Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Fetelor, nu puteam pleca inainte sa va salut. Am asteptat sa o culc pe Alex sa pot folosi calculatorul ei, este incredibil, toate 3 laptopurile sunt bulite. Pe al meu s-a reinstalat tot si degeaba, canci explorer, cred ca imi pun mozzilla. Deci o sa chiulesc 2 zile,posibil nici joi sa nu pot deschide daca nu reparam macar un calculator. Chiar si soarta mesajului acesta e incerta.
In fine, maine plecam f devreme, vin ai mei sa stea cu copiii. Sper eu sa nu iasa discutii. Bagaje nu fac, nici nu iau cu mine nimic. Poat doar geanta goala.
Voiam sa va zic 2 chestiuni, dar una am uitat-o. Cealalta era legata de DA. Locoid nu a ajutat deloc, ba chiar se intinsesera petele. Am scos eu cu de la mine putere orice crema in afara de lanolina si acum a ramas numai o urma din pata ciudata. Cu alte cuvinte, nu stiu ce are Andrei, dar cortizonul nu a dat nici un rezultat.
TRimit mesaj,sper sa mearga.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Rodica, o tigaie babana si de la mine pt sotul tau ! Iar tu linisteste-te, nu e dracul asa negru, sunt convinsa ca aparatul nu e asa prost cum spui tu, Ia vorbeste tu cu Sabina si zi-i ce aparat ai, sa-ti spuna care-i baiul. Uite si , nu te mai amari atat !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
danielle multumim mult ,super tari
andreea 11bine ca au trecut zilele de groaza si CRIS se simte bine ,cat despre premergatoare ,nici eu nu o sa o pun pe Teodora in premergator
ligeea o mamica stresata ,iti urez noapte buna !
magdaz spune:
quote:Rodica, da-l incolo de aparat.sotzul tau merita bataitza daca zice asa.Se mai intimpla sa luam plasa, unii din noi cu investitii mult mai mari.
Originally posted by rodicamaries
salut...intru sa ma descarc...ca nu mai pot...simt ca explodez...de cateva zile plang si am sentimente de vinovatie cate n-am avut in ultimii 10 ani...saptamana trecuta am luat un aparat foto, v-am zis eu, si sunt tare suparata, credeam ca daca are un nume bun si 7 Mp fac o afacere buna, dar n-a fost asa...e super nashpa...face niste poze de tot k----u,la magazin nu vor sa mi-l schimbe ca deh , au completat garantia, sotu imi reproseaza asta, ca el castiga banii, si eu ii stric aiurea, imi vine sa-mi las copilul la mami sa merg sa lucru...ca m-am saturat sa aud asta... nu am mai aavut momente cand sa-mi reproseze ca chelui "banii lui" si sunt tare suparata...
ce ziceti? am sanse sa-l vand pe net? la protectia consumatorului rezolv ceva?, tinand cont ca nu corespunde calitatea pozei cu cei 7 Mb...sau nu are rost?
Offf...sper sa trec si peste asta...
scuze ca m-am descarcat la voi...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Ce marca e si de ce zici ca nu corespunde? Ca n-am mai auzit asa ceva.Sanse ai sa vinzi orice pe net, eu am vindut un telefon..vechi.Dar tb sa ai rabdare. Insa daca are un viciu de afbrisctaie sau ceva..mai bine il schimbi acum cit e in garantie. ia pune o mostra sa vedem de ce zici ca nu merge bine?
Nu mai fi suparici.
luy spune:
Rox, drum bun si shoppingareala placuta ! SA vii de acolo cu moralul somewhere over the rainbow
veroboroda spune:
AM intrat sa va spun noapte buna inainte sa fug si eu la culcare! Bianca a reusit intr-un final sa adoarma, era rupta de oboseala mititica, n-a dormit deloc astazi. Sper sa nu se mai trezeasca in timpul noptii ca si eu sunt rupta.
