Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
veroboroda spune:
buna, fetelor. In sfarsit am reusit si eu sa intru. Calc meu face figuri, de azi dimineata s-a intepta in continuu, cred ca trebuie sa reinstalam windows-ul. ma scoate din sarite.
La multi ani! si din partea noastra pentru Darius.
Bubulina mea aseara a fost rupta , a papat ultima masa pe la 20, a adormit la 22 si pana dimineata la 7 nu s-a mai trezit, cand a papat un bibe de 210 ml de laptic, apoi la 10,30 un mar si 60ml de laptic si acum face nani.
Acum fug sa-i pregatesc supica.
pupici
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
diwana spune:
Happy birthday to you, happy birthday to you, happpy birthday to you Darius, happy birthday to you
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
vmkriss spune:
Salutare tuturor !!!
In sfarsit mai gasesc si eu timp sa va mai scriu si eu cateva cuvinte.
Edy este un bb foarte cuminte. Am inceput de la 4 luni jumate diversificarea cu piure de fructe si ne merge foarte bine. la 4 luni si 3 sapt aveam 8 kg 500 g. Cam atat pentru moment, dar sper sa am timp sa scriu mai des.
Ceva poze cu noi din perioada care am lipsit:
poze 4+
poze 3+
poze 2+
Sa va ajut eu cu descarcatul videoclipului: www.dump.ro/download.php?id=MWVjY2NjMDcxOGViNjU4MjM5OGE2MTQ3YWU2MWRlNTk=&download=true" target="_blank">La Vaca Lola - parola: vmkriss
FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB
9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**
Flori graviduta si BB la echo
Celia spune:
Vmkriss, dulcel foc Edy , mi-au placut foto cu sapcuta si cu papa bun....piciorul.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Roxali spune:
Sant in urma cu un capitol, dar asa e cand datoria ma preseaza....munca si bbelusa.
Multumim ptr povestioare Cecilia si Papanash.
Piciulika sa-ti traiasca micul crestin!
Danielle nui drepte bine daca te multumessti cu putin...se vede ca-ti mai vin din hainele vechi.
Cecilia sa stapaneasca sanatos scaunelul.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
danuta36 spune:
Avem motiv de iesit afara,au inceput sa apara facturile..la telefon,la gaz...
Pupici si sa aveti o zi insorita!
afibebe spune:
off Danuta, ca tot ai adus vorba.ma laud si eu cu o factura de 965 de RON la gaz pe ianuarie.
traim pt taxe.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
off Danuta, ca tot ai adus vorba.ma laud si eu cu o factura de 965 de RON la gaz pe ianuarie.
traim pt taxe.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
asa de mult? Noi avem 166 pe ianuarie,dar stam la bloc..
papanash spune:
Buna ziua mamici.
Rodica, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos ca iubit de fete vad ca e.
Aparatul e cu 7.2 megapixeli si lentile Carl Zeiss ?
Atunci e bun dar nu l-ai setat bine. de-asta am si eu si e ok pentru poze neprofesionale. Adica eu nu ma foarte pricep la lumina care pica pe coltul triunghiului echilateral umbrit de cercul solar in partea dinspre rasarit.
culc bb si revin
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)