Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
Rodica intradevar al meu este Canon A650is....dar e cu mult mai scump....300 si ceva euro plus tva
si intre timp s-a mai lovit odata...un nas de parchet...gata imi i-au covoare
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
quote:
Originally posted by betty78
Cecilia merci...gata l-am dibuit. Nu cred ca ii p;lace uleiul de masline...azi a papat si dovlecel si morcovel cu mare placere....
MagdaZ gata am primit rezultatele si sunt ok. Era o greseala de la ei...oricum treaba cu magnaeziu m-a dat pe spate...adica aveau limita maxina 2.4 iar mie imi iesise 141...am crezut ca lesin cand am vazut...transaminazele sunt mici, foarte bune....e perfect....idiotii naibii....am stat pe ghimpi pana am avut rezultatele noi. In America pentru asta puteam sa ii dau in judecata
pozele noastre
asa creste bebe Mario
si aici ii poti da in judecata
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
danielle02 spune:
roxali, da pot sa ma laud cu asta,imi vin toate hainele de dinainte sa am bebe,dar mai am de dat jos o gramada de kg,iar vergeturile parca parca s-au mai albit,bleahhhhhh
am vazut ca va plangetzi de facturi,nah ca eu am de platit gazul aproape 900 lire pe 3 luni,din 13 noiembrie pana pe 5 februarie,
am inghetzat cand am vazut factura,iar curentul e 100 lire tot pe 3 luni,
shoccccccccc....
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Sunt cam bulversata, m-a sunat mama sa imi spuna ca asta-noapte a murit un prieten din copilarie de o seama cu mine. Doamne, nu imi vine sa cred. In ultima vreme nu mai vorbisem cu el, dar numai ideea ca la 27 de ani a murit
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
offff dragutza,imi pare asa rau,e trist sa treaca putin supararea!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by betty78
De cateva minute (poate jumatate de ora) Mario exploreaza sufrageria pe burta...se tareste si aluneca pe parchet. L-am pus pe gym de minim 15 ori si iar se tareste pana pe parchet si tot asa....
pozele noastre
asa creste bebe Mario
[:)))]
de acu tot asa o so tii,o sa il aduni de pe jos mereu,
ma gandeam si eu aseara ca mai e putin si fata mea o ia prin genunchi prin casa,o sa ajung sa o strig ca pe Jodie(catelusa) sa vad unde e
pozici
Ebonee(02/10/`07)
luy spune:
Buna seara, am revenit pe baricade, dar nu stiu pentru cata vreme, deocamdata printesa se rasteste la o papusa, dar nu stiu cat o s-o tina
In primul rand va multumesc tuturor pt aprecierile la adresa Mariei . Ma intreba Gabitz daca nu aluneca din leagan - ba da, ai observat bine, eu nu o las singura in leagan pt ca nu-i mai leg curelele alea ( nu le suporta ), asa ca vazusem ca a alunecat si tocmai voiam s-o asez din nou, cand am vazut-o cum a inceput sa se legene. Prima oara am zis ca e asa, o intamplare, dar cum continua leganatul si aveam aparatul in apropiere... am imortalizat momentele, am facut chiar mai multe filmuletze, ca a durat cateva minute tot episodul asta. Kriss, tu te intrebai daca mai merita sa cumperi balansoar pt Alessia... Noi l-am primit la botez, scrie peel ca e pt copii pana la 9 kg si care inca nu se ridica singuri. De stat in el nu prea sta, asa, 5-10 minute maxim, si asta pt ca stau in fata ei si prestez un mic program artistic
Poate Alessia o fi mai linistita decat rasfatata mea si ar sta mai mult. Insa pt noi nu e mare scofala cu leaganul. In plus, e cu baterie si nu are destula putere sa o miste daca ea se agita ( si de obicei asa face ), stau eu si imping la el.
Va multumesc si pt cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat in legatura cu urarile mele Sper doar sa nu aveti asteptari prea mari de la mine...
Revin dupa ce schimb scutecul lui Tarzan ( sunt niste racnete la mine in casa... )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
magdaz spune:
Betty, n-ai mai dat nici un semn cu analizele. sper ca au iesit bine tura 2.