Vad ca se inmultesc iepurasii. Luy felicitari ptr. dintisor si pupici la printesuca.
Rodica sotiorul tau merita bataie. Ma bag si eu cu o tigaie.Incearca sa nu te mai necajesti, vb fetelor sigur exista o solutie.
Pupici si noapte buna!
Vero, mami de Bianca Elena(29.08.2007)
luy spune:
Imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu petele lui Andrei.
Eu i-am dat Mariei doar de 3 ori cu Advantan de-ala pe cele 2 pete care erau mai evidente pe gat, si au disparut. In rest, s-a umplut pe tot corpul de brobonele de-alea ( se simt la mana ), dar macar nu mai sunt rosii. Ii dau in continure cu Trixera seara, dupa baie ( in primele zile i-am dat si dimineata ). Oricum e o imbunatatire majora, sper sa scapam de ele de tot. Gatul s-a curatat f,bine ( acolo aparusera prima oara brobonelele, care se inrosisera si apoi se transformasera in pete)
Nu stiu ce a zic de Andrei, de ce nu-i trec petele
Sabina spune:
Luy, felicitari! mai mai, ne cresc bebelusii....
Roxana, drum bun si sa gasesti tot ce ti-ai propus!
mai fetelor...eu am dormit cu baiatu de la 5 la 8 fara un sfert, si acuma nu se lasa adormit...a supt nustiucat, a regurgitat de plin ce era...da nu adoarme....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Luy, felicitari domnisoarei ochioase, are si dintisor si sta si in fund. Nici nu se mai uita la pustani ca ai nostri care se ocupa doa de rasuciri.
Ligeea, pai eu chiar ma ocup de toate si e cat de cat ok. Sunt constienta ca nu va face nimic bine, dar decat sa umplu casa de madame sclifosite...De fapt azi tocmai a fost angajata cu norma deplina, vine de la 1 martie zilnic, 12 ore pe zi si mai vedem atunci.
Aaa, asa mi-am amintit si cealalta chestiune. Azi l-am lasat pe Andrei cu tanti sa dau o raita in Obor, l-am gasit cumintel si halind di biberon. Am vazut ca ii zambea cu gura pana la urechi. Sper si eu sa fie bine.
Scuze daca mai mananc litere, tastatua Alexandrei are oarece probleme, si pe deasupra din cand in cand sunt probleme si imi dispar bucati de scris. Nu inteleg ce au computerele astea.
Ligeea, revenind, iti doresc multa bafta cu bona. Nici a noastra nu simte copiii cum spui tu, eu zic ca ii trebuie putin timp de acomodare si cunoastere. Nu poate simti ca tine.
Andreea11, bine ca acum s-a insanatosit puiul, cu varsaturile si diareea nu se glumeste. Sigur ca in spital e riscant cu atatea boli, dar si deshidratarea e periculoasa. Doamne ajut sa nu mai aveti probleme. Cu premergatorul nu te pot ajuta, eu sunt la categoria contra, asa ca nu ma pricep.
Vero, posibil sa nu pape laptic de ladintisori. Alexandra rfuza bibe chiar inainte sa apara dintisorul, si imediat dupa prefera bibe si nu papa la lingurita. Dar fiecare copil e diferit.
ERina, imi place atat de mult Daria, este frumoasa
si adorabila. M-am ofticat ca nu pot vedea si ultimul link, cr prea mult calculatorului asta bulit.
Rodica, sa stii ca si eu am patit asa cu un Sony Cybershot, demult zic ca il duc Sabinei sa vada ce e cu el. Am ratat serbarea Alexandrei, mtarea in casa noua si ziua ei (3 ani), in sensul in care am facut poze neclare in procent de 80%. nu mai fii suparata. Mai incearca sa il schimbi. Cat despre bani, si eu mai am sentimentul asta uneori si ma apuca asa bazdacii ca de a 2a zi ma duc la birou dar apoi ma uit la puii mei si ma gandesc ca e mai bine sa savurez clipele astea cu ei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze