Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
Luy, felicitari pentru primul dintisor si pentru pima ridicare in fundulet, s-a facut mare printesa Maria. pt si unul pt mami.
Roxana, ti-am mai urat odata azi, dar nu se pune, soppingareala placuta si drum bun.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
luy spune:
Maria, Vero, multumesc
Si felicitari si iepurasului marait Bianca ! Mai pui o data linkul catre poze, te rog ? L-am ratat in capitolul trecut si nu mai sunt in stare sa mai caut acum in urma, si eu sunt rupta de oboseala, azi numai cu Maria in brate am fost.
Am pus poze noi ieri pe flickr, n-am mai apucat sa va zic. Daca aveti timp si chef... sunteti invitatele mele aici , trebuie sa va logati cu userul comun
Si mai am ceva, ia uitati ce stie sa faca printesa mea
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
Rox, MagdaZ, Veroboroda multumesc frumos pentru informatii
Rodica vezi poate ste setat prost aparatul. Eu personal urasc discutiile de genul asta....mie nu mi s-a intamplat, dar daca mi-ar face asa ceva l-as "spanzura", dar oricum nu este cazul pentru ca el personal nu concepe asa ceva. Cum adica banii lui....pai atunci sa stea el acasa cu copilul si sa te duci tu la munca. Poate poate el sa il alapteze. Scuza-ma, dar sa ii fie rusine pentru asemenea afirmatii. Eu l-as lasa cateva weekenduri cu copilul si apoi i-as spune ca m-am gandit sa il las cu copilul si ca ma duc la munca ca sa castig bani.....nu mai zic nimic ca ma enervez rau de tot....tot nu pot sa inteleg de unde a scos asemenea afirmatie
Luy bravo pentru tigaie...eu i-as mai da inca una, ca sa fie cu sot. Felicitari pentru statul in funduletz si pentru iepurila
Rox shopping placut
Sim tare premergatorul...poate ii i-au si eu
Danielle super
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ligeea spune:
Roxana, drum bun , pupa Munchenul si din partea mea
Rupe-n doua tot Marien Plaz-ul si nu iarta nici un magazin -au haine super dragute la HM -am luat si eu si la Esprit , inclusiv pentru copii .
Intra si la Douglas pentru creme si d-alde astea -e frumos la Olimpyahalle centrum daca n-ai fost e un mall mare de tot
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by luy
[
Si mai am ceva, ia uitati ce stie sa faca printesa mea
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cand am spus ca s-a facut fetita mare...........acum am avut dovada.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Roxana_G spune:
Multumesc mult de urari. Sper sa fie ok.
Luy, nu stiu nici eu ce natura au petele astea, eu zic ca nu e alergic daca nu merge cortizon. Oricum acum i-a trecut insa cat ii dadeam cu Lociod apausera inca 4 micute.
Gata, ma duc sa vad starea computerului meu. Voiam sa va mai spun ceva inainte de a inchide. Vad ca e o aventura sa postez ceva pe calc asta. Am primit un mesaj prin care eram rugata sa ajut aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116240&whichpage=1
O voi face de indata ce ma intorc, atat cat imi permit acum. Insa m-am gandit ca poate va intereseaza si pe voi sa ajutam, uneori mai scapam mesajele de la umanitare.
Sa ne regasim cu bine, cu bebelusi sanatosi si cuminti. O sa imi ie dor de voi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ligeea spune:
e adevarat , ar trebui sa-mi dau seama ca Merry Poppins e doar o poveste ...
mereu am crezut ca -atunci cand iti perimit sa platesti suficient poti lucra cu oameni de calitate .
Oare sunt eu mai dificila sau asa sunt toate bonele?
tare as vrea sa cunosc o bona ,,buna sa vad si eu care sunt ,,virtutile doamnei , am ajuns la concuzia ca nu mai am discernamant
Roxana_G spune:
Luy, m-a spart Maria ta, nu va mai invit la noi la curte ca imi monopolizeaza balansoarul.
Acum chiar gata...noapte buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
andreea ma bucur ca e mai bine bebelushul,multi pupici
roxana drum bun,sper sa gasesti tot ce ai nevoie la shoppingareala
luy felicitari ptr dintzisor
am vazut-o pe frumoasa Maria,e o dulce cum se leagana
eu am fost la scarbici,venit acasa,gatit,facut ordine,bait fata si acu joaca in voie
ma duc ca ma striga,
pozici
Ebonee(02/10/`07)