghici ce facem ? Eu aici si el se uita la fotbal !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by softurela

Cum incalzesti lapticul de san ? La ibric ? In contact direct cu focul isi pierde din proprietati.
[/quote]

offf acu imi spui?

Mergi la inceput