Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Buna dimineata...multumesc fetele pentru incurajari...nu stiu ce-o avut husbandu`, de a facut afirmatiile alea aseara...i-a parut rau dupa aia...da nah...degeaba...acuma am ramas eu cu ideea ca am facut o prostie...ba chiar s-a oferit sa mearga sa vorbeasca cu directorul, pe care(ca sa vezi) il stie, pentru ca firma la care lucreaza ii face instalatia de incalzire la casa lui...sa vedem daca iese ceva cu buna invoiala...daca nu incerc altfel...desi in orasele astea, cat un sfert de cartier de-al vostru, oamenii astia cu bani cam fac legea, adica se stiu cu toti, de pe la OPC, si alte chestii...
[quote]
Rodica, sa stii ca si eu am patit asa cu un Sony Cybershot, demult zic ca il duc Sabinei sa vada ce e cu el. Am ratat serbarea Alexandrei, mtarea in casa noua si ziua ei (3 ani), in sensul in care am facut poze neclare in procent de 80%. nu mai fii suparata. Mai incearca sa il schimbi. Cat despre bani, si eu mai am sentimentul asta uneori si ma apuca asa bazdacii ca de a 2a zi ma duc la birou dar apoi ma uit la puii mei si ma gandesc ca e mai bine sa savurez clipele astea cu ei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
din asta-i si al meu...numai ca model S650,ce-i drept si eu am gresit ca nu m-am informat suficient...da` acuma ce sa fac? e trecuta faza...am invatat si eu din asta...sa nu ma pripesc...inainte aveam un Cannon, si era bun,nu am patit niciodata sa faca poze neclare, da am zis ca vreau ceva mai bun...vazusem in oferta,faza e ca, nu reusesc nici cum sa reglez luminozitatea...si asta trebuie facut la fiecare poza...ca altfel ori ti-o scoate inchisa, ori iti scoate pete albe...am incercat si pe auto...mai nashpa...si pe tot tacamu asta am dat 470 ron+cardul (care la sony e diferit fata de altele) 120 ron si uite-asa am ajuns la 6 mil...bani cu care, puteam lua ceva bun...
cu mersul la serviciu asa sunt si eu...de multe ori zic ca de maine merg...dar imi trece cand il vad pe pitic, problema e ca mami e la 30 km de mine...si nu pot asa...nu as putea dormi sa nu-l stiu langa mine...
scuze ca nu am mai intrat aseara...sunteti dragute...transmit tigaile, fiti fara griji...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
[/quote]Rodica, ma bag si eu, ca am tot sony, dar w7.
In geenral la sony pozele ies cel mai bine pe automat. Cel putin la al meu.
Daca lucrezi in semiautomat: selecteaza focalizare multipunct, nu centrata sau punct, pentru ca atunci iti masoar expunerea doar in punctul focalizat si daca acel punct e o zona prea luminoasa sau prea intunecoasa transleaza toata poza inspre alb sau negru.
2. Apasa pe jumatate pe butonul de declansare si asteapta sa apara liniutele verzi pe ecran si sa piuie, atunci inseamna ca a focalizat si poza iese clara. Daca declansezi inainte, sigur ca iese neclara.
La pozele cu blitz, de interior, tb sa astepti un piculet intre ele , pina se incarca blitul.
Repet, la modelul meu, oricit l-as frichini eu pe manual sau semiautomat , cele mai bune reglaje si le face tot singur, in modul automat , si la lumina naturala si la lumina artificiala.
Dar, tb sa ai rabdare cu focalizarea si cu blitul.
Al meu nu are stabilizator de imagine, deci e bine sa nu-ti prea tremure mina.
Cind iti tremura chiar apare pe ecran o "mina " care te avertizeaza de asta.
cecilia L spune:
Noi am fost afara, ca deobicei a dormit o ora, ca nu am stat prea mult, ii era foame. A papat azi piure de legume, nu foarte mult dar e un inceput( cam 50g)
Betty, eu azi am facut asa: am fiert morcov, telina, dovlecel, cartof,radacina de patrunjel, ardei. Am pus in blendar:toate mai putin ardeiul.L-am incercat cu o pasta mai groasa, nu i-a placut, am mai pus putina zeama si a mers(un piure mai subtire). Azi am mai descoperit ceva, am incercat sa-i dau dintr-o farfurioara si a refuzet, nu a vrut sa deschida gura neam, asa ca am pus in canita din care a mai papat si a papat tot, mai voia insa mi-a fost frica, prea multe legume odata.
