Copilasi din 2002 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Mira, si bravo pentru escapadele la munte !
Nicoleta, ati gasit un tamplar excelent ! A facut o treaba foarte buna !
Ai grija de tine, nu te obosi prea tare !
ruxij, felicitari ! Sa iti traiasca nepotelul, sa fie sanatos, la fel si sora ta, sa se refaca usor si repede !
Abia astept, si eu, sa imi vad live nepotica(s-a nascut in decembrie '07), la vara, cand vom petrece 1 luna cu ea, la Dublin !
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la noi.
Ruxij, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si mancacios! Si felicitari surorii tale!!
Nicoleta, are dreptate Ruxij, e si parerea mea ca trebuie sa intri in prenatal, mai ai o luna si nasti, so...
Mira, sa nu pui si poze cu voinicii tai si cu iepurasii lor!!! Cred ca sunt tare simpatici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Am nevoie de parerea voastra. Ieri David a venit de la gradinita la ora 7 fara un sfert 2-3 min inaitea mea cand gradinita s-a terminat la 3.15. Tata-su cica l-a asteptat (ajunge in mod normal in max jumate de ora acasa) apoi a iesit cu fetele.
S-a dus la un coleg, cu toate ca tatas-u i-a interzis sa mearga de la geadinita la colegi acasa, si s-a dus la un alt coleg la care n-a mai fost pana acum. Eu cred ca eram deja la nebuni daca facea asta cand eram eu acasa. Nu l-am certat, i-am spus ca mama e fff suparata, si nu ma astptam de la el la asa ceva. S-a necajit si tot spunea ca "e un prost". I-am explicat ca nu e prost dar trebuie sa asculte de mama si papi. Nu vorbim urat in casa si nu-i las nici pe ei, niciodata nu i-am facut prosti pe copii (asta a scos-o de la el).
Cum sa procedez sa nu se mai intample???...........ei stiu ca trebuie sa stea langa mine sa ma vada cand mergem la magazine ca, din pacatte nu am 5 perechi de ochi pentru toti si toate, le-am explicat ca exista oameni rai care fura copii, dar E inebunit dupa copii surorile lui nu-i sunt de ajuns nu sunt destul de interesante pentru el.................si barbatu-meu pe care nu-l doare capul. De fapt asa sunt toti in familie, nu se suna, cu lunile la telefon.
eu sunt inca sub soc tot la asta ma gandesc, cum sa stau eu linistita la servici??
Katy iepurasii i-au pirmit la gradinita. Acolo sunt. Nici eu nu i-am vazut, si de poze...........nu mai am computer acasa, a decedat suntem in tratative de unu nou.

V-am pupat, imi pleca trenul.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Nicoleta ai grija de tine. Mai bine ai intra in prenatal, eu stiu, cat de departe e locul de munca, nu ti-e greu sa mergi in fiecare zi? Mie mi-era greu la sfarsitul sarcinii.
Fetelor, sora mea a nascut ieri, dupa un travaliu de 3 ore, un baietel de 3.8kg si 53cm! Sunt f. incantata, abia astept sa il vad pe bb.:)

Felicitari multa sanatate , sa creasca mare si sa bucure de el din plin si sa le lumineze viata
Vai ce fericiti trebuie sa fie.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mira felul in care ati actionat si modul in care i-ati explicat cred ca este de ajuns si din cate spui se pare ca a inteles.
Cred ca toti fac asta la un moment dat. Bine ca este OK si s-a terminat cu bine.
Dar am si eu o intrebare. In Romania majoritatea copiilor au telefoane mobile. Acolo nu se poarta? Probabil daca ar avea nu ar fi bine pt ca este ca si cum ar putea sa mearga unde vrea si doar sa spuna unde merge.Hm! Nu stiu ce sa zic.

Toate cele bune!

Nicoleta nu trebuie sa faci pe viteaza , ca noi oricum stim ca esti asa. si ai grija de tine

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ruxij, felicitari pentru nepotel! Are aceleasi coordonate pe care le-a avut Stefan la nastere.

Mira, iti inteleg temerile, si eu as fi fost innebunita de teama. Sper ca a inteles ca a gresit si nu va mai face.

Aida, nu vreau sa fac pe viteaza , insa as vrea sa nu raman acasa totusi, de pe acum. Clar ca nu vreau nici sa nasc prematur...

Probabil ca saptamana asta va fi ultima la serviciu, desi as mai veni si urmatoarea. In afara de oboseala nu am alte neajunsuri, inca... Sper ca nu fac excese mari... Venitul la serviciu ma mai tine in forma (si culmea, acasa fac chestii care ma obosesc mai mult...). Serviciul este la 15 minute de mers cu autobuzul. Cand este Adrian acasa merg cu masina.

La noi parca a venit toamna, dupa ziua de ieri care a fost superba!

Nicoleta 34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nicoleta-daca m-ai intreba pe mine, as zice sa profiti, sa-ti iei prenatalul, sa lenevesti intr-un fotoliu cu o carte in fata sau pur si simplu la tv, sa ma aranjezi din lucrusoarele lui bb Matei etc. Asta pt ca io n-am avut parte de stat acasa nici inainte de nastere, da' nici dupa.

La Oradea avem parte de o primavara tare-tare capricoasa.

SANATATE!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, eu inca am sentimente contradictorii legate de prenatal... Ma gandeam ca o luna inainte de DPN ar fi de ajuns... nu stiu nici eu. Eu am stat cu Stefan acasa 2 ani, nu stiu cum e sa fii "furat" de sistem pe partea asta...

Nicoleta 34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Si de la noi a fugit primavara. E o zi mohorata si mai bate si un vant rece dinspre muntii cu zapada. Brrrr....
Mira, la fel as fi fost si eu, foarte nelinistita, sa-mi intarzie atat copilul acasa. Trebuia sa sune, cand a ajuns acolo, sa spuna unde este si de ce intarzie, daca tot a plecat fara sa ceara voie.
Trebuie sa inteleaga ca e de speriat sa nu apara acasa si sa nu stiti unde este. Ce-ar fi sa nu apari tu acasa, la timp si sa nici nu anunti ? S-ar ingrijora de ce nu mai vine mami. La fel ati fost si voi, ingrijorati si speriati.
Oricum, si-a dat seama ca a gresit, din apelativul ce si l-a insusit. Probabil aude la copii expresia asta, "Ce prost sunt!" si asa a ajuns sa o foloseasca si el.
Sa speram ca nu va mai repeta greseala facuta !
Aida, imbratisari si pupici tie si scumpei tale pisictutze cu 10 gherutze pictate !
Nicoleta, din cate povestesti, intr-adevar, chestiile de acasa te obosesc. Lasa-l pe sot sa faca ce ti se pare mai obositor, cand revine acasa.
Stefan ce mai spune, referitor la bb Matei ? E nerabdator sa-l intalneasca ?
cristina22, cand ne arati mobila lui Andrei si noua voastra casuta ! Te-ai mai gandit la hamster ?
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Anina, scumpa-cuprinsa de rusine ca nu ma tin de cuvant, uite ca promit ca azi ma apuc de fotografiat casa. Camera lui Andrei nu e noua in totalitate pt ca am pastrat mobila de la bloc si asta ciuntita, ca au reusit oamenii cu transportul mobilei sa rupa un ornament de la dulapul de haine. Asta, asa de casa noua!
Da' cu hamsteru' nu pot zice da. Am avut si eu, iar cand a murit, nu pot sa-ti povestesc cat am suferit si eu si parintii mei.
De asta mi-e teama, ca ma atasez prea tare si ei nu traiesc mult...

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput