Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Fetelor am citit ca daca bb nu prea e mancacios in pireul de fructe se poate adauga o lingura de cereale, la fel si in pireul de legume.
A incercat cineva asa?
Eu am o pb cu aportul caloric!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Betty, vad ca Mario e pus pe fapte mari se pare ca el a luat primul startul, e primul "mishunator". Nu am inteles prea bine cum se deplaseaza - merge de-a busilea ? M-a distrat tare povestirea ta despre dl Pofticios, cum te-a fortat el sa-i dai de mancare muuult mai mult decat aveai de gand, hihihi...
danielle, esti de admirat daca intri din nou in hainele de dinainte de sarcina... Eu nu am reusit inca performanta asta, e adevarat ca in unele incap, dar nu in toate ( imi vin doar cele care inainte imi erau un pic largi ). Am zis ca mai astept pana pe la 9 luni ( sunt lenesa, stiu ) si daca nu-mi revin, o sa iau masuri

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

M-am mai lamurit si eu azi cum este cu diversificarea, noroc cu prietena mea care a trecut si ea prin asa ceva acum un an. Ca pitica mea e nerabdatoare sa manance si altceva.
Azi a fost foarte vesela, a ras toata ziua in hohote, mor dupa ea.
Fetita lu' mama cuminte.

Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Melaniatud eu stiu ca poti sa razi mar si sa-i adaugi cereale simple de orez fara lapte. Ca cica in zema de la mar se dizolva si cerealele. Prietena mea a dat baietelului. Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, e cumplit! Dumnezeu sa-l odihneasca.

Betty, mai ai putin si-i pui garduletz la usa, sa nu iasa pe casa scarilor. Bravo pentru plimbaretz.

Ma plangeam eu ca al meu nu se mai intoarce de pe o parte pe alta? De doua zile ma inebuneste cu intorsul de pe spate pe parti sau pe burta. Problema e ca de pe burta inapoi nu poate si se enerveaza rau.

Luy, ce fashneatza e ochioasa! Bravo, bravo!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Melania, nu stiu ce sa-ti spun cu privire la cereale in piure, inca nu am inceput diversificarea. Desi daca stau bine si ma gandesc, saptamana asta ar cam trebui sa-mi fac un plan de bataie, ca peste o saptamana ar trebui sa incepem si noi
Greyeras, imi pare rau pt voi ca a trebuit sa fiti umiliti in halul asta. Uite unul din motivele pt care am facut Mariei abonament la clinica privata.

Mergi la inceput

Da Luy ne-am dus acolo recomandati fiind de cineva in care aveam mare incredere. Bine ca nu avea de unde sa stie ce fel de om e doctora. Cred ca ii voi face si eu abonament la o clinica privata. Oricum sotul meu era in stare sa le bata, el nu stie prea multe. Azi imi spunea ca se gandeste serios sa plecam din tara. Si are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Greieras, am auzit o multime de reclamatii la adresa acestui medic, sunt doi, eu am nimerit la celalalt si a fost tare dragut, ne-a primit fara trimitere si peste rand, bineinteles ca nu aveam bon de ordine, dar a am asteptat mult pt ca a avut o operatie si a lasat copii la usa si a plecat in spital....deci si eu o sa merg la particular.

Bernix, parca tu te-ai oferit sa ma ajuti cu un medic oftalmolog, nu e o urgenta, dar chiar vreau sa vad care este motivul acestor conjunctivite.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

melania...stai linistita...nu scapa el asa usor...l-am ierta de data asta, dar nu fara sa castig ceva...la ora 17:00 i l-am dat pe Darius in brate...l-a schimbat, i-a dat de mancare, l-a adormit...si asa o sa fac zilnic...altfel ne trezim ca nu ne inteleg, ca ajung sa creada ca stam acasa si ne distram...sa vada cat e de solicitant un bebe...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Cecilia, va sa zica si Cristian e Fomila, hahaha... Pai e de bine, inseamna ca nu-i mofturos !
Betty, bine ca te-ai ales numai cu sperietura in privinta analizelor . Foarte nasoala faza, ar trebui sa le faci o reclamatie celor de la laboratorul care ti le-au dat gresite.
Papanash, multumesc pt complimente . N-am apucat sa-ti spun, dar mi-a placut tare mult cum ai povestit tu acumcateva zile. Mai, dar eu credeam ca ai douaj' si ceva de ani...
Pinacolada, se pare ca tu ai tras lozul castigator cu bona... Sa o tina tot asa ! Hai ca poate le mai creste moralul celorlalte fete interesate de subiect
Alinush, bine ca te-ai invrednicit sa mai treci pe aici si sa ne pui poze. Te-ai scos, ca Teo e atat de dragalas incat ti s-au motivat instantaneu absentele Mi-aduc aminte cate ai mai patimit tu cu sarcina... Dar acum cred ca ai uitat totul, ai un baiat asa frumos, incat nu mai conteaza prin cate ai trecut pana l-ai putut tine in brate

Mergi la inceput