Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
Pinacolada spune:
Buna- am aparut din nou cu vesti....
noua bona e ok, nu se baga peste mine, sta momentan si observa...ma ajuuta la cel mic, e discreta, nu vorbeste mult.....sa vedem, momentan in place! sa vad cand va incepe sa-i pregateasca ea mancarea si sa-l schimbe....nu s-a apucat sa-mi dea sfaturi etc!
se joaca cu luca care o place f mult...sunt tare curioasa cum vor decurge lucruriele!
Rares a avut niste zile mai proaste, adica a pland destul de mult!
i-am dat azi prima lingurita de br de vaci cu piure de mar si suc de portocale!
am iesit si eu cu amadoi afara , eu cu luca si ea impingand la carut..ne-am intalnit cu mandarinutza si cu printesa ei, care e o frumoasa!
citesc din urma si revin!
alinus_25 spune:
Off, daca mai lipsesc mult de pe aici nici n-o sa mai recunosc copilasii in poze.
Nu mai spun ca, doar rasfoind ultimele 2 capitole am avut parte numai de surprize placute, au aparut primii, domnisorica Maria Teodora sta singuriga in fundulet. Dar asta nu e nimic, shmecheroaica a invatat sa se dea in leagan. Ptiu, dar precoce mai e maica!!!
Ca sa nu-l uitati pe Teo, m-am invrednicit si eu sa pun niste poze. http://community.webshots.com/album/562540780cZLnvT
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
afibebe spune:
Danuta noi stam la casa, insa nu ne-am lafait in caldura.
mai mult de 22 de grade nu am avut in casa.
asta este.
pe dec am platit 700 si ceva.
oricum pe feb va fi mult mult mai putin.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
isabeluta spune:
Alinush bine ai revenit! Eu nu te-am uitat!!!! Si l-am vazut si pe Tudorel zambaretul. E dulce-dulce papanashul scump!!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
papanash spune:
are baiatul meu o energie....nu sta locului o clipa, nici in brate nu sta linistit. se topaie tot timpul. abia acum am reusit sa-l adorm. in scoica se intoarce pe burta si aluneca repede pe mocheta, incepe sa exploreze tot. din pozitia 'patru labute' se ridica-ntr-un genunchi si se aseaza-n fund. bineinteles ca in cateva secunde cade intr-o parte sau in nas. trebuie sa fiu linga el tot timpul, am incercat sa-l filmez dar n-am reusit mare lucru ca-i in continua miscare si il pazesc sa nu cada.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
Rodica, daca n-ai schimbat ap. foto, ia cartea si citeste un pic, seteaza pe dimensiune maxima a imaginii si pt. poze si pt. camera. altfel ies filmele cu pete si pozele nu prea clare. cand se poate baga blitz , vezi ca ai si o setare pt. poze in miscare, nu mai stiu cum ii zice.
mai bine spune-mi daca l-ai schmbat, sa schimb si eu subiectul.
Daca mai e loc, bag si eu doua tigai la sotul tau.Eu sper ca a fost doar o toana rea, de fapt e topit tot dupa puil lui s dupa tine, caci cu tine seamana frumusetea.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
sim_stoian spune:
Sunt cam bulversata, m-a sunat mama sa imi spuna ca asta-noapte a murit un prieten din copilarie de o seama cu mine. Doamne, nu imi vine sa cred. In ultima vreme nu mai vorbisem cu el, dar numai ideea ca la 27 de ani a murit
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
cecilia L spune:
Sim,........ufffffff........ ce trist, poate era bolnav, nu stiu ce sa spun, dumnezeu sa-l odihneasca.
Ai rezolvat cu tricoul pt tata lui Stefan?????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Sabina spune:
Simona.....stiu e, sinistru. mi s-a intamplat si mie
:(
2 prietene au murit de leucemie.
Si una acum in decembrie, accident de masina. Nu era prietena apropiata, dar...
:(
Dumnezeu sa-l odihneasca pe prietenul tau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
afibebe spune:
Simona, Dumnezeu sa-l odihneasca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007