Copilasi din 2002 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, normal ca omul e fiinta sociala , nu cred ca discutam despre prietenii de familie acum...eu cred ca n-am avea de unde sa le stim dinainte pe toate, ca poate multe nu le-am face, daca am sti the end result ...marturie stau fetele care chiar au trecut prin asa ceva si ti-au povestit ca debutul relatiilor lor a fost similar....libertatea femeii in ziua de azi mi se pare ultra-rated si de multe ori prost inteleasa....

Nu cred sa mai traiasca cineva cu frica in sin ca sotul/soata schimba fro vorba cu vecina in zilele noastre , hai sa fim seriosi acum, cert e ca destui soti cat si sotii ajung in patul altor necunoscuti doar pt. a incerca diverse senzatii ...si de data asta sint statistici serioase

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

khristin, nu pot sa spun ca stiu the end result...stiu doar ca acum sunt abolut rece...doar ma flateaza admiratia...nu am de gand sa beau cafea in fiecare zi cu el pana ajungem in pat...nu ma tenteaza catusi de putin...deocamdata am in patul meu tot ce imi trebuie Este doar o cunostinta pe care mi-am facut-o intamplator...eram la gym...lucram la aparate alaturate..., ne-am amuzat de o stire intr-o zi(e un big screen in fata noastra) si am inceput sa barfim despre asta...si am schimbat cate o vorba in fiecare zi....pentru ca ne vedeam acolo...
la fel cum, cand joc chess online, mereu ma conversez cu partenerii...cu unii (desi nu i-am vazut niciodata si nici un intentionez) chiar am devenit prietenii...
daca se integreaza in grupul nostru de prieteni, atunci am facut o noua cunostinta pentru "gasca"...daca nu...nu am de gand sa continui cafelele in 2...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

On topic:

Nicoleta cum mai e cu somnul??? Ai mai recuperat???

Nina, imi imaginez ce bucurie si emotii pe fete cand si-au vazut mama!!! Acum ramane in Ro? Sau mai trebuie sa plece?

Dodo-pui, nu iti pierde speranta...va fi bine!!! Si noi suntem alaturi de voi!!!

La noi azi a fost furtuna...a plouat cu galeata si au fost mari ambuteiaje...David fericit de furtuna, balti si traznete. De la un timp ma uimeste ce ambitios a devenit...asa peste noapte...
A progresat tare mult la gradi si mi-l lauda educatoarele si mie imi iese inima din piept...si chiar vrea sa invete!!!!
Am cumparat un joc "skeletons in the closet" http://www.amazon.com/Learning-Resources-Skeletons-Closet-Game/dp/B0008JIL9U si ii place la nebunie...este foarte interesat, vi-l recomand....trebuie sa construiesti un schelet din oase, si in timpul asta inveti denumirea oaselor!!!

Suntem tare mandrii caci de cam 2-3 sapt nu mai mancam carne decat destul de rar...gatesc cat pot cu multe leguminoase, paste, fainoase si am redus carnea drastic!!!!!
Cam astea ar fi noutatile...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dodo-pui, nu iti pierde speranta...va fi bine!!! Si noi suntem alaturi de voi!!!

Sinzi ;
Aida cu sa te uitam,dar cu sanatatea fiecare cum s-a descurcat

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sinzi, am citit si restul de mesaje care s-au scris despre "dilema" ta, sa-i zic, ca sa fie totul "pe fata" ia-l si pe Radu odata la sala si fa-le cunostinta, sa dispara orice indoiala care ar putea aparea.

Ce stiu sigur este ca nu mi-ar conveni ca sotul meu sa mearga la cafele cu tipe pe care sa le cunoasca in astfel de contexte (ca iese cu colege de la serviciu, asta e altceva, mai ales ca e interes de serviciu). Poate sunt eu mai "inapoiata"... desi am mare incredere in el.

Nina, nu, nu sunt in prenatal. Si Stefan nu are cum sa stea acasa, sa vedem dupa ce intru in concediu cum va fi.

Sanatate puiutilor bolnavi.

La multi ani! pentru maine. Si un week-end placut.