Am mai vorbit cu mamici care au baieteii cu 3-4 luni mai mari si mi-au spus ca si ai lor au refuzat categoric mancarea cand predomina gustul de morcov, asa ca eu o sa pun mai putin morcov...vad ca azi a mers, iti spun cum o sa fie maine.
Sa sti ca si Cristi la inceput ar fi mancat mai mult decat ii dadeam, parca si Roxana se plangea de asa ceva, acum s-a reglat, papa si cand nu mai vrea nu mai deschide gura,parca are lacat.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
rodicamaries spune:
va multumesc din suflet pentru urari...sunteti tare dragute...Yaya, vad ca , concurezi cu Luy la urari...pe toate...
sim ...imi pare tare rau pentru vestea proasta...offf...sper sa nu te afecteze foarte tare...
papanash si magda...multumesc pentru sfaturi...le slavez,ca inca nu se stie cum va fi...ca nu s-a intalnit sotu cu sefu` de acolo...eu tot sper ca o sa-l schimb...nu stiu...nu-mi place...poate m-a apucat asa...dar chiar nu-s multumita...vreau macar un canon cum aveam inainte...poate alte Sony sunt bune, dar modelul asta, cel putin pe mine nu ma incanta...
multumesc ca ma ajutati... va mai cer informatii daca nu reusesc nimic...
va pupic...
magdaz spune:
Rodica, bine ar fi daca il schimbi. cumnatul meu a lucrat la sony, si el chiar nu recomanda aparatele din gama asta de pret.in plus, nu mai au lentile carl zeiss, ca modelele mai scumpe de la sony, ci lentile sony, si asta se vede.
cred ca aparatul pe care i l-a recomandat Sabina lui Betty e mult mai bun, dar s-ar putea sa fie ceva mai scump. e vorba de canon a 650 is daca nu ma insel.
o sa-l mai intreb si pe cumnatul meu cum sta treaba .
rodicamaries spune:
tigaile le-am oprit in bucatarie...ca si-a cerut scuze,pentru comportament si afirmatii,... si mai ales ca s-a oferit sa ma ajute...e un scump...dar a avut si el o zi mai proasta...
papanash spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Sabinuta, pana la urma cred ca am sa folosesc una din pozele pe care ni le-ai facut la Violeta pt un tricou personalizat cadou pt tati . Am 'rascolit' toate pozele, dar e una din cele facute de tine care mi-a placut mult. O sa o scriu pe un cd si o iau maine cu mine la Cora sa vad daca imi fac aia pe loc. Daca nu, incerc la Unirii. Poimaine nu ma mai pot duce sa il iau pt ca vine o tanti la curatenie si trebuie sa ii explic ce si cum, iar joi deja ziua lui.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
eu i-am scris pe spate ' tata lu' andrei '- asa sa nu fie nici un dubiu......
la multi ani si petrecere frumoasa joi
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
Luy.....eu m-am topit toata dupa printzesa din leagan....
ce sa mai zic de saracii nostri baieti, deja mi-e teama....
betty78 spune:
Cecilia merci...gata l-am dibuit. Nu cred ca ii p;lace uleiul de masline...azi a papat si dovlecel si morcovel cu mare placere....
MagdaZ gata am primit rezultatele si sunt ok. Era o greseala de la ei...oricum treaba cu magnaeziu m-a dat pe spate...adica aveau limita maxina 2.4 iar mie imi iesise 141...am crezut ca lesin cand am vazut...transaminazele sunt mici, foarte bune....e perfect....idiotii naibii....am stat pe ghimpi pana am avut rezultatele noi. In America pentru asta puteam sa ii dau in judecata
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
quote:
Originally posted by betty78
Si din ciclu: accidente ale papanasilor, mai revin si eu cu o intamplare.... Azi statea pe burtica pe gym (centru de activitati) si incerca sa se ridice cat mai sus....de fapt se impinge in maini brusc si apoi isi da drumul sa cada de sus....problema este ca azi a aterizat cu fata intr-o jucarie care www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=miracles_milestones&pid=42692" target="_blank">arata cam asa.....a inceput sa urle ca din gura de sarpe...asa ca l-am luat i-am mufat o tzitzi si pana la urma printre suspine s-a calmat. Intr-un tarziu am reusit sa il adorm, dar saracu are o umflatura rosie pe obrajor...mi se rupe sufletul
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
De cateva minute (poate jumatate de ora) Mario exploreaza sufrageria pe burta...se tareste si aluneca pe parchet. L-am pus pe gym de minim 15 ori si iar se tareste pana pe parchet si tot asa....
pozele noastre
asa creste bebe Mario