Copilasi din 2002 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Pentru ca maine nu stiu daca reusesc sa intru pe net, va doresc si eu, un www.trilulilu.ro/oceanflower1/ee32ae3c15487b" target="_blank">8 Martie minunat , asa cum meritati !
Va imbratisez si va pup cu mult drag !

Un weekend minunat !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, sa va scriu ce mi s-a intimplat d efapt ce sa intimplat cu matthew
:acum o sapt. miercuri a venit de la scoala si am obs. ca are palma putin lovita si umflata nimic sa ma ingrizoreze la acel moment,mi-a spus ca a inpins scaunul de la masa, si nu stiu cum sa lovit si zgiriat putin, asta la scoala.L-am vazut ca e ok, nu m-am ingrijorat prea tare, vineri, parca s eunflas emai mult, dar nu-l durea, in schimb, la prinz simbata il durea f. tare, avusese footbal dimineata, nici n-a putut da cu piciorul in minge, minuta nu o mai putea tine in jos, decit ridicata si il durea.Eu am crezut ca poate la ciupit ceva si are o reactie alergica , i-am dat ceva d ealergii, i-am pus o crema cu un antibiotic, , nimiccind s-a sculat din somn, la prinz, avea febra, mina il durea din ce in ce mai tare
Pe la 5 dupa amiaza, am luat hotarirea sa-l ducem la urgenta.Acolo i-au facut o radiografie, si in final au zis ca va fi ok, o infectie cutanata, ., am plecat dupa 4 ore petrecute la urgenta, i-am dat medicamentul, pus compresii calde, nimic, duminica dimineata era f. rosie, mult mai umflata, si il durea mai tare.Am asteptat , am zis sa-i mai dau iarasi anibioticul, sa astept putin, am uitat sa va spun ca facea febra, 103, cred ca este aproape 39, , ce sa mai la 3 dupa amiaza, umflatura, ii cuprinsese si incheetuar miini, se invinetise, aproape intre degetele , febra mare si il durea f. rau, era ca un butucel minuta lui.Suna doctorul, in final mi-au spus sa-l duc la urgenta din nou
.Acolo, l-au pus imediat pe perfuzii , i-au luat singe, si au spus ca trebuie s aramina acolo, nu se stie ptr. cit timp.Nu a fost o intepatura d ela o insecta asa cum ziceam eu, cind s-a lovit la scoala d emasa, birou, mina , palma s-a infectat cu o bacterie, cred ca stafilococ, ff agresiva si le era teama sa nu se duca infectia in singe.A sta mititelul cu perfuzii pina marti, chiar si antibioticul era prin perfuzii, au incercat prima data cu un antibiotic si a avut o reactie f. urita, s-a umflat si il minca f. tare gitul si minuta, au mai incercat o dat si la fel, si au renuntat , si l-au dat pe altul, care la suportat bine, .Au fost niste zile f. grele, sa-l vezi in pat cu atite ain minute nici nu s eputea misca, si mai ales totul de la o mica zgirietura, .Au asteptat sa vada daca il opereaza, sa-i scoata , daca s eforma o punguta de lichid, dar tot nu am scapat de asta, joi l-am dus la control, si doctorul a zis, asta vazusem si eu, se formase in final ca o punga, de infectie, asa ca la taiat si la curatat, va dati seama plinsete d emi s e rupea si inima.Acum continuam cu antibiotic pina miercuri si speram s afie bine, ., oricum acum e mai bine, jucaus, mincacios.
Andrei fratele lui, cind a vazut prin ce a trecut Matthew mi-a spus ca trebuie s amergem sa-i cumparam un cadou special ptr. toate prin cite a trecut, as aca asta am si facut seara ne-am dus toti trei, bucurie mare.Asa am petrecut ultima saptamina, si sa ne bucuram d e fiecare clipa cind copii sint sanatosi, asta conteaza cel mai mult
V alas, e as ad etirziu
o seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!dragi mamici

si multe

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, doamnelor! Sa fiti iubite!
Pentru Nina, Dodo, si toate mamicile, de 8 martie multe flo]

Gabrielaghe, imi pare rau c-a trebuit sa treceti prin asa ceva! Multa sanatate lui Matthew!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, dragi mamici !
O www.trilulilu.ro/valstory/6a35c5772211dc" target="_blank">dedicatie speciala , pentru voi, mamicile de 2002 !

Gabriela, imi pare rau pt. cele intamplate ! Suferinta puilor nostri e cea mai grea suferinta pentru noi, mamicile !

Un weekend minunat, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani de 8 martie si de la noi!!!!

Noi am primit un martisor tare frumos, tati...si azi am avut o zi in familie foooarte armonioasa!!!!
Diseara insa...am intalnire cu fetele si iesim la un mic party!!!!!

Gabriela, sanatate multa lui Matthew...de la o banala zgarietura la ce se poate ajunge!!!!

Ruxij, hai ca ne inspiram si noi de la voi...Bogdan citeste in fiecare seara (parca asa imi aduc aminte ca spuneai)??? De la cati ani ati inceput?? Mie imi e putin teama sa il las pe el sa citeasca...pentru ca nu vreau sa il fortez sa se plictiseasca...nu prea stiu ce sa fac...Lui ii place foarte mult sa ii se citeasca, dar el inca citeste incet, si nu vreau ca dupa o carte scurta sa il culc (noi citim seara) si sa nu apuc sa ii citesc ce vrea el de fapt...
gata...am fugit...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa va povestesc faza lunii!!!!
Eu cu Radu ne-am incuiat in dormitor pentru putina intimitate...i-am spus lui David ca suntem obositi si ne culcam...
La un moment dat...David bate in usa zgomotos...Radu i-a spus ca inca dormim si ca o sa il ajutam cand ne trezim...
S-a facut liniste o vreme...apoi se aude o usoara miscare a clantei (care este ca un bulb rotund) dar nu am bagat de seama...
Dupa cateva minute se deschide usa si ....Houdinni cu un avion in mana intra in camera!!!!!
Am ramas amandoi cu gura cascata : cum ai descuiat usa???
David "pai cu aripa avionului...am folosit-o ca si cum ar fi fost cheie pt ca aveam o pb urgenta cu sina de tren si am nevoie de tati!!!"
Sa murim nu alta...
Si apoi ne spune "pai in loc sa ma plang, mi-am rezolvat problema!!!"

Data viitoare Radu cica sa punem un scaun si un dulap in usa!!!! hahaaha!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, of, ce sperieturi, sa se faca bine de tot Matthew!

Sanziana, e mortal David!! Ce i-a trecut prin cap, a folosit aripa avionului!! Ce destept e!! Si erati decenti?:))

Sanziana nu mai citim demult in fiecare seara. Citeam in fiecare seara atunci cand inca ii citeam eu. Citim acum cam de doua ori pe saptamana impreuna (adica el imi citeste mie ca ii place sa fie el "teacher"), plus pe ce mai pune el singur mana. De citit a inceput sa citeasca atunci cand au inceput la gradinita si le dadeau carticele din alea mici acasa, pe la 4 ani jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, ca tot te interesezi de citit, am vazut la tine la filmulete ca David citeste f. bine pt. varsta lui, am vazut copii de clasa I care citesc ca el. Peste un an o sa citeasca fluent si cuvinte mai lungi. Tot cam asa citea si Bogdan acum vreun an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cu putina intarziere, LA MULTI ANI !
Anina-draguta dedicatie!!
Sanzi-luati-va camera la hotel!!
Gabrielaghe-sanatate!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput