Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:
Isabeluta, o sa incep sa pun eu , dar rog pe fiecare sa verifice. In mod sigur neuronul nu ma va ajuta sa imi aduc aminte de toata lumea.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
afibebe spune:
Luy ce frumos scrii tu intotdeauna.chiar asteptam mesajul tau.
Betty un pt Mario ca sa treaca repede durerea.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
betty78 spune:
Varianta spaniola a cantecului www.youtube.com/watch?v=NSe7Bekivog&NR=1" target="_blank">2 elefanti
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
devylla spune:
Helou
Sunt pe fuga,am pus fata in pat si se joaca deocamdata.
Azi m-a rupt...a plans pana s-a invinetit,m-a innebunit si pe mine.
Din raceala am dat in candida.Am fost la doctor,m-a urcat pe masa...nasol moment,au revenit amintirile din tinmpul nasterii.Altfel,toti s-au minunat de Erika ce mare s-a facut.
Luy felicitari pentru dintisor.Ce frumoasa e Maria,am vazut video.
Rodica si eu zic ca trebuie sa existe o explicatie cu aparatul ca ies pozele prost.Nu cred ca astia de la Sony isi permit sa o de-a asa in bara.
La multi ani pentru puiut mic Darius!
A tacut brusc,ma duc sa vad ce face!
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
Rodica, nu poti reclama la opc. ar trebui insa sa returnezi produsul. m-am interesat pe dpreview si intr-adevar, camera ieftina si slaba.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Isabeluta, Afibebe, la gingii ma tot uit eu, dar inca nu au iesit dintisorii. Se vad (bine, la el se vad demult), dar stau acolo bine mersi. Posibil sa apara zilele astea vreo surpriza.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
rodicamaries spune:
Luy...esti o scumpa... esti experta in urari...
Da Sabina e slaba...se vede...sa vedem ce rezolvam azi...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
slippers76 spune:
Buna dimineata pe la amiaza.
Rodica, sa-ti traiasca flacaul!
Sim, sa-ti traiasca sotzul!
Betty, sper ca nu s-a lovit prea tare zburdalnicul. Pupam sa treaca repede roseatza de pe obrajor.
Eu sunt chiauna. Iar ne-am trezit din ora in ora azi noapte. Nush' ce are... Dintii sunt in acelasi stadiu, chiar sub gingie, nu s-au mai miscat de vreo trei saptamani. Of!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Afibebe, s-a linistit putin, a dormit ceva mai bine, dar tot cu mama in gurita sta.Mai nou ne mai alina durerea....http://www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk........hihi
Multumim, Mad
Luy
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)