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna.
Sinzi, am vazut ca te-ai lamurit un pic cu subiectul pe care l-ai dezbatut! Si ca ai luat o hotarare in acest sens.
Si la noi e la fel de deschisa relatia si exista multa incredere intre noi, si noi avem fiecare prieteni de sex opus, asa ca te inteleg perfect!
Si in Romania exista pe piata o colectie de genul celui pe care ni l-ai aratat numai ca trebuie sa compui tot omul (barbat si femeie):
http://www.deagostini.ro/index.php (colectia Explorand corpul uman din dreapta), dar eu n-am luat-o ca m-am gandit ca o sa uit sa iau revistele si n-o sa fie seria completa!
E bine ca ati redus carnea, vrei sa ajungeti sa nu mai consumati deloc (lacto-vegetarieni) sau doar s-o reduci?
Pupici lui David cel ambitios!!!
Cum petreceti de 8 martie?
Pupici si un weekend plin!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, sincea sa fiu ma cam plictiseam...poate asta a fost ce aveam nevoie...o mica barfa si atat...
Acum deja am trecut peste...
Ma indoiesc ca Radu se va simti inselat...voi afla azi, dar dupa cum il cunosc...se va amuza...

De 8 marie ies cu fetele...chiar vorbeam cu Radu ca nu prea vom avea mult timp de recuperat pana la marele "party"!!!!!!
Pe 1 marie a fost ziua uneia dintre noi, si ne duce la un restaurant grecesc, unde se mananca excelent, se bea destul si se danseaza pe mese!!!!! Din fericire una dintre noi e insarcinata si nu va bea...deci are cine sa conduca pana acolo!!!! hahaa!!!! Vom fi 7 tipe dezlantuite!!! haha!!!!

:

Mergi la inceput

ah...despre carne nu vreau sa i-o scot de tot lui David...nici nu ma gandesc...doar ca m-a speriat atunci proteina in urina, am realizat ca de fapt consuma cam multa carne, si incerc sa o reduc (david manca in medie cam 2 copane si mezeluri pe zi!!!!)

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Sanzi, felicitari lui David ca vrea sa invete si e istet foc!
Dodo-multa sanatate si noroc sa se rezolve problema cu ochisorii!
Nicoleta, cand vine bb?

Noi suntem OK, la noi incepe vacanta de primavara, azi e ultima zi de scoala. Desi mi-as dori ca Bogdanel sa stea acasa cu mine, nu se va putea:( La scoala exista program de afterschool care e deschis in vacante, dar asa m-am enervat saptamana trecuta cand am intrebat "sunteti deschisi" si mi-au zis ca da, sunt deschisi dar a fost o lista pe care trebuia sa ne trecem si deja s-a inscris. M-am certat cu ei, pai de ce nu ati anuntat. Cica nu am anuntat, trebuia sa veniti aici ca am avut noi listele pe masa. Le-am zis ca au facut-o intentionat, bogdan nu merge la afterschool si nu aveam cum sa ma duc acolo asa aiurea. M-am dus cand mi s-a parut rezonabil si de fapt am itnrebat doar intr-o doara, eram sigura ca's deschisi. Eh, in fine, cei de la fosta gradinita il primesc pe Bogdan saptamana viitoare si Bogdan e f. f. incantat ca merge acolo. Nu ii prea place la scoala "mare", dar nu are rost sa il duc inapoi la fosta gradinita ca nu mai e mult din anul asta. De facut progrese face oricum, ca citim si scriem pe acasa. La citit acum e un campion, iti cade fatza dc. il auzi ca citeste la fel de cursiv ca mine. M-am tot chinuit sa il dezvat sa se mai joace cu parul, ca asta o deranjeaza pe invatatoare si pana la urma am facut mari progrese si aici. I-am spus ca sunt mandra de el ca se comporta ca un "teacher" (profesor) atunci cand nu s-a mai jucat cu parul intr-o seara. A fost super incantat pt ca el vrea sa fie profesor cand va creste:))
Azi am o problema cu lectia de pian, nu stiu dc. voi putea sa ajung la timp, am un vizitator care da un seminar la noi la servici si eu l-am invitat. Ca sa ajung la pian o sa tb sa nu ma duc la seminar si e cam rusine. Dar o sa ingros obrazul, o sa inventez o urgenta ceva, lectia de pian e extrem de importanta pt. Bogdan, abia o asteapta.

Sanatate tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am uitat sa zic ca noi o sa ne luam vacanta saptamana cealalta, mergem in San Francisco si il voi duce pe Bogdan sa vada unde s-a nascut, el e nascut in California, langa Sacramento. Vreau sa il duc la casa unde a fost el nascut (ma rog, unde a venit de la spital, la varsta de 1 zi :)) Ne vom intalni cu o pritenenuta de a lui f. buna, care vine din Minnesotta la San Francisco, ca sa facem vacanta asta impreuna. Am luat camera la hotel cu piscina, sper sa se distreze copiii.

Mergi la inceput