Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

georgiana,o tii cu caciula in casa?
incearca cu Bephanten,de-o in seara asta si vezi cu e maine.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Pana la vara ii creste cat de niste clame sic. Bentita d-aia - cu floricica intr-o parte,nu?- o sa ii iau si eu, dar mai la primavara, sa ne fudulim p-afara.
Bai, isi roade pumnii ceva de speriat si se umple toata de saliva.

Am mai facut o comanda pe net, sper ca asta sa vina. Mai facusem una acum 10 zile, care, bineinteles ca nu a venit, asa am eu noroc la cumparaturi onine.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Geo si noi am avut si am curatat bine la baie fara sa dam cu nimic,a trecut in 2 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,citeam intr-o zi la odisee si mi-am adus aminte de aspirante,tare ma gandesc la al treilea.trebuie sa am rabdare sa mai astepta cam un an jumate si cred ca ma pun pe treaba,daca nu la 40 de ani il fac sigur

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am pus pozele noi in album.
Mihuta, sunteti foarte frumoase amandoua! Am vazut pozele mai demult, dar la ce am pe cap zilele astea am uitat sa-ti spun.
Ca sa traduc, la noi e semi-santier, cum nu se poate mai rau, adica. Si m-am suparat, asa ca am hotarat sa si schimbam culoarea peretilor. Ori la bal, ori la spital.
Shery, felicitari pentru masa copioasa!

Eu merg la o curatenie generala ca a adormit Maria! Intru mai tarziu sa vad daca au mai venit poze pe mail. ;)

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_r

anca,citeam intr-o zi la odisee si mi-am adus aminte de aspirante,tare ma gandesc la al treilea.trebuie sa am rabdare sa mai astepta cam un an jumate si cred ca ma pun pe treaba,daca nu la 40 de ani il fac sigur

Anya-Dumitra si Matei

Gand la gand cu bucurie si eu ma gandesc la bb doi ,dar nu prea mai vrea tati

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

O tin cu caciulita din aceea subtire, pentru ca la noi in celelalte camere e mai frig si cand se deschide usa la dormitor se face putin mai racoare si mi-e sa nu fie curent...urmeaza sa ne mutam si noi in alta parte si sper acolo sa fie mai bine si sa fie aceiasi temperatura in toate camerele.
O sa ii dau cu Bephanten si sa vad cum o fi maine...

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Eu nu prea pot tine pasul cu voi...cu toate ca as vrea sa citesc tot ce ati scris pana acum la acest capitol ...nu pot ca nu am timp...
Astazi cand i-am dat caciula jos sa se mai aeriseasca si ea la chelie, am observat ca avea o iritaie dupa urechi...era rosie si miroase urat, si mereu o spal atent dupa urechi...cu ce as putea sa ii dau? vi s-a intamplat si voua? Bephanten o fi bun?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

eu am rezolvat-o frecand bine cu compresa sterila cu ceai de musetel si cu ulei de masline care il dau si pe corp pt masaj la fiecare baie.

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Oanaelor (de Iasi si de Bacau),v-am vazut bbelusele, sunt niste scumpe! unde mai pui ca sunt si elegante; avem si noi ceva rochitele, dar in general o imbrac in salopeta.De acum o sa ii cumpar mai mult rochitele si fustite, are mama fata mare
Jucarii K's Kids am vazut la Miniblu (si masinuta Oanei)

Mihuta,am remarcat pozele tale, nu stiu de ce mi te imaginam altfel- pari mult mai tinericaaa decat varsta afisata in profil!Sunteti o familie frumoasa si,se pare, tare fericita!
Jasmin, cui ii spui tu cuscra? pai se poate, nu am discutat noi ca la vara facem o intalnire, poate-poate...Deja v-ati hotarat ?
Gatul ma doare din ce in ce mai rau, imi este frica sa si mananc solide, este o rana vie.De tusit nu prea tusesc, nu am facut febra, doar ca simt pana spre plamani ca totul este inflamat.ieri doar ma ustura nitel, astazi a "explodat"

Pe Sebastian l-am nascut cu o claie de par, la scurt timp i-a cazut tot- dar in transe.Era ca o maimutica ( exemplu
Pe Stefania am nascut-o aproape cheala, are un smoc la spate putin mai negru.A inceput sa-i creasca si ei, pana la vara tocmai bine

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Cami marfa rau poza

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput