SCOALA DE LIMBI STRAINE LEXIS

SCOALA DE LIMBI STRAINE LEXIS | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Buna seara mamici de copilasi desteti! Vreau sa va pun o intrebare ca poate asa aflu si eu ceea ce ma intereseaza .Stie cineva despre LEXIS? Are careva dintre voi copilasul sau de ce nu copilasii acolo la cursuri? De ce pun aceasta intrebare? pt ca baietelul meu a inplinit 4 ani si la gradi nu face nici o limba straina ca nu vor ceilalti parinti ca sa plateasca pt cursuri ,adica 2 ore pe sapt .Asa ca m-am hotarat sa-l inscriu la Lexis daca se poate .Daca primesc copii asa mici si cate ore poate sa mearga un copil de varsta asta la acele cursuri . V-as multumi tare mlt daca ma lamureste si pe mine careva .A ,si sa nu uit ,totusi daca imi recomanda cineva ca pot sa-i platesc meditatii ,nu as face asta pt ca nu cunosc pe nimeni care sa vina acasa si nu as chema pe nimeni acasa fara sa cunosc .Intelegeti voi .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu daca Lexis are grupe de prescolari, dar exista o serie de alte scoli. Eu mi-am dat baiatul (5 ani) la Shakespeare school. Aici stiu ca au grupe de prescolari. Am intrebat de la ce varsta pot incepe cursurile (mai am un baietel de 2 ani ) si mi s-a spus ca de pe la 4,5 ani. Mie imi convine aici si pt ca este aproape de casa. Tot in zona mai exista si alte scoli/gradinite de engleza. Cred ca exista cam in fiecare cartier. Pentru prescolari nu cred ca e bun sistemul de meditatii acasa - ci invatarea in grupa de cativa copii, prin joc, cantecele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ma intereseaza si pe mine, unde este aceasta Shakespeare School, cat costa, cate ore, cat de eficienta?
Cunoasteti asa ceva si prin Sect 3- Titan? Nu neaparat asta, orice curs de engleza pt prescolari.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Si pe mine ma intereseaza cursuri de engleza pentru piciul meu. Locuim in Drumul Taberei.
Are idee cineva cat ne-ar costa la Lexis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu am vazut pe site-ul de la lexis ca au filiala pe BD. Timisoara!

daca afli mai multe sunt interesata!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaz spune:

Buna,

Eu am fetita la Lexis si sunt f.multumita iar ea merge cu placere.
Au si grupe de prescolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

bine ok dar unde in ce zona ca nu pot alerga cu copilul dintr-un capat in altul al bucurestiului

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pt. prescolari e 150/ora, 2 ore pe sapt (in zile diferite). Cat e de eficient...inca nu stiu ca nu suntem prea avansati . Dar acum vre-o cateva zile, eram in Cora si imi arata raionul de peste: Mami,uite, fish!

Ca zona, Pantelimon- spre Bucur Obor, mai exact - au site si harta.
Mie imi convine, ca stau in zona, fac 5 min pe jos. Dana, de la mag. Titan poti lua 330 pana pe Iancului la Mega Image si de acolo 5-10 min printre blocuri -si ajungi.

Deocamdata copilului ii place si-mi "miauna" ca vrea in fiecare zi la engleza. Sper sa-l tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

1 milion jumatate o ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Deci fetele ,nu m-am putut abtine si azi am dat telefon la Lexis sa iau notite despre tot .Si sa vedeti ce am aflat ,de fapt ce am inteles eu :
Nu primesc copii mai mici de 5 ani inpliniti .
Inscrierile se fac din Aprilie parca si nu stiu pana cand pt Septembrie ,cand incepe noul an de invatamant .
Sunt 2 cursuri pe saptamana per limba straina ,durata este de 50 de min /ora .
Costul ,ca asta intereseaza pe fiecare dintre noi ,nu este de 370 de Euro /limba straina (deci daca vreau doar engleaza platesc 370 de euro cu TVA ,daca mai vreau si germana ,mai platesc 370 de Euro ,si tot asa ) pe an
Bon ,deci pN l nul no way limba straina la Lexis .Altceva stie careva prin Casin ,1 Mai ,Baneasa ,Dorobanti? Incercam si asa . Mie pretul de la Lexis mi se pare in regula ,tinand cont ca am vazut pe net ca meditatiile costa 40 de Roni o sedinta .Si mi s-a mai zis ca se poate plati si esalonat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ma speriasem.Asa da,un curs de un an aproximativ 1400 ron.

Mergi la inceput