Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
salut!
Katty- un spanacel cu chiftele? Eu la asta m-am gandit, pt ca Andrei e fan chiftele si atunci repede bag si spanacul ca trebuie si s-astaM-am mai gandi la galuste cu pui si smantana.
Si la noi e foarte cald. Am iesit la plimbari cu tractorul cu pedale, dar a cam ramas mic. Acum realizez cat a crescut Andrei in iarna asta. Abia mai pedaleaza
Azi sau maine mergem si noi dupa martisoare ca sa poata sa le daruiasca vineri gagicilor .
Sunt tare bucuroasa ca sunt vesti optimiste despre Matza Ema!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Venerata spune:
Buna,
Katty, intervin si eu in discutia despre mancaruri.
Eu aseara am facut o musaca de cartofi cu carne tocata de vitel. Miam, miam! Iti ia putin pana pregatesti carnea, dar merita efortul! Eu am pus cartofii cruzi dar taiati felii destul de subtiri, si a iesit super!
Pofta buna!
Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
De la -6 grade C, dimineata, acum ne bucuram si noi de 15 grade C cu + ! E primavara si la Miercurea Ciuc !
Dar nu stiu cat va tine !
Vineri, daruim si noi martisoare doamnelor de la gradi si invatatoarelor nepotelelor, impreuna cu un buchet de ghiocei.
Ieri, Cristina n-a avut rabdare pana primeste primul martisor de la tati si si-a cumparat un martisor catelus(pisicutza nu era).
katty, Cristina s-a indragostit de acel pisoi(Bebitza), care e si foarte bland. In fiecare zi ma intreaba cand mai mergem la baieti, sa se joace cu Bebitza. Noroc, ca locuiesc aproape de noi si le mai putem face cate o vizita.
Azi, la gradi este "Sarbatoarea meseriilor". Un carnaval al meseriilor, care trebuia sa se tina chiar inainte de vacanta care a fost la inceputul lunii. Cristina a ales sa participe la atelierul de bijuterii ca tot are experienta in acest domeniu.
Maine, vin cu poze de la aceasta sarbatoare !
Va doresc o zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina, alaturi de familie !
PS - Noi avem spagette, azi ! Iar maine, fetitele hotaresc, ca sa si manance, ca de multe ori, nu vor sa manance orice.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna !
Da' ce-i cu linistea asta aici, fetelor ? Ati fugit in intampinarea primaverii ?
Am pozele de la sarbatoarea de ieri, de la gradinita !
Ia uitati, ce uniforme au fetele la scoala(asa va avea si Kiki la toamna) si cate meserii a incercat Cristina la gradi, la sarbatoarea meseriilor, aici !
O zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmen/carmen.jpg)
carmen spune:
quote:
Originally posted by ruxij
La multi ani Matthew!! Multa sanatate si noroc! Petrecere frumoasa!
La multi ani Criq!! Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Sanzi, felicitari pt. David! M-am uitat la poze, f. frumoase. Te cred ca ati fost f. mandri de David! Ce ne bucuram noi parintii cand vedem fiecare pas inainte facut de copilasii nostri! Cartea lui David de pian seamana f. bine cu a lu' fi-miu. Noi am facut doar trei lectii de pian pana acum, mai avem pana la concerte. Am filmat si eu acum o saptamana primul cantecel cantat de Bogdanel, sa il avem amintire.
http://family.webshots.com/video/3084866220083643131LBylAc
In rest, la noi iar e zapada, m-am saturat! Copilul s-a facut bine oarecum, ca tot are nasul infundat.
Ruxij, Bogdan canta foarte frumos cu ambele maini. Ana face pian la gradi dar noi nu avem acasa asa ca nu o pot filma
![](icon_smile_dead.gif)
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
sinzi_ana spune:
Apropo de mancare...dupa rezultatele de la urina a lui David am inceput sa ii dau muult mai putina carne...(David mananca cu mare placere carnea, si ar fi in stare numai asta sa manance)...
Nu prea ii place...imi e si mila uneori, cand dupa o ciorba de legume si paste cu smantana cere "2 copanele" ca desert!!!!
Ii dau carne in fiecare zi in cantitati mai mici, dar doar o data pe zi...
Am trecut la meniuri sanatoasa "broccoli cu smantana", "spanac cu rosii", "paste cu branza si avocado", "fasole" in seara asta i-am facut un piure din cartofi, telina, morcov, smantana si ulei de masline...si am costatat ca nu prea stiu sa gatesc fara carne pentru David...(spune la fiecare din meniuri "nu asta e preferatul meu")
Copiii vostrii sunt carnivori? Cam cata carne mananca pe zi???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
ruxij spune:
Carmen, multumesc. Succes fetitei tale, pacat ca nu aveti pian sa ne fi pus niste filmulete sa o vedem. Dar nici noi nu avem pian, ci doar o tastatura, ne-a costat 150$. Un pian costa mii de dolari.
Sanzi, Bogdanel al meu mananca tare prost, nu prea ii place sa manance. Avem putina carne odata pe zi (la cina-ca pranzul e la scoala si e sandwich :(( ). Niciodata doua copanele Nici unul singur nu termina. In ultima vreme m-a tot innebunit ca vrea macaroni and cheese. Are "faze".Daca ii dau macaroni and cheese sau orez sau cartofiori, ii innabusesc si un piept de pui, dar nu il termina pe tot, cam jumate papa. Niciodata nu mananca doua feluri!! Mai gatesc ciorba de perisoare, mancarici cu sos si cu pui (mancarica de dovlecei, conopida, mazare, fasole verde, vinete), langa care de multe ori fac o mamaliguta. Tare faza, am fost duminica la un botez, nepotelul proprietarilor unui restaurant grecesc din oras. Si petrecerea a fost in restaurant, mancare a fost orez, carne din aia ca la gyros, salata, cartofi si a mancat f. bine. Cand i-am zis bravo, acasa de ce nu papi la fel de bine. El de colo: imi place mai mult mancarea de la restaurant
cristina22 spune:
si Andrei e carnivor, dar mananca carnea doar preparata la gratar sau snitel. Tocanita nu se pune problema. Incerc, ca macar o data pe saptamana, sa avem meniu fara carne. In rest, zilnic, o data pe zi.
cristina22 spune:
Au dus azi baietii martisoare la gradi??
Andrei a plecat cu martisoare pentru toate fetele si doamnele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna!
Sinzi, felicitari ca poti sa-i dai o papica asa de sanatoasa lui David, al meu daca vede verde in farfurie se instramba, cu chiu cu vai mananca o mazare, patrunjelul din ciorba, etc.
Nina, uite ce poza dragalasa tocmai a trecut la SA NE CUNOASTEM!! aici
Cristina22, noi ducem martisoarele luni, am cumparat niste martisoare dragute cu printese, dar le dam de luni, pentru toate fetitele, si toate doamnele!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei