Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 14

sinzi_ana spune:
am povestit si in ro...la sub cu pricina....mi-am luat inima in dinti
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

katty spune:
Sinzi, am citit si aici si la subiectul tau, parerea mea este ca nu gresesti cu nimic. O iesire la cafea cu o persoana de sex opus nu este periculoasa. Totusi asa cum ai spus trebuie sa-i spui si sotului tau cand se intoarce, mai ales ca aveti o relatie atat de buna!
Iar daca simti din partea prietenului cu care iesi la cafea altceva decat o simpla prietenie, spune-i ca esti casatorita, ca ai un copil si ca este doar o prietenie, poate totusi omul in adancul sufletului isi face vre-o iluzie!
Asta e ce cred eu!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Gabi, nu-ti pierde speranta ! Nu esti singura, ai alaturi multe suflete care vor sa va ajute ! Saptamana viitoare o voi face si eu, cu atat cat pot, dar din tot sufletul !
khristin, ce noroc, cu zilele astea cu ninsori, ca mai luati si voi o pauza !
Si la noi, deobicei, abia in aprilie-mai vine primavara. Cand vedem la tv, cum in alte parti ale tarii mijeste iarba verde, inverzesc pomii, si chiar infloresc, iar la noi crengile sunt abia inmugurite....ne simtim de parca am trai in alta emisfera.
Tare ne mai bucuram, cand mergem in luna mai la Buzias si gasim pomii in floare, iarba multa si un soare placut, iar la intoarcere, acasa, ne bucuram din nou de primavara cu pomii infloriti si multa iarba verde.
Sper sa scapi de greturi cat mai curand, sa te poti bucura in voie de sarcina, ca poate ca-i ultima, nu ?
Nicoleta, nu mai lucrezi, ai intrat in prenatal ?
Stefan ce face, nu vrea si el, acasa ?
katty, imi pare rau de ce a patit Andrei, ieri ! Cum arata, azi ? Sper ca mai bine !
Sinzi, cat timp e numai prietenie e ok ! Dar....intotdeauna, unul dintre cei doi va simti mai mult si va vrea mai mult, pana la urma.
Noi, mergem din nou la serbare, la Medeea(nepotica mai mare), de data asta.
O zi faina, in continuare si o seara si mai faina, va doresc !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

khristin spune:
Nicoleta si Anina, multumesc de incurajari...si eu imi doresc sa scap de greturi, sa ajung cu bine in saptamana 40. Si cu siguranta noi ne oprim la #2 ....mai las si alte mamici din 2002 sa se mai inscrie la odisee
Sanziana, ma bucur ca e doar atat, si "you're having just coffee" ...totusi inainte de a te confesa sotului, cred ca ar fi bine sa te gandesti din timp CUM ii vei relata intamplarea. Faptul ca iti place sa fii in compania tipului respectiv, demonstreaza clar ca ceva iti lipseste in casnicia cu sotul tau, poate nu mai e atentia care ti-o acorda la inceput, poate pt. ca el e mai mult plecat si simti nevoia unei companii, cum spuneai chiar tu ca esti inca in cursa.....numai tu stii adevarul....dar fii pregatita cu raspunsurile astea cand ii vei expune situatia sotului, ca ar fi pacat sa darami ceva ce ai cladit, dintr-o simpla scapare. Totodata eu cred ca everything happens for a reason, nu stii niciodata ce iti ofera viata.... si in caz ca sotul iti va veni cu o situatie identica vei sti sa analizezi si situatia lui din alt punct de vedere. Cred ca cel mai greu ne este cand ne vedem de baricada cealalta
Va pup,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

ruxij spune:
Sanzi, eu zic sa nu te mai duci la cafea cu nenea ala. Odata de doua ori si gata. Daca ar mai veni si altii, in grup, ar fi altceva, dar one on one e mai delicat, arata a "date". Dupa aia poti sa ii spui sotului, dar nu stiu sigur dc. chiar ar tb sa ii spui sau nu.

Dodo-pui spune:
Multumesc pentru incurajari.Multa sanatate tuturor mamici,burtici pitici.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

sinzi_ana spune:
Ideea este ca pentru mine ca ies la o cafea cu fetele sau o prietena, sau ies cu tipul asta...tot aia este...Simt acelasi lucru...o relaxare, un motiv de a trancani...barfi...
Mi se pare ciudat, ca odata ce ne casatorim...nu mai putem avea amici de sex opus...
Daca se ajunge la altceva, sunt foarte hotarata sa pun punct, nu am nici cea mai mica intentie de a depasi stadiul de amicitie...si nu il ascund de sotul meu...
Nu mi se pare ca e o scapare...si nici ca gresesc undeva...mi se pare atat de firesc...inca ma surprinde ca in general toata lumea exagereaza la chestiile astea...ca le da mai multa importanta decat ar avea....
Imi iubesc foarte mult sotul...si suntem foarte apropiati (si toti prietenii nostrii stiu asta) si foarte sinceri unul cu altul...daca ar fi o mica umbra de indoiala atunci da...mi-ar fi teama de mine sa ies cu cineva...si poate si lui...Dar stiu ca nu vreau decat o barfa mica...si atat...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

aidaciolac spune:
Dragelor , bine v-am regasit , sper ca nu m-ati uitat si ca sunteti bine
Aida POZE
Matza Emma in actiune

khristin spune:
Sanziana, tu esti fata matura, asa ca avem incredere in tine ....nimeni nu exagereaza si se presupune ca fiecare isi stie limitele in chestii din astea personale, asa ca sfaturile astea pe forum sint oarecum inaplicabile, ceea ce mi s-ar potrivi mie, poate ca tie nu-ti surade tie si tot asa....si daca e cineva care nu are incredere, eu cred ca tu ai fi totusi din moment ce ti-ai intitulat subiectul "unde incepe inselarea intr-o relatie" si ca ai nevoie de anumite confirmari din partea unui amic de sex opus, ceea ce o femeie sigura pe ea nu duce niciodata lipsa...asta mi-a spus mie ca de fapt iesitul la cafea ar putea conduce la ceva mai mult decat o amicitie, si tu singura te-ai dus cu gandul pana acolo, uneori nici nu trebuie sa pacatuiesti in fapt, dar banuiesc ca stii si tu asta. Nici n-as avea de ce sa comentez cartile pe care le citesc cu persoane de la gym, as prefera sotul si daca el n-ar fi disponibil, as avea colegi din scoala cu care as putea bate campii cat cuprinde, dar cu necunoscuti, mi se pare cam superficial, parerea mea
. Nu te supara daca primesti si alte pareri fata de ceea ce ai vrea sa auzi acum, oricum stii tu ce trebuie sa faci...
Ca sa va updatez cu vesti despre mine , in sfarsit am fost si eu azi la doctor si i-a depistat bataile micute de inimioara...150 batai/minut
pupici,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

sinzi_ana spune:
Kristin (sper sa nu monopolizam discutia) am deschis subiectul, pentru ca m-am speriat citind pe la celelalte subiecte ce cred unii ca inseamna a insela...si am vazut ca multe femei sunt speriate si daca sotul vorbeste cu o necunosctuta...Si apoi ma gandeam ca ori sunt eu nebuna....ori prea libertina, ori prea increzatoare...nu stiu...ca pe mine nu ma deranjeaza chestiile astea marunte...eu nu accept dans strans, sarut sau sex...in rest...suntem oameni sociabili...liberi sa ne uitam in stanga dreapta, sa bem cu cine vrem cafeaua, sa glumim cu cine vrem...asa ne-am facut cei mai buni prieteni...ea, vecina, in ploaie cara niste scaune...sotul se ofera sa o ajute...ea il scoate la o cafea...a doua zi ne invita la ei, unde il cunoastem si pe sotul ei...(radu nu stia ca e maritata, ca nu a aparut in conversatie)...si uite asa am devenit cei mai buni prieteni...atat de buni ca s-au molipsit de la noi si vor avea un bebe, il vom boteza...
asa mi-am facut alti prieteni (de genul feminin de data asta) pe net am cunoscut o tipa, am invitat-o la noi, ne-am vazut apoi de cateva ori...ne-am placut, le-am facut cunostinta sotilor...s-au placut si uite asa s-a nascut o super relatie (crig cu mariuca si ionut)
eh...si de asta mi se pare ciudat...ca suntem asa de speriati de ceea ce s-ar putea intampla, cand deocamadata nu se intampla absolut nimic...daca ar fi sa se intample ceva...se intampla si fara cele 3 cafele...suficient sa iesi cu fetele la o cafea (lucru "safe") sa puna unul ochii pe tine si in 5 min sa te saruti cu el prin baie...
Aida....ma bucur ca ati revenit!!!! Ne e foarte dor de voi!!! Ce face Emma????