Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
danielle02 spune:
uitasem, ma bucur ca va placut filmuletzul,imi place mult sa ma uit la bebelushi,sunt tare haiosi
rodica te intzeleg perfect,ar fi tare bine sa iti gasesti pe cineva de incredere ca sa poti lasa bebelushul si sa poti merge la scarbici,eu una ma simt tare bine de cand am inceput,parca m-am schimbat,nu ma mai intereseaza asa tare vorbele,imi vad de fata si mine si gata m-am facut a` dracului
ranjita mai sunt...
pozici
Ebonee(02/10/`07)
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by ligeea
e adevarat , ar trebui sa-mi dau seama ca Merry Poppins e doar o poveste ...
mereu am crezut ca -atunci cand iti perimit sa platesti suficient poti lucra cu oameni de calitate .
Oare sunt eu mai dificila sau asa sunt toate bonele?
tare as vrea sa cunosc o bona ,,buna sa vad si eu care sunt ,,virtutile doamnei , am ajuns la concuzia ca nu mai am discernamant
ligeea
Eu mi-am luat demult lectia asta. Si nu numai in privinta bonelor, ci si a altor servicii in Romania. Prima data cand am plecat si noi cu bani la mare, in luna de miere, am avut surpriza sa constatam ca nu faceau prea mare diferenta. Nu stiu ce anume speri tu, si eu eram mai pretentioasa la Alex, acum caut o femeie normala si curata si atat. Nu pretind sa ii iubeasca, nu pretnd sa fie super nanny si nu astept super educatie de la ea. Vreau sa ii ingrijeasca si sa se poarte frumos cu ei, vreau sa respecte regulile mele. Nu stiu daca tanti asta indeplineste cerintele dar pare sa aiba premisele si merita o incercare. Bona Alexandrei am angajat-o in disperare de situatie si fara sa ii mai cer luna de pe cer cum cerusem pana atunci bonelor la agentii si pana la urma a fost bine. Am zis bine, nu excelent. Sper sa fie macar bine si acum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ligeea spune:
Luy , ai o fetita superba , doamne , copiii astia sunt prea mari pentru cat sunt de mici ...
PS Cum pun poze ,le-am descarcat in laptop in fisier dar mai departe...
Celia spune:
Greyeras, sanatate micutei dulcetele.
Roxana , vezi cum negociezi...ca e la mijloc bugetul...mai lasa de la tine ...poate mai lasa si altcineva...Spor la devastat...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Sabina spune:
Roxana, stiu cazul, ca o stiu demult pe Ioana, cea care a initiat actiunea.
Logeea, fa-ti un cont pe flickr si baga poze acolo.E simplu, urmezi instructiunile. Contul de flickr ti-l faci cu adresa de yahoo.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Celia spune:
Rodica , incearca sa faci demersurile catre OPC daca nu vor sa ti-l schimbe si daca nu merge nici vandut...spune-i vorba Anei de indemnizatie... Asa te pregatesti de ziua lui Darius....suparata....
poze
intalnire DC Iasi
sim_stoian spune:
Sabinuta, pana la urma cred ca am sa folosesc una din pozele pe care ni le-ai facut la Violeta pt un tricou personalizat cadou pt tati . Am 'rascolit' toate pozele, dar e una din cele facute de tine care mi-a placut mult. O sa o scriu pe un cd si o iau maine cu mine la Cora sa vad daca imi fac aia pe loc. Daca nu, incerc la Unirii. Poimaine nu ma mai pot duce sa il iau pt ca vine o tanti la curatenie si trebuie sa ii explic ce si cum, iar joi deja ziua lui.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Luy, ce fain se leagana Maria. Stefan s-a puturosit rau, sta ca boierul si ma striga sa il misc eu. Dar si cand se intoarce, are o viteza...Ultima lui pasiune este sa se ridice in picioare, dar mai are de papat pana acolo.
Gata, fug la dush si somnic dupa aia. Dorm linistita pt ca am rezolvat cu alarma, nu mai exista riscul sa ma trezesc in urlete de sirena. Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
Sim, daca imi spunei din timp....iti faceam una special:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Celia spune:
Danielle, multumim...m-am distrat...astept maine sa i le arat si lui Andrei ca ii plac filmuletele...
Luy, felicitari pentru iepi, si debutul Mariei...
Andreea11, bine ca acum sunteti sanatosi
poze
intalnire DC Iasi