Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Nu stiu cum o sa rezist pana la diversificare, adica pana luni. Fata mea ar vrea de acum sa haleasca si altceva. E foarte interesata de ce mancam noi.

Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Neata si de la noi.
La multi ani sarbatoritului de azi, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-si bucure in continuare parintii.
Cred ca si noi in curand vom avea primul dintisor, papusica mea este din ce in ce mai agitata, aseara s-a culcat pe la 12:30 si atunci cu greu. Oricum e minunata, rade mai mereu si mai nou se ridica singura in fundulet. Daca s-ar putea ar vrea sa stea numai asa. Eu o pun pe spate si o gasesc intoarsa. Am urmarit-o si am vazut ca incearca sa stea in fundulet si cade.
Nici nu mai mananca asa de mult ca inainte si uitandu-ma la gingiute am vazut acolo ceva care da spre dintisor.
Ca veni vorba de soti si bani al meu husband a zis mai in gluma ca sa nu ma plang ca stau acasa ca ma tine statul ca sa cresc copilul. Binenteles ca nu-l iert, poate sa fie mama ei de gluma. Eu nu percep ideea asta. La noi nu s-a pus niciodata problema cine aduce bani in casa pt ca eu am lucrat si n-am cerut niciodata bani nimanui dupa ce am terminat liceul. In facultate am mers in paralel cu serviciul. De aceea nu am reusit nici pana azi sa-mi dau licenta. Cea mai mare oftica a mea, dar nu ma las.

Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

asa si eu...am facut facultatea in paralel cu serviciul...cred ca ne invidiaza, ca stam acasa si luam bani...hai sa-i pedepsim mai des...sa vada ce relaxant e sa stai acasa...

felicitari pt

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vazut frumoasa Daria de mami Erina!

Rodica acum am vazut postarea ta. Hai nu fii suparata. O fii si el obosit si tu la fel si cumva au exacerbat sentimentele astea de vinovatie. Da tigaile alea oricum le merita...adaug si eu una!

luy felicitari pentru stat in funduletz si pentru balansat. E super dulceeeee!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si din ciclu: accidente ale papanasilor, mai revin si eu cu o intamplare.... Azi statea pe burtica pe gym (centru de activitati) si incerca sa se ridice cat mai sus....de fapt se impinge in maini brusc si apoi isi da drumul sa cada de sus....problema este ca azi a aterizat cu fata intr-o jucarie care www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=miracles_milestones&pid=42692" target="_blank">arata cam asa.....a inceput sa urle ca din gura de sarpe...asa ca l-am luat i-am mufat o tzitzi si pana la urma printre suspine s-a calmat. Intr-un tarziu am reusit sa il adorm, dar saracu are o umflatura rosie pe obrajor...mi se rupe sufletul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaaaa!

Cecilia, multumesc. O sa incerc in Cora intai, cu Auchan-ul nu ma impac asa de bine, adica nu imi fac niciodata cumparaturile acolo.

Sabina, o sa iau si eu revista sa vad ce spune despre tv. Cat despre poza, atunci nu imi venise ideea, abia dupa ce am vazut pozele Melaniei.

Celia, am vazut pozele de la intalnirea voastra. Unde a avut loc? La Hala Centrala?

Nu stiu ce a avut aseara Stefan, nu a vrut sa doarma la el in patut. Cum il puneam acolo se tanguia rau de tot, nu plangea, parca jelea. Cum il luam in brate, punea capul pe tzitzi si adormea. Asa ca pana la urma l-am luat cu mine in pat si am dormit frumusel pana dimineata tarziu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Greyerash felicitari pentru dintisor!!
Nu putem oare sa facem si noi o listuta sau o bifa la nume pentru iepurasi cum zicea cineva?
Al meu e in pauza de dintisor...adica e mai bine cu maraiala, dar ma enerveaza la culme bubitele alea de pe fata. Iar la scos mana din gurita mi-e greu sa-l pazesc non-stop.

Rox spor la cumparaturi!!!!!!

Isabela de

Mergi la inceput

Sim i-a vezi ca asa mi-a facut si mie vreo 3 zile...nici ziua nu vroia sa mai doarma decat in brate. Te-ai uitat la gingiute?

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by danielle02

buna seara fetelor,
m-am gandit sa va arat ceva ca sa va mai veseliti:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wjkdw5rhtHQ&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wjkdw5rhtHQ&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

pozici
Ebonee(02/10/`07)

mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eheeei, dragii mosului, astazi drumul nostru duce catre casa unui mandru pui de morosan ce-si porta clopul pe-o ureche. Zambetul lui irezistibil deja a facut o victima, ia ascultati cum canta Daria :
Bade palarie noua, la, la, la, la, la, la,
Tu mi-ai rupt inima-n doua, la, la, la, la, la, la,
Tu mi-ai rupt-o, tu mi-o coase,
Cu fir rosu de matase...

Gura satului le sfatuieste pe mamele de fete sa-si ascunda bine odraslele de chipesul flacau, sa nu cumva sa-si piarda mintile dupa el. Caci la soare te poti uita, dar la dansul ba
De-aceea va zic voua, celor mai slabe de inger, sa va plecati privirea si sa mergem cu totii sa-i uram La multi ani cu sanatate !
frumosului Darius de Rodica
Sa va traiasca feciorul, sa creasca mare si voinic, norocul sa-l insoteasca pretutindeni si sa ajunga om de toata isprava ! Si sa nu uite sa-si iubeasca si cinsteasca parintii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

puiului mandru de morosan Darius
Rodica, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput