Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna.
La noi e foarte frumos, mi-a fost cald venind spre serviciu, si ieri a fost frumos, a fost babutza mea, asa ca sper ca voi avea un an bun!
Andrei e incantat, deja ii scoate in curte la gradinita la joaca, ieri l-a luat tati si era transpirat fleasca!
Nina, frumusele poze si domnisoare, ce distractie si ce dans acolo!!! Cine e fotograful? Ca mi-au placut pozele cele cu tine si cu Cristinuca, si cele facute la oglinda in baie, si cele cu Cristina in rochia aia superba! Super! Si catelul al cui e? Al vostru??? Si florile superbe, si... LA MULTI ANI mamei tale !! Sa fie sanatoasa si fericita ca aveti o familie tare frumoasa!!!
Vad ca ati fost cam insomniace zilele trecute, si Sinzi si Nicoleta!!!
Sinzi, ai primit martisorul dorit??
Pupici tuturor si sper sa se reanimeze subiectul!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Nina, foarte frumoase pozele cu voi. La multi ani mamei tale!!
Aici a fost lapovita fix de 1 martie. Si un vant teribil. Dar incet, incet, se indreapta vremea. Oricum, baba mea e pe 8, mereu mi-am ales-o asa.
Am primit si martisoarele de la parinti, dar am tras si o sperietura pentru ca saptamana trecuta tata s-a imbolnavit si s-a internat in spital. Dar acum e bine, si-a revenit, trebuie doar sa tina un anumit regim (probleme cu vezica biliara).
Nicoleta, ai reusit sa te odihnesti noptile?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Cristina_C, sanatate multa tatalui tau!
Si aici a fost destul de urat pe 1 si pe 2 martie, de ieri s-a facut frumos!! Duminica, pe 2, si la noi a fost un vand urat de tot!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Salut.
Eu dorm rau in continuare... Asta e, nu mai dureaza mult, vreo cateva saptamani. Am mers azi la medic, suntem bine si ok, bebe are 2.200, este ok, am primit Fe ca supliment... Astept cu nerabdare luna viitoare, cand facem analizele finale. Sper sa fie la fel de ok in continuare.
Cristina, sanatate tatalui tau.
Katty, mie nu-mi place cand ii scoate in curte, Stefan transpira foarte repede si ooof, apoi incepe tusea, de obicei. Insa pe de alta parte e ok, gradi e langa padure... aer curat... miscare...
O saptamana faina va doresc.
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Cristina, insanatosire grabnica, tatalui tau !
Eu azi am baba si e o zi cam mohorata, afara. Altfel, e o zi vesela, ca vine sora mea mai mare(mama fetitelor) sa le faca o surpriza fetelor, pt. serbarea de ziua mamei. Nimeni nu stie nimic, e mare surpriza !
Multumesc pentru felicitarile adresate mamei mele !
katty, multumesc de aprecieri si felicitari!
Pozele sunt facute, in general de mine, iar daca apar si eu in poza, e facuta de Cristi sau chiar fetite, ca fiecare vrea s afaca poze. Catelusa este a unor prieteni vechi de familie a parintilor mei, la care am fost sambata sa o aniversam pe stapana, la cele 50 de primaveri.
Ne intalnim adeseori, ca locuiesc in blocul vecin, iar Cristinei tare ii mai plac catzeii(si pisicutzele) !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Multumesc, tata se simte deja mai bine. In mai ne si vedem.
La noi la gradinita ii scoate in curte pe orice vreme. Nu exoista vreme proasta, doar haine nepotrivite - asa-i deviza lor. Dar ma enerveaza dupa ploaie, cand sunt balti si noroi pentru ca ii lasa sa se murdareasca din cap pana-n picioare, spre bucuria lor.
Robert nu prea transpira, sau trebuie sa fie foarte cald - vara in topata regula- ca sa transpire. Si atunci il tund foarte scurt, ca mai mult la ceafa si tample transpira.
Venerata spune:
Buna,
O primavara frumoasa tuturor cu ghiocei si ghiocele , sanatate, bucurii si multe ganduri bune!
Haideti sa va povestesc cum a fost la Vlad la gradi vineri pe 29, cand a dat martisoare la fetitele din grupa lui. De seara am pregatit pliculetele cu numele fiecarei fetite (Vlad se descurca la citit, incet-incet) si cu martisorul corespunzator ales de Vlad in functie de fetita - treaba serioasa cu preferinte clare pentru 2 dintre ele :-))). Trebuie sa va spun ca a fost un moment tare dragut cand educatoarea a anuntat toate fetitele sa ia loc pe scaunele ca Vladut vrea sa le ofere martisoare. Faza tare a fost in acel moment s-au inghesuit toti baietii pe langa Vlad care era cu punguta in mana, care mai de care intreband "dar mie de ce nu-mi da?" Iar fetitele erau cuminti si dragalase asteptand cu interes feminin (sa nu se supere pe mine mamicile de fetite) sa vada daca ele vor primi martisor. Bineinteles ca au primit toate si au trecut pe rand la pupat Vladut
. Am tras si eu cu ochiul (ca altfel nu mai puteam sa va povestesc) si chiar a fost un moment de care Vlad a fost foarte incantat, mai ales ca a fost singurul care a adus martisoare colegelor lui.
Alte noutati, Vlad are hipermetropie si incepand de pe 25 feb poarta ochelari permanent. Am fost la un control pentru strabism si dupa picaturi si masuratori cu dioptron a fost diagnosticat cu hipermetropie mica. Mergem dupa 6 luni la control.
Toate bune!
Babe cat mai frumoase (desi am auzit ca se strica vremea de maine)
Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)
sinzi_ana spune:
Noi suntem fara tati...vine sambata si de abia asteptam!!! haha...vine chiar de martisor!!!
Katty, inca nu am primit martisorul...luuung drumul dintre Ro si Us!!! haha...
Si David transpira f mult...dar aici e normal caci e foarte cald...
Cristina ma bucur ca tatal tau se simte mai bine!! Mie imi place ideea sa ii scoata afara in fiecare zi...e foarte sanatos!!! Aici toate zilele sunt de scos afara...exceptie facand ploile torentiala...daca doar picura...ies afara...macar pt pranz!!! (aici mananca numai afara)
Venera, ce dulce a fost Vlad!!!! LA noi de Valentine's (tot cam ca martisorul) se dau la toti copiii felicitari si mici cadouri, fete si baieti!!!!
Nina, sunteti tare frumosi toti!!! Si David vrea sa faca poze...ii place tare mult...
Nicoleta, inca putin!!!!! Si eu am pb cu somnul...adorm foarte greu si ma trezesc foarte dimineata (chiar si in we, din pacate)...ajuta un pahar de lapte cald seara sau un ceai de tei, o plimbare de 10-15 min seara...um masaj
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Nicoleta spune:
Salut.
Venera, si Stefan a dat martisoare fetelor, insa abia luni. Sa vezi ce eagitatie, ce momente de incantare, cate pupaturi s-au impartit.. Stefan era extrem de incantat ca il pupa fetele, el nu are nicio preferinta prinzre fete, nici chiar dintre baieti nu-i e vreunul foarte bun prieten.
Sinzi, cand e sotul acasa am parte in fiecare seara de masaj, insa nu ajuta de o vreme, ce sa-i faci... lapte incerc sa beau, dar am citit ca e un mit, ca laptele se digera greu si de fapt mai rau ii incurca pe unii... Si noi vom fi fara tati saptamana viitoare, sper sa fac fata situatiei, ca e din ce in ce mai greu sa fac una-alta prin casa... bona e racita...
E greu pe ultima suta... dar trece!
Khristin, greturi, ceva? Cum te simti?
Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
cristina22 spune:
Nicoleta, mai ai asa putin si vei fi soacra cu 2 nurori!!
Incearca seara laptele cu miere. Eu numai asa puteam adormi!
Sanatate si numai bine tuturor!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)