Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 17

Dodo-pui spune:
Sinzi David e f ingenios s-ar putea nici cu camera la hotel sa nu mearga
O duminica fericita tuturor! Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

katty spune:
La multi ani, mamici!!!
Gabriela, mi-a parut rau sa aud despre Matthew asa ceva, bine ca s-a rezolvat, dar imi pare rau de suferinta prin care a trecut!
Sinzi, frumos martisor, intregirea familiei, plus David, care e mortal!!! Nice!
Ruxij,Nicoleta, Nicole, Nina, Cristina_C, Khristin, Crig72, Cristina22, Gabi (Dodo), Karina, carmen, HelleneC, Mari-paun, Venera, Aida, Ortansa, Lucia Mirela, Corneliap33 si tuturor mamicilor de puiuti de 2002 pupici si multe !
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

crig72 spune:
Gabriela sper ca Matthew e ok acum.Sanatate multa!
Azi am iesit la plimbare ca am avut parte de putin soare .Dupa ce Mariuca a cazut a doua oara ne-a declarat ca ea nu mai vrea pe role si ne-a facut rai si surzi.asta pentru ca probabil dupa ce a cazut prima data nu ne-am conformat(nu trecuse nici un minut)Lumea se uita la noi ,noi o ascultam cumintei
..apoi i-a trecut.Am mers pe plaja dar putin ca batea vantul cam rece.
Tot azi am fost la un party si a fost foarte bucuroasa sa-si revada colegii de la fosta gradinita.Acum trebuie sa ma hotarasc cand sa-i serbez ziua la gradi pentru ca mereu imi reproseaza ca la gradi ei nu i-au cantat colegii niciodata.
la serbarea de 8 Martie a fost foarte frumos.O sa va arat ,sper...niste filmulete.Va scriu si voua niste versuri care mi-au placut mult de tot are mama fata mare, cu ochi mici, cu gura mica si cu glas de randunica, nu o dau pe lumea-ntreaga ,fata mamii draga
asta canta mariuca mea ieri cand ce credeti ca facea?..spala vasele
pupici si seara buna!

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Sinzi, ce ingenios e David !
Cristina(crig), ce gospodina scumpa ai tu, in casa !
Ia, uitati, ce membru nou avem in familie ! Spre marea bucurie a Cristinei.
Asta a fost distractia din weekend !
O seara placuta, va doresc !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

cristina22 spune:
Nina-tare dragutz hamsterul. Andrei isi doreste un hamster, cred ca imi zice de vreo 2 ori pe saptamana. Dar nu-l vad in stare sa-l ingrijeasca. Kiki mi se pare mai responsabila.
Katty-sa stii ca am simtit, la mutat, ajutorul tau virtual. Mersi, raman datoare.
O SAPTAMANA FAINA CU MULTA SANATATE, LA TOTI!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Nicoleta spune:
Salut.
V-am citit aseara, dar parca mi-e asa de greu sa ma adun si sa mai scriu... sunt obosita, am dormit iarasi naspa... sper sa ma adun, saptamana asta suntem noi fara tati, va fi destul de greu... Sambata Stefan a primit mobila noua, am cam muncit dupa aceea sa facem curat, inca nu am terminat... Voi pune si poze, la albumul comun, cum am putin timp.
Sinzi, de-acum numai cu lacat pe interior mai aveti parte de
intimitate! Ingenios David! Mai, chiar avea nevoie de voi!
Gabriela, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, sper sa se termine repede si fara nicio urmare.
Cristina, cum e in casa cea noua? Andrei ce zice, ii place?
Crig, un pupic pentru dulcica ta. La Brasov cand mai veniti?
Katty, saptamana asta sunt singura cu Stefan si am de facut o gramada de treaba, poate te gandesti si la mine sa imi mearga treaba repede si.. repede... :).
Nina, si au am avut hamsteri cand eram mica, insa nu prea puneam mana pe ei...
Ruxi, elicitari pentru performantele la citit. Si la mai mare! In vara asta poate ne apucam si noi sa invatam literele/sunetele.
Dodo, sanatate multa lui Bogdan!
Va doresc o saptamana superba, la noi vremea este urata, speram sa apara mai repede soarele.
Edit: pozele promise
http://good-times.webshots.com/photo/2428388140101701233PSvtyX
Nicoleta 34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

cristina22 spune:
Nico-ce sa spun?? E muuulta liniste si mai mult spatiu.Iar Andrei nu vrea sa mai auda de bloc, cu toate ca am avut mari emotii privind acomodarea. Din prima noapte a vrut sa doarma singur. E foarte incantat.
E tare frumoasa camera lui Stefan, dar mai ales, ordonata.
Am sa ma mobilizez si eu sa mai fac cateva poze sa va aratam si camera lui Andrei.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

katty spune:
Buna,
Nicoleta, intr-adevar foarte frumoasa camera lui Stefan, ordonata, culori frumoase, cred ca ii place mult, nu? A ajutat si el la aranjat, sau nu? Pentru BB mic ati pregatit ceva sau inca nu?
Cat despre ajutat, cum sa nu? cu cea mai mare placere, doar sa zici!
Crig72, si la noi e aceeasi problema cu serbatul lui Andrei, si el tot in vacanta e, o solutie a fost sa-l serbam de Sf. Andrei, i-am luat si a suflat in lumanari figuri de pitici (adica nu cifra), dar la Mariuca si ziua de nume tot in vacanta pica!
Cristina22, mobilizeaza-te cum ai zis si pune aici poze sa ne delectam ochii! Banuiesc ca mai aveti pana puneti totul la loc, sau ati terminat?
Nina, dragalas noul membru al familiei. I-ati pus si un nume?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Nicoleta spune:
Salut.
Ma bucur ca va place mobila lui Stefan, iar ordine este fiindca abia terminasem de aranjat o parte din jucarii... sa vedeti altfel cum e... jale mare! Bebe va avea camera lui, inca nu am terminat, insa acolo mobila este "reciclata", tot ce a avut Stefan este la bebe in camera. Cand va mai creste poate reusim sa ii facem si lui ceva. Pe la 2-3 ani. Cand termin acolo pun poze.
Stefan este extrem de incantat de noua mobila, noi la fel, insa ce nu-mi place este ca, desi e mobila relativ putin, a ramas si spatiu putin... ca fiind la bloc este camera micuta...
Cristina 22, te invidiez ca stai la casa si ca e mult loc... visul meu...
O zi buna sa aveti.
Nicoleta 34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Nicoleta, e minunat mobilierul din camera lui Stefan ! Foarte frumos e aranjata si camera !
De unde e mobilierul, de la un producator anume ?
Cristina22, te astept si pe tine cu poze !
Chiar vroiam sa te intreb cum e cu acomodarea lui Andrei, dar vad ca deja, nu-i mai place la bloc.
Kiki ne-a anuntat, deja, ca ea nu vrea sa se mute in noul apartament, ca aici(la mama mea) e casa ei. Ba, a auzit ca tati vinde gradina si bucataria de vara, ce le aveam la marginea orasului si s-a pus pe plans, ca ea vrea gradina, nu vrea noul apartament, nici sa aleaga mobila in noua ei camera. Va fi greu, la inceput, pana va prinde drag de camera ei, cred.
Hamsteritza am primit-o de la cineva care vroia sa renunte la ea...nu stiu din ce motive. Imdeiat m-am gandit la Cristina, care iubeste animalele si tot pe ale altora, ca un catelus sau pisica, nu as putea tine la bolc.
Kiki e indragostita de hamsteritza, pur si simplu. E super fericita ! Ii zice, Lili(katty).
Si deja, i-a zis ca ea este cea mai buna prietena a ei.
O alinta, o dragaleste, nu prea vrea sa o lase din manutze. Se bucura, cand vede ca face ce ii zice ea(asa i se pare, ei
) si tare se mai necajeste, cand dispare in explorarea camerei si nu mai apare. Sa va mai spun ca de la atata miscare pe langa hamsteritza, Kiki sta pe glicemii mai mici decat deobicei si trebuia sa-i suplimentez gustarile.
Si azi dimineata abia a vrut sa mearga la gradi, zicand ca-i este greu sa stea 4 ore departe de Lili.
Orice animalutz e benefic copilului, cred eu. Merita incercat !
Va doresc o zi faina in continuare si o seara si mai faina !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn