Copilasi din 2002 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Katty, eu am cumparat martisoare sa saptamana trecuta (am gasit unele cu Tweety si cu inca un personaj din desene, sper sa le placa fetitelor), am luat si pentru doamnele educatoare (la MeliMelo se gasesc brose foarte dragute si sunt si la reducere!!). Ne pregatim intens, oare se dau vineri sau luni, dat fiind ca 1 Martie pica sambata...?

Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Stii ca la asta nu m-am gandit, cand se dau martisoarele? Eu cred ca luni, ca sa fie chiar in martie!
Si pe Andrei il atrage sa mearga la karate, am si cautat cateva cluburi, n-am gasit nimic apropiat de casa, dar mai caut!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Ce multe evenimente in ultimele zile!!

L-a multi ani, Matthew!
La multi ani, Crig!
La multi ani Ema! Mari, felicitari si sa fiti fericite!
Sinzi, ruxij, bravo pianistilor vostri, canta foarte frumos!

Va doresc o saptamana foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by mariaanna
Dodo, nu te sfatuiesc sa-l fortezi sa scrie cu dreapta!Eu am avut elevi care erau stangaci.La fel, parintii insistau sa scrie cu dreapta, dar i-am sfatuit sa lase copilul sa scrie cu mana cu care el simte ca are mai multa abilitate.Si au scris frumos, ordonat, ingrijit.
Nu e un handicap faptul ca e stangaci, din contra, il face sa fie mai special.
Va pup!

Eu nu doresc sa-i schimb mana cu care scrie caci si asa are multe de invatat .Problena am avut cu educatoarea de anul trecut care nu pricepea sa-l lase sa scrie cu ce mana poate.

La multi ani Ema !sa cresti mare si frumoasa sa dea DD sa te faci bine,Maria multa putere pe noul drum inceput si acomodare usoara.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

"La multi ani"Matthew
"La multi ani" Crig
"La multi ani" Ema de Mari.

Dodo eu am doi stangaci, si David si Selin sunt stangaci, si nici nu ma gandesc sa-i opresc sa scrie cu stanga. eu am fost o stangace obligata sa scrie cu dreapta si acum aprope ca am doua maine stangi.
sanzi nu am poze puse pe net de la carnaval si nici nu cred ca voi reusi sa pun in curand, acasa de samabata nu mai am calculator.....pana nu o s-al repar.. au fost tare haioase costumele lor. Au avut o pelerina confectionata dintr-un sac de gunoi despicat in mai multe fasii si fiecare fasie taiata ca o petala, iar in cap un fel de casca neagra cu niste bile mari albe pe post de ochi si gura si dinti....
Frumos v-ati distrat la disneyland. Sa stii ca si noi am tot vrut sa mergem pe alte Land-uri din astea dar am mai asteptat sa mai creasca putin. Anul trecut am fost de ziua lui David si a fost bine....daca e prea mic nu prea are voie in toate si nici nu se bucura atat.
Felicitari pentru pianist....ii place??
nicoleta ce putin mai ai, acusi il ti si pe bebe Matei in brate.
Aida sunteti tot timpul in gandul meu.
Mariannaa ti-am citit povestea...de fapt pe amandoua.Imi pare rau pentru experienta ta. Ai un baietel tare dragalas.

..............si la noi a fost o vreme superba in weekend. Samabata l-am lasat pe papi sa mearga sa-si incerce noile ski-uri si noi am fost toata ziua pe afara iar ieri am fost cu totii....la ski.

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor!

LA MULTI ANI! pentru Matthew, Crig (cu scuze pentru intarziere) si pentru Ema. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Khristin, felicitari pentru bebe! Sanatate si sarcina usoara si sa va bucurati mult, mult!

Katty, draguta chestie cu martisoarele la gradinita. Imi place ca ii fac pe copii, si pe baieti mai ales, atenti la micile sarbatori ale primaverii. Vlad fredoneaza un cantecel prin casa, ceva cu "primul martisor pentru mama mea" etc. si daca devin atenta si il pun sa mai repete, bineinteles ca n-ai sa vezi! Numai cand si daca are el chef.

Va imbratisez pe toate si sper ca saptamana asta sa am ceva mai mult timp si la birou si acasa si sa stau mai mult de vorba cu voi.

Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Ema!!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Azi am fost la control oftalmologic cu Bogdan rezultatul e urmatorul:
La ochiul stang:cataracta cong. polara posterioara.

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by Dodo-pui
Eu nu doresc sa-i schimb mana cu care scrie caci si asa are multe de invatat .Problena am avut cu educatoarea de anul trecut care nu pricepea sa-l lase sa scrie cu ce mana poate.

La multi ani Ema !sa cresti mare si frumoasa sa dea DD sa te faci bine,Maria multa putere pe noul drum inceput si acomodare usoara.

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Imi pare rau...ea ar fi trebuit sa stie mai bine ce e bine...
Mirakluker, multumesc...

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Multumesc mult pentru urari!Am avut o zi frumoasa datorita Mariucai care mi-a ales tortul(o inima) ,care mi-a cantat La multi ani impreuna cu tati si care a luat locul I la inot la categoria ei de varsta Mi-a spus ca acum a primit doar diploma si cupa o va castiga la vara
Urez si eu La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor din luna februarie !Am ramas restanta..
va pup si va doresc o saptamana cat mai linistita!A mea va fi una plina.

hot news....Mariuca isi leaga sireturile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, multumesc mult d e urari, Matthew e f. bucuros ca a implinit 6 ani, ce fericita zi(ma simt si prost ca de atita timp nu am mai scris nimic)v-am citit dar avem o per. f. aglumerata, nici nu stiu cind e luni si imediat vineri.Oricum d eziua lui l-am luat devreme d ela scoala, am desfacut cadourile suflat in tort, a doua zi am avut petrecerea la patinoar, de fapt cu rolele, frumos, chiar au venit aproape toti copii, bucurie, intreceri, lui Matthew ii place cu rolele, desfacut d ecadouri, ptr. ca asta e cel mai important lucru, ce sa mai o zi f. plina, de aceeala 7 era in pat.De simbata incepe footbalul, practica si meci in aceeasi zi, bine dar si obositor, sa vedem ca nu a mai jucat d emult si acum este la divizia sub 8 ani
Va las, cind nu scriu d eloc si cind nu ma mai opresc.O seara buna
merci ptr. urari si pe miine
pa

Mergi la inceput