Edit: am ajuns acu la postarea ta. Ma bucur ca e bine..dar cum de a diferit asa? unde le-ai facut?
danuta 36, intr-adevar, asa se zice, ca le cei cu antecedente familiale sau personale!-DA) de alergii, anumite fructe e bine sa fie administrate cit mai tirziu. dar, unii includ aici si banana, si o recomanda in consecinta dupa 1 an, pe cind in realitate, asa cum zicea si dr .Culcer, nu prea se vede alergie la banana.
Luy, ai fata mare !Ce tacticos se legana ea, si se uita asa frumos in jur, si mai impingea cu piciorusul...
Pentr-un pui de morosan, un pupic barosan. nu e cea mai inspirata rima, da' e pe bune...Sa traiasca Dariuselu si mami lui sa nu mai fie suparata.
Sim, imi pare rau de vestea cu amicul din copilarie. nu mai zic ce vesti am auzit eu..dar tot din categoria asta. Cam ca aceea a Roxanei.
luy spune:
Gata, am revenit. Cred ca tragem si un somn inainte de baie, ca deja nu ma mai intelegeam cu ea. Adevarul e ca nu si-a mai facut somnul de dupa-amiaza, a dormit doar vreun sfert de ora in marsupiu, cand am iesit afara.
Buuun, am deschis si eu a doua fereastra si incep cu raspunsurile de la coada la cap.
Sim, imi pare rau de asa vesti Dumnezeu sa-l odihneasca. Ce sa zic, e tragic...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
melaniatud spune:
Buna seara!!!
Abia acum am reusit sa intru pe net si sa citesc din urma, asadar voi raspunde la mesaje cu intarziere:
Sim efectul tricourilor este halucinant.M-a umflat plansul iti dai seama desi abia asteptam sa vad ce surpriza imi pregateste sotul pt ca asa face mereu chiar si fara motiv.
Magdaz am inteles cu pireul de fructe, ideea este ca Tudor nu papa imediat lapte dupa pireul de fructe si nefiind prea mancacios de fel nu mai stiu cum sa procedez pt ca ma gandesc ca pulpa de fructe nu e tocmai satioasa. Am trecut deja la pireulde mar fara sa parcurg etapele anterioareasi mie mi s-a parut cam mult.
Erina la multi ani pt Daria…numai bine va doresc!!!
Luy bravo pt printesa!!!Suntem fetita mare acum!!!Abia astept si eusa stea Tudor in fundulet.Vad ca de acum se ridica de spate in scoica.
Rodica lasa-l deocamdata pe sot in pace poate era nervos poate se oftica ca ai facut o investitie proasta dar nu-l ierta, tb sa inteleaga ca si tu ai un rol in familie nu ca esti o intretinuta.Nu stiu eu sunt mai radicala nu as permite dar asteapta-l la cotitura si cand greseste si el arata-I ca esti suparata si fa-l sa se simta vinovat. Ai un baietel minunat si sanatos oare nu-I deajuns ce ai facut pt familia voastra? Ufff barbatii astia!!!
Danuta 36 Tudor e nascut pe 5 oct 2007 dar a fost micut 3.100 gr.Niciodata nu a papat prea mult desi cu cresterea in greutate stam bine.Si eu sunt bulversata cu schemele astea si nu ar fi pb daca ar fi un mancacios dar cum nu e eu imi fac griji zilnic sa bea intre 640 si 680 ml lapte.
greyeras spune:
Furam si noi la dr azi, cica cu trimitere la oftalmologie la Budimex. Am ajuns la 14 si usa cabinetului era inchisa, numai ca pe langa steptau vreo 20 de persoane si cica terminasera bonurile (era pe nr. de ordine). Am batut si noi la usa sa ne dea nr. de bon si nici nu s-au sinchisit sa deschida usa. La 14 si ceva s-a deschis cabinetul si sotul meu s-a dus frumos sa ceara bon de ordine, a asteptat cuminte in cabinet pana dr. a consultat pacientul, dar nici nu a apucat sa-i spuna ce vrea ca a inceput sa tipe la el si sa-l faca nesimtit si toate cele. Binenteles ca nici al meu nu a rezistat si le-a raspuns pe masura. Asa ca nu mai duc in viata mea la consult intr-o pliclinica de stat. Evitati Budimex, oftalmologie, Dr. Ciobotariu
Nu stiu ce a fost in capul nostru sa ducem copilul acolo. Doamne iarta-ma!
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)