Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
La noi ninge, ninge....totul e alb ! Primavara trebuie sa mai astepte sa-si intre in drepturi.
Ce draguti sunt baietii cu impartirea martisoarelor ! E frumos ca invata de mici traditia de a darui martisoare fetelor !
Cristina n-a primit martisoare la gradi. Numai ea si un baietel i-au dus doamnei educatoare, dar intre copii nu s-au impartit martisoare. Ce pacat, ca aici se pierde traditia asta frumoasa !
In schimb, nepotelele au primit la scoala, chiar si de la fetite, nu doar de la baieti.
Acum sunt foarte fericite ca a venit mami a lor, ca va fi si ea la serbare, nu doar bunica, matusa si verisoara.
Asa surpriza a fost la vederea mamei lor, incat o priveau neincrezatoare ca e chiar ea. Apoi au inceput sa rada de bucurie si emotie. Chiar si Cristina era emotionata. Nici la gradi nu a vrut sa mearga, azi, ca ea sta cu matusa Dorina.
Nu are Cristina serbare de ziua mamei, au nepotelele, insa.
Asa ca, azi, mergem la serbare !
O zi cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna,
Nina, pls. nu ne speria cu ninsori, si-asa era dimineata vant si frig rau afara!!! Sper sa nu revina iarna!
Ce frumoasa surpriza pe nepotelele tale si pe Cristinuca, ce poate fi mai frumos?!!!Cred ca si sora ta era la fel de emotionata ca ele sau mai emotionata!!!
Nicoleta, Venera, si Andrei a impartit martisoarele luni, a avut ptr. fetite niste printese frumusele si unele cu ursuleti, si ptr. doamnele educatoare si ptr. doamnele ingrijitoare flori. I-au ramas martisoare ca n-au fost toate fetitele si le-a impartit (deci cu printese si ursuleti, da?)la doamnele de la logopedie, gimnastica, muzica, engleza sau cabinetul medical, desi le dadusem flori.
Sa va zic si voua: ieri cand am ajuns la gradi l-am gasit pe Andrei cu fruntea plina de julituri si contuzii, si nasul un pic. A alergat sa intre primul in parc cand ii scotea afara si s-a impiedicat de piciorul unui coleg si a cazut cat era de lung. Are ditamai pleasca pe frunte si nas si un pic in genunchi!!! Arata de ti-e si mila de el. Noroc ca nu s-a lovit mai rau de asfalt sau de bordura. L-a curatat doctorita la cabinetul gradinitei cu apa oxigenata si i-a pus Baneocin, la fel am facut si eu acasa, asa ca acum asteptam sa evolueze in vanataie !!Poate e si vina educatoarelor ca nu trebuia sa-i lase sa alerge!!
Nu e ok ca n-are pic de instinct de conservare, putea sa puna mainile sa-si atenueze caderea! Asta e, bine ca n-a fost mai rau!
I-am facut poze cu telefonul, ca nu avea oglinda sa se vada cum arata, si s-a speriat bietul cand s-a vazut!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Katty, lasa ca trece, bine ca nu a fost mai rau.
Stefan a impartit martisoare cu Bocanila si Tweety.
PS La Brasov a nins tare dimineata, e ok acum.
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
khristin spune:
Ce frumoase sint obiceiurile astea cu martisoarele, aici nu se poarta, in schimb am primit din RO si Yasmine era tare mandra de ele ....nici macar 8 martie nu se sarbatoreste aici care zice-se ca ar fi ziua internationala a femeii
....dar noi am luat initiativa asa ca ne vom intalni cateva fete vesele, vreo opspe la numar vineri sa ne sarbatorim la restaurant
Nicoleta, senzatii de greata am, si cum in timpul zilei nu pot sa ma duc la buda si sa-mi las elevii nesupravegheati, mi-a prescris doctorita niste pastilute pe baza de vitamina D, care ma mai linistesc....deh, asta ca sa nu uitam ce inseamna sa aducem un suflet pe lume.....nimic nu vine fara sacrificiu ....dar ma consolez ca mai am 2 zile pana la vacanta si sper sa ma odihnesc si sa ies din cele 3 luni de senzatii cat mai rapid
...tu mai ai doar un pic pana ce-ti tii puiul....cum iti e, numeri deja zilele?
Anina, ca tot spuneai in treacat de zapada, la noi azi noapte au mai cazut rapid "numai" 30 cm de zapada.....partea buna e ca autobuzele scolare s-au anulat si nu am avut nici un elev in consecinta, dar noi tot a trebuit sa ajungem conducand pe o vreme imposibila, oricum aici primavara eu o astept nu mai devreme de aprilie, ca sa evit caderile neasteptate de zapada ...frumoase si serbarile astea scolare, sint pline de amintiri si farmec
Sanziana, iti citeam subiectul adineauri in care iti puneai diverse intrebari, sper ca esti bine, nu mai fi ingrijorata ...sa stii ca si aici ii scoate pe copii afara, fac exceptie doar cand sint minus 20 grade afara, noroc ca-s deja caliti de mici, dragii de ei
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Nicoleta spune:
Khristin, imi pare rau ca te lupti cu greturile uneori, eu am fost norocoasa (dar m-au napadit si kg din acelasi motiv...). Si da, am inceput sa numar zilele, azi AMR-ul este 46 de zile pana la DPN. Desi eu cred ca va veni cu cateva zile mai devreme, ca si Stefan... Si aici a nins ieri, e destul de frig, 2 grade... sper ca dupa ce pleaca babele sa fie mai bine.
Eu sunt obosita in continuare, desi am dormit mai bine (8 ore!!)...
cristina22 spune:
si la Oradea s-a racit vreme bine de tot. Dimineata erau 0 grade.
Acum am vorbit cu mama sa duca ceva haine cu ea cand merge la gradi dupa Andrei, pt ca l-am imbracat de primavara.
Am putine emotii. Maine ne mutam si mi-e putin teama ca Andrei va mieuna putin dupa bloc. Am incercat eu sa-l conving cu casa, cum am putut. Am zugravit frumos camera lui, am pus un mic tapet cu masini, i-am pus perdelute cu masini de curse si alte si alte lucruri doar sa-l conving. Speram sa nu se lase cu lacrimi.
O zi buna tuturor!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Luni am fost la oftalmolog;
Rezultatul:Cataracta congenitala la ambii oki,tr operat cat de repede se poate.Si am fost trimisa cu Bogdan pe Lahovari la Dr Tataru.
Abia la B mi se va spune cat costa transplantul cristalinului pt ambii oki si ce mai trebuie sa stiu.
Am vorbit la Bucuresti primul transplant este pe 19 martie.
Cristalinul pentru un ochi este intre 8-12 milioane.cat costa restul:anestazist,doctor,...nu stiu Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Nicoleta spune:
Salut.
Dodo, imipare rau sa aflu ca situatia nu e tocmai cum ai fi vrut, insa exista rezolvari pentru toate problemele. Bafta multa!
Cristina, de ce sa planga dupa bloc? Ce m-as muta eu la casaaaaaaa... Eu cred ca va fi bine, spor la mutat. Sa ne arati poze, mai ales cu curtea... ador casele cu curte!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna!
Cristina22, si eu cred ca si Nicoleta, ca totul va fi mai mult decat ok, Andrei va adora noua locuinta!!! Mai ales ca i-ai facut asa frumos camera!!! Succes la mutat! Daca eram pe acolo dadeam o mana de ajutor, asa, ...numai virtual!!!
Gabi, !
Khristin se anunta un weekend de distractie!! Intalneala placuta!!!
Vine weekendul si ce bine suna!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Khristin...ti-ai dat tu seama de ceva...o sa va povestesc pe scurt...nu stiu cat de ciudat pare...poate imi dati un sfat...ca sunt tare confuza (daca nu va suparati, am sa scriu in engleza, pt ca "my mother in law is reading on DC...and i don't want her to know")
i plan to go to the gym while Radu was away to get in shape...but...at the gym...there was a guy...a smile at first, then a "hi"....and now we're having coffee at starbucks every day for the past 4 days (except yesterday when i had coffee with my friends)...he's good looking, funny, nice...i treat him as a friend, and i like him...but i still feel guilty...don't know why...i'm not in love or anything (i love Radu totally)...but he makes me feel...good...
Radu knows there is someone at the gym whom i talk to...but not about the coffee...i wait when he'll be home to tell him about it...
Nu simt ca asta inseamna a insela...de asta am deschis subiectul...ma macina de ceva zile...Nu cred, si nu vreau sa se ajunga mai departe...dar e distractiv pentru mine...
Oare sunt ciudata??? Ma simt aiurea in orice caz...
Eh...na...ca vreti nu vreti...v-am spus si ce am pe suflet...(dar cred ca am sa sterg postarea in curand...v-am spus la inceput de ce)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian