SCOALA DE LIMBI STRAINE LEXIS
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Deci in aprilie primesc inscrieri pt anul care urmeaza. Dar cand incepe anul de studiu? Ilinca implineste 5 ani la sf. lui aprilie, sper ca e ok numai ca noi ne mutam in Titan abia la mijlocul lui iunie. Avem si in Berceni o Lexis, trec mereu pe langa ea pe Oltenitei intre Orashel si Sura Mare. Mi-ar fi la indemana dar pot sa duc copilu pana in iunie pe Oltenitei si apoi din iunie sa o mut in Pantelimon? Asta in cazul in care anul de studiu incepe imediat dupa aprilie...
Trebuie sa mai studiez problema si mai ales poate gasesc un alt curs cu o locatie mai aproape de Titan-Baba Novac...
Pretul mi se pare corect dar parca mai avantajos ar fi sa platim macar lunar, daca copilu nu mai vrea sa mearga sau plecam in concediu, sau nu mai are cine s-o duca o perioada? Banii nu se mai scad banuiesc..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Lia70 spune:
Pe Bd.Timisoara exista FOLLOW ME, care are si site. Chiar ieri l-am inscris pe Alex, online, fara alte obligatii. Ei fac inscrieri pt anul 2008/2009, cursurile incep la 1 octombrie, primesc si copii de 4 anisori, iar grupele sunt de 4-9 cursanti. In cateva zile vor primi si tarifele si vom vedea. Initial vroiam la Lexis din Kogalniceanu, dar imi convine varianta asta fiindca este f aproape de casa.
Oricum, puteti citi mai mult pe siteul lor. Sa speram ca vor avea si aici profesori buni.
dietrich spune:
Fetita mea merge de la 5 ani la Lexis, adica din octombrie anul trecut si sunt foarte multumita.Merge de 2 ori pe saptamana,ora tine 55min. si am platit 370E,grupa este de 9 copii si au un stil foarte bun de predare care prinde foarte repede la copii.
Fetita mea merge cu mare drag la cursurile de engleza si va recomand sa va dati copii la aceste cursuri.
grati.ela spune:
eu am Lexis la scara...nu sunt 9 copii in grupa ci 12...practic ca la clasa aproape. Ei considera 2 ore 17-18.20. O profesoara buna in particular este mult mai eficienta. Chiar si 40ron/120min inseamna muuuult mai mult decat 30ron/80min.
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabib spune:
Fetita mea (7 ani) a mers in vara la summer club lb. engleza (190 euro, 4 saptamani, 4 ore/zi (stat in parcul tineretului, vizita la muzee si gradina zoo)organizat de lexis si i-a placut foarte mult.
La inscrierea pentru anul 2007-2008 am beneficiat de reducere 5 %. Pretul integral a fost de 370 euro, dar se plateste in 4-5 rate.
A fost testata si repartizata intr-o grupa cu copii care au cunostinte de lb. engleza la un nivel apropiat.
Lectiile sunt 50 min, de 2 ori pe saptamana, iar la grupa la noi sunt numai 8 elevi.
Invata dupa carti cu hartie tipatita color (gen benzi desenate) - au costat 60 lei - deseneaza, canta, se joaca, scriu si cuvinte, dar numai cu majuscule - iar fata merge cu mare placere.
Au facut serbare de Craciun, cu brad, Mos, etc
Astazi chiar merg la o sedinta cu parintii - unde se prezinta evolutia fiecarui copil.
Sincera sa fiu, sunt multumita de progrese (se cunoaste ca lucreaza suplimentar - la scoala cl. 1 au o singura ora/sapt si de la inceputul scolii fac/repeta numai numere, culori, animale)
Mie putin mai greu cu transportul la ora 17-18, dar astea sunt conditiile de trafic.
Iti recomand sa faci o vizita la unul din sediile lexis (e de preferat cel mai aproape de casa/scoala, ca sa nu pierzi timpul pe drum) si sa culegi informatii de la parintii care-si astepata copii
clau2toma spune:
Da ,deci o sa mai astept un an si o sa-l inscriu la Lexis la Casin si pana atunci vad eu cum o scot la capat .
MikyI spune:
Buna seara,
Am dat de acest forum din intamplare. Stie cineva daca mai pot inscrie copilul la Lexis? Eu abia acum am aflat ca la ei cursurile incep in octombrie. Eu sunt din Pitesti si am auzit ca sunt profesori foarte buni la Lexis in Pitesti. N-as mai vrea sa mearga la meditatie in continuare, mi se pare ca pierde timpul.
kigallu spune:
Depinde de nivelul si varsta copilului. Pana acum s-a parcurs cam jumatate din manual si risca sa intre in lucruri mai complicate si sa nu inteleaga. Ca sa iti ia banii ei iti vor spune ca va recupera, dar nu prea este asa. In 3 luni se stabileste un anumit ritm de lucru si majoritatea copiilor care vin tarziu in grupa intampina dificultati si raman cu niste 'goluri'.
Daca ai pitic, adica nu scrie/citeste, nu va fi o problema.
Daca este mai maricel mai bine te gandesti daca in vacante il poti ajuta sa se uite pe manual si sa rezolve exercitiile...dar in cazul acesta poate e mai bine sa astepti sa inceapa la anul ca sa nu dai o caruta de bani degeaba pe 4 luni.
Vicky_2012 spune:
Buna tuturor!Am auzit si eu de Shakespeare School de la niste prieteni care au fetita de 5 anisori acolo(ei primesc de la 4 ani copilasii) si sunt foarte multumiti, fetita e mereu nerabdatoare sa mearga acolo, ii place de doamnele profesoare, care am inteles ca sunt niste dragute si tinere dar foarte pricepute, care stiu sa-si apropie copiii, programul le permite sa isi duca copilul dupa ce ies de la munca, metoda de predare e altfel,sunt tot felul de activitati distractive prin care invata engleza si interactioneaza cu ceilalti copii...fetita mea are abia 3 anisori dar la anul o duc si eu la Shakespeare:)