Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Asa e.. stiam io k am uitat ceva.

Pai de exemplu randunoiu meu are 5 zile libere pt nastere platite integral. Nu stiu sa-ti spun daca e cf legii sau este un beneficiu pe care il ofera compania..

Siiii.. daca frecventeaza cursuri de puericultura angajatorul randunoilor nostri este obligat sa ii dea 10 zile de concediu platit integral in plus fata de cele 5. Asta o stiu de la med de familie. Deci e dupa lege. Trebuie sa ateste k a urmat cursurile respective cu o adeverinta ceva. atat e tot ce stiu.

Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ce e aia puericultura?!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

NORME METODOLOGICE de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999:
ART. 6
(1) Tatal copilului nou-nascut, care participa efectiv la īngrijirea acestuia, are dreptul la un concediu paternal platit de 15 zile lucratoare, prin majorarea duratei concediului paternal de 5 zile lucratoare cu īnca 10 zile lucratoare, daca a obtinut atestatul de absolvire a unui curs de puericultura.
(2) Dreptul la majorarea duratei concediului paternal īn condiaiile alin. (1) se acorda numai o singura data, indiferent de numarul copiilor titularului.
ART. 7
(1) Cursul de puericultura consta īn prezentarea unor notiuni elementare teoretice si practice necesare īn vederea īngrijirii copilului mic, īn vederea participarii efective a tatalui la īngrijirea propriului copil nou-nascut.
(2) Cursul de puericultura va fi tinut de medicul de familie al tatalui, īn perioada de sarcina a mamei sau dupa nasterea copilului.
(3) Īn urma verificarii notiunilor dobāndite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura.
(4) Īn cazul īn care tatal are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesara absolvirea cursului de puericultura, ci numai obtinerea atestatului īn conditiile prevazute la alin. (3).

Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hagiyannis Si cum mananci?! Adica in ce pozitie

Pidana, sarumana de oferta, o sa retin, daca nu gasesc, desi eu sper sa fie. Tu ce ai, pasile sau supo? ca randunoiu a gasit pastile, si i-am zis sa nu ia inca, mai cauta si maine. Desi eu nu vad de ce ar fi diferite. De la Hagiyannis reiese ca ea ia Uscosin pastile. Sau Simo zice pastilute Scopantil in loc.

Clau, plapumioara sa traiasca

Cu concediul randunoiului.... al meu e sef (si partener in afacere)... cand poate sa stea acasa, sta. cand nu, nu...

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Sovi am supozitoare uscosin. Nu stiu sa existe si pastile cu denumirea asta. Stiu sigur ca supozitoarele isi fac efectul mai repede, deci sunt mai bune.
Daca vrei da-mi un telefon LA ORICE ORA si iti dau.

Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai nu vreau 10 zile si oricum nu s-ar duce el la cursuri, dar alea 5 zile sa le ia si inca 2 saptamani sa stea cu noi acasa

Deci asa e...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Simo27, eu iau cate 1/2 de Gynipral de 3 ori pe zi.. nu mi-a specificat orele..
Uscosin dimi si seara..
No-spa la nevoie (culmea e k eu ma simteam ok cu no-spa in sensul k simteam k isi face efectul mai bine decat gynipral, iar dr. mea cand mi-a inceput tratament cu gynipral mi-a zis sa nu mai iau no-spa, doar la nevoie, k nu le amestecam.... asta in decembrie.. iar vineri la control cand vede col deschis si burta tare imi zice sa iau pastile si no-spa.. supozitor uscosin etc. Am intrebat-o atunci daca iau no-spa cum simt ceva si mi-a zis k da.. k nu au legatura fiecare cu treaba lui..!?!?!? si io am evitat sa iau pt contractii minore k sa nu le amestec. La naiba!)Acum vad la tine k ai avut un tratament destul de intensiv -bine ai fost si mai solicitata - si k nu se bat cap in cap de loc.. daca as fi aflat din timp.. poate nu mi se deschidea colul..

Exact ce ziceam de bordeie.. De acum la cea mai mica durere bag no-spa de nu se vede. Altfel nu cred sa apuc saptamanile tale cu gogoasa in burta.

Merci mult.

Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost la Giulesti dfar nu va pot spune nimic inca de Roxana pt ca de la sala de nasteri cat am pandit n-a iesit nimeni sa poata da informatii si oricum si la Iulia am stat putin, desi era colega mea Melania de garda, pt ca aveau o urgenta majora, resuscitau un bebe mic-mic. N-am putut deci nici sa mai vorbesc cu ea, nici sa profit sa o iau un pic pe Iulia in brate; am mai asteptat pe coridor o vreme, poate se linistesc lucrurile, dar urgenta continua, nimeni nu a mai iesit afara si am renuntat. Intre timp m-am distrat cu un tatic ce venise sa faca poze si i-a zis o infirmiera ca ar avea baiat, la care omul a ramas trasnit ca nu se poate, a facut 2 eco 3D si i s-a zis ca e fetita; aia, nu ca e baiat. la care tipul cu ciuda vizibila cica :"E, sa fie sanatos!". Apoi l-a chemat inauntru. Cand a iesit l-am intrebat daca e baiat; "Nu, domnule, bineinteles ca e fetita"-mandru si vizibil usurat
Sovi, tu esti supi pe mine? Ca nu ma mai bagi deloc in seama. Tocmai am cautat sa vad daca mai am si eu Uscosin ramas, dar vad ca nu mai am. Daca are randunoiul drum incoace, imediat cum faci coltul la dreapta dupa blocul meu, pe str Carol Davila, la 40 de metri e o farmacie f buna, mie de acolo mi-a luat uscosin si oriced am avut nevoie.Si intrebai de ceai pt contractii; din proprie experienta, cel de anason si chimen care il bei contra colicilor de bebe face f bine si la asta si e si tare gustos.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pidana, si sotul meu are adeverinta aia de 10 zile libere pt ca a facut cursul First bebe, dar el nu o va folosi...
Calu, ce bine ca esti ok...ma speriaia, bre!..
Sovi, eu tot de supozitoare Uscosin stiu si mi-am pus o gramada pe la inceputul sarcinii!isi fac efectul repede.

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, felicitari pentru bebe care e foarte bine dezvoltat!

Da' Roxana n-a nascut inca? N-avem nici-un semn de la ea dupa dilatatia de 2-3?

Da fetelor, acum sunt linistita..., nu-s' de ce, dar nu voiam deloc azi sa nasc..., nu eram pregatita! Randunoiul meu avea treaba azi, mama nu a venit inca, patutul nu e montat, nici masa de infasat...si nici caciulita de iarna n-am luat! Ce nebuna si eu!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 7 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput