Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
khristin spune:
Cu intarziere, La Multi Ani sarbatoritilor din partea noastra
Fetele, cu pianisti in casa, o intrebare....intai voi ati cumparat pianul si apoi i-ati dat la lectii sau vice-versa? Ne-ar tenta si pe noi sa incepem...
Ce calduri la voi, noi maine mai asteptam inca un strat de zapada grosuta, tocmai ce aveam un concert maine programat care s-ar putea anula din motivul asta....eee, noi sa fim sanatosi
Nicoleta, tu ce mai zici? Cu cate kg te lauzi la purtator?
Crig72, felicitari fetei pt. diploma
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nicoleta spune:
Khristin, nu ma mai laud cu kg, ca sunt multe... simt asta, fiindca de 3 saptamani nu m-am mai cantarit . Nu va fi prea amuzat doctorul saptamana viitoare, dar asta e, am luat si Ca si mi-a crescut brusc pofta de mancare... e partial si vina lui, de ce mi-a dat Ca?
Tu cum esti, ai greturi ceva? (eu nu stiu cum e sa vomiti in sarcina, nici macar stari de greata mai nasoala nu am avut...) Asa se explica si kilogramele... Imi amintesc eu bine ca la prima sarcina ai luat si tu ceva kg? (eu, 21
).
Crig, asa da aniversare!! Felicitari Mariucai ca isi leaga sireturile singura! Si la mai mare la inot!
Gabriela, ce frumos trebuie sa fi fost la petrecere!!
Eu sunt tare obosita azi, am dormit prost, ma gandesc sa intru in prenatal dupa saptamana viitoare... nu mai rezist sa ma trezesc dimineata...
Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello !!!
quote:
Originally posted by crig72
hot news....Mariuca isi leaga sireturile!!
Bravo Mariuca!!! Ai spart gheata!!!
Nicoleta, eu zic sa nu-ti faci griji, stiu ca in ultima parte a sarcinii se aduna kg mai repede, dar asta e, este si vina calciului. Bine ca te-ai hotarat sa intri in prenatal. Sper sa ne scrii si atunci! Stefan ce mai zice? E emotionat sau nu inca?
Sa va zic si eu ca ieri l-am gasit pe Andrei la gradinita muscat de un coleg de piept. Era destul de urata rana, educatoarea noua nu stia exact cum s-au petrecut lucrurile. Andrei ne-a zis ca el si cu alti doi colegi se jucau cu niste cuburi, Radu, cel care a muscat a venit de le-a luat 4 cuburi si Andrei s-a dus sa le recupereze. Celalalt n-a vrut sa i le dea, s-au certat si celalalt l-a muscat. Mi se pare groaznic de violent ce s-a intamplat.
Andrei a fost destul de marcat de intamplare, a trebuit s-o sune pe buni, sa-i povesteasca ce s-a intamplat, n-a scapat nici sora mea si bineinteles ca i-a povestit si Anei, verisoara lui, cu gesturi, isi ridica bluza sa arate cum e muscat, desi ele n-aveau cum sa vada asta!!!
Azi la gradi, doamna ne-a spus ca Radu a zis ca Andrei l-a muscat si el mai demult pe el, dar nu cred, ca am sunat-o si pe educatoarea dinainte s-o intreb si a zis ca nici gand, ce nu ne-ar fi zis daca ar fi fost vre-un episod din asta???
Asa ca asta e, interesant nu?
Mai intru mai incolo, pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](bici.gif)
Venerata spune:
Buna,
Nicoleta, bun pontul cu Meli Melo. Chiar aveam o problema ce martisoarele pentru educatoarele lui Vlad.
Katty, apropo de ziua cand se ofera martisoarele anul asta, avand in vedere ca 1 Martie va fi sambata. Si eu am aceeasi dilema (pentru la gradinita) si am mai intrebat unele colege cu experienta (nu neaparat la martisoare, ci in general ). In general raspunsul e ca n-ar trebui sa asteptam pana luni, 3 Martie, ci sa oferim martisoarele vineri pe 29 Feb, deci inainte, astfel incat pe 1 Martie, cand toata lumea sarbatoreste Martisorul, doamnele, domnisoarele, mamele, soacrele, prietenele etc.... sa aiba deja micul simbol cu fir alb cu rosu de pus in piept. Are sens, ce ziceti?
Mai am si eu o intrebare...doua. Ce parere aveti, e potrivit sa duca Vlad (5 ani si 8 luni) martisoare si la fetitele de la gradinita? Sau sunt prea mici? Mai bine niste bomboane?
Toate bune,
Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)
katty spune:
Venera, Andrei da martisoare colegelor lui, a dat in fiecare an pana acum, stie lectia, ca da numai la fetite, la baieti nu, ca sa nu aibe pretentia sa primeasca si el. In primul an voia sa dea la toata grupa!!!
Noi o sa dam martisoarele luni, martisoarele se dau intre 1 si 8 martie, asa ca am hotarat sa le dam luni la gradinita!!!
varsta lui Andrei
Venerata spune:
Katty, multumesc pentru raspuns. Si eu ma gandisem sa duca martisoare dar voiam sa mai stiu cum fac si alti copii de aceeasi varsta. Deci, avem treaba, de cumparat martisoare pentru 10 fetite! Si nu numai!
Venera
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Noi suntem bine, ne bucuram de soarele primavaratec de afara.
La multi ani Ema, printesa de Mari !
Sa cresti sanatoasa si voioasa,
alaturi de minunata ta mamica !
Felicitari, Mari,
sa iti traiasca
si sa iti umple mereu sufletul de bucurie !
Revin maine cu mai multe. Acum, plec la intalnire cu mama si fetele, ca vrea Cristina sa-si cumpere ceva, ca i-a venit salariu(alocatia).
Pupici, tuturor si o zi superba in continuare !
PS- Poze de la petrecerea la care am participat in weekend.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
khristin spune:
Nicoleta, iti amintesti foarte bine, de aceea am si intrebat....eu am fost campioana, c-am luat numai 30 , partial ca am si retinut apa...dar asta fireste ca nu e o scuza, asa ca incerc sa fiu mai prudenta de data asta, sa vad cu cate sfarsesc pana la final
Eu azi am fost dimineata la un concert cu ai mei elevi, iar dupa-amiaza m-am rasfatat la masaj....ce bine a fost Si Yasmine a primit azi martisor de la bunica-sa prin posta, si ce mandra a fost
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Nicoleta spune:
Khristin, si eu retin apa in corp..., insa in ultima luna am cam dat de multiple ori cu bata in balta... ooooooof. Sincer, nu vreau sa mai vad cantarul, numai gandul ca am depasit deja norma ma baga in depresie
. Dar nu mai este mult si imi voi tine gagalicea nr. 2 in brate, voi uita de alte cele.
O zi buna sa aveti, eu m-as bucura sa fie azi vineri... dar nu e...
Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Buna.
Si la noi e vreme superba de primavara! Poate veni martisorul linistit!
Nina, am vazut pozele de la petrecere! Kiki era super incantata de pisoi, nu? Super poza "doua pisicute"!
Nicoleta, asta sa fie singurul tau gand, sosirea lui BB, restul nu lasa sa te streseze nimic!!! Ce mai zice Stefan? E emotionat?
Voi ce mai gatiti? Nu mai am inspiratie ce sa fac in weekend! Aseara am facut o supa de pui cu galuste, in weekend o sa fac o ciorba de perisoare, dar n-am idee de felul doi!
varsta lui Andrei