Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 18

mariaanna spune:
Buna seara, mamici ! Primiti din partea mea o urare de 8 martie, cu intarziere?
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa, realizari cat de multe, iubire din partea celor dragi voua si multa, multa sanatate!
Scuzati-ma ca intru mai rar, dar va citesc, desi raspund mai greu.
Va pup!
Mariaanna

aidaciolac spune:
sanzi super tare faza cu David cu usa
, desi in momentul ala nu cred ca era amuzant
Destept baiat
gabrielache bine ca ati scapat doar cu atat , pacat ca a trebuit sa treceti prin asa ceva
Nicoleta foarte faina mobila , cred ca e tare mandru de ea.
crig72 unde mergeti voi pe plaja? Si noi o sa ajungem maine pe undeva pe la Hotel Parc.
Nina ca sa vezi ca si noi avem un memru nou , un hamster pitic primit de la women 13 si e nebunie mare cu el. Ma gandesc serios sa ii iau si pereche e superb
cristina22 felicitari pt noua casa bravos
Dodo maine trebuie sa ne vedem , nu de alta dar se4 tot amana de sambata ... marti e cu noroc
la toate si multa sanatate si o saptamana buna
Aida POZE
Matza Emma in actiune

ruxij spune:
Criq, wow ce draguta Mariuca, auzi la ea, spala vasele si ciripeste un cantecel! Ce scumpa si draguta ! Cu rolele, asa e prima data, frustrant pentru ei.
Anina, dragut nou membru al familiei voastre. Cred ca Cristinuca a fost super fericita!! Si lui Bogdan i-ar placea un animalut, dar noi nu ne indemnam sa avem grija de un animal.
Nicoleta, foarte foarte draguta mobila. Ai grija de tine, sa treci usor saptamana fara tati !
Cristina22, pune si tu poze cand le ai, abia asteptam!
Aida si Dodo, pupici !!
Noi saptamana asta suntem in vacanta, bogdan de fapt merge la fost gradinita. Azi a fost acolo pt. Prima data si e super incantat. Ce diferenta intre scoala si gradinita. Nu se simte bine la scoala. Acum imi pare rau ca l-am dat la scoala mare de anul asta, ar fi trebuit sa il las la gradinita. Pai ce lectii fac fetelor la gradinita, nici nu se compara cu ce fac la scoala. Si cel mai important, mai important decat lectiile, copilul se simtea/simte bine de tot la aceasta gradinita, si rau la scoala. L-as duce inapoi acolo, dar mai e putin si se termina scoala (in Mai) si nu prea mai vad rostul, la toamna intra in clasa I. Asta e acum mergem inainte si sa speram la mai bine de la noua invatatoare de la anul.

sinzi_ana spune:
Nina, si noi vrem un animalut...as vrea sa ii iau un peste...dar astept pana cand vom avea curte (sper curand)
Aida, pupici multi Emei...mai povesteste-ne nazdavenii!!!!
Nicoleta, foooarte frumoasa mobila!!! Mie mi se pare ca americanii sunt tare rigizi in mobila, haine...etc...nu prea au gusturi si nici nu gaseste ceva prea "unic"!!!
Incearca sa te intinzi si inainte de culcare...lasa treburile casei ca nu sunt asa importante...mai ai putin si va trebui sa fii fooarte odihnita!!!!
Ruxij, sa nu iti para rau...a fost o experienta pentru amandoi si de la anul va fi bine...nici 2 luni nu mai sunt!!!
Eu am reusit sa scap de 5kg si sunt tare mandra......mai am inca 5 si ajung la greutatea de la 20 de ani
Sper sa ma tina in continuare!!!
Sambata seara am iesit cu fetele la un rest grecesc...am dansat pe mese, am baut...am mancat bine...am chefuit pe cinste...pe la 12 noaptea...am plecat intr-un strip club (cu protagonisti barbati of course)...si a fost tare amuzant!!!! 7 tipe ne-am distrat la maxim!!!
Duminica am facut mucenici si am fost la biserica, si sotii radeau de noi, ca o data pe an o facem lata pe an si la biserica tot o odata pe an dam, sa ne spalam pacatele
Ideea e ca acum toate planuim sa dam mai des pe la biserica
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

aidaciolac spune:
buna treaba cu mersul la biserica dupa o petrecere cu dansat pe mese si o vizita la 'strip club'
. Asta da
Aida POZE
Matza Emma in actiune

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Mariaanna, multumim !
Aida, am citit despre cadoul Nashei la subiectul vostru si mi-o inchipuiam pe Emma distrandu-se la giumbuslucurile hamsterului, dar nici prin gand nu-mi trecea ca va primi si Cristina, unul, chiar curand. Ce incantare pe fetite !
La Cristina, totul se invarte in jurul hamsteritzei Lili. Sper sa o tina, ca are nevoie de mangaiere, vorbe, atentie si joaca, hamsterul, dovedindu-ze a fi foarte placut de copii.
ruxij, nu e asa greu de ingrijit. Curatenie trebuie facuta 1 data/sapt., de mancat...mananca ce mananca rozatoarele in general(uscaturi, fructe, legume). Doar ca ii trebuie atentie, iar daca e placut de copil, primeste chiar prea multa atentie.
Sinzi, noi avem si un bol cu 6 pestisori.
Ce distractie pe voi, fetele !
A iesit soarele, la noi, in sfarsit ! Haide, primavara, haide !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

miraklucker spune:
Buna la toata lumea!
Nicoleta am vazut si eu camera lui Stefan, e foarte frumoasa.
Sa ne arati si camera lui bebe cand e gata. Si tu poate ar trebi sa incerci sa te odihnesti acum cat mai mult dupa ce vine bebele va fi mai greu. Cum stai cu insomniile?
Aida sunteti in gandul meu.
Sanzi ce fain v-ati distrat de 8 martie. Eu am sarit ...iar, peste cheful de la Zürich. Imi e destul de departe iar noaptea sa ma intorc singura cu trenul nu prea imi vine. Altfel aici nu stie nimeni de 8 Martie,
.........noi suntem bine, incercam sa profitam de zapada atat cat mai e. Duminica am fost iar la ski, de data asta in Austria, am mers ceva mai mult cu masina dar a meritat. A fost o zi superba, soare, zapada, si muuuulta lume....si mult piste de toate felurile. David deja nu se mai multumeste cu orice pista. Daria a inceput si ea sa prinda curaj, era o pista pentru pitici unde si-a dat chiar si singura drumul, la inceput tinuta de David. Erau asa de dulci, cum David ii arata si explica, si o tinea sa nu cada
............
......ieri la gradinita au primit 3 iepurasi, David povestea aseara, era tare incantat. un baietel si doua fetite. Copii i-au si botezat, au si casuta lor in curte. Banuiesc ca ei se ocupa de curatenie, mancare, jucat cu ei. Educatoarea le-a promis mai demult si acum i-au primit...............dar cel mai incantat era de noua lui carte primita ieri de la tata-su (cica cadou de ziua lui) de fapt este un catalog de vreo 300 pagini cu locomotive si numai locomotive.
Mie mi s-a stricat calculatorul, si aici nu mi-l mai repara. E de 7 ani si cica nu se prea merita, asa ca va trebui sa ne luam altul si asta cat mai repede
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

Nicoleta spune:
Salut.
Eu sunt cam obosita, este saptamana in care suntem singurei. Si mi-e greu, mai ales ca ieri am stat acasa pentru ca eram obosita, dar m-am trezit facand treaba si smotru... astfel incat si azi sunt obosita, chiar mai obo..
Ma bucur ca v-a placut mobila, Stefan este fanul patutului care mimeaza timid masina de curse... a facut-o un nene tamplar care lucreaza pe cont propriu si a iesit neaateptat de bine. Finisajele sunt foarte ok, ca design este ce doream.
Eu inca la serviciu, nu ma horatasc sa intru in prenatal, nu stiu de ce... tot greu adorm seara...
Va doresc o zi minunata, aici e primavara... au inceput timid sa inmugureasca pomii...
Nicoleta 34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

ruxij spune:
Nicoleta ai grija de tine. Mai bine ai intra in prenatal, eu stiu, cat de departe e locul de munca, nu ti-e greu sa mergi in fiecare zi? Mie mi-era greu la sfarsitul sarcinii.
Fetelor, sora mea a nascut ieri, dupa un travaliu de 3 ore, un baietel de 3.8kg si 53cm! Sunt f. incantata, abia astept sa il vad pe bb.:)