Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 4
delphin spune:
V-am spus ca nu ma las...tot ma bag in seama..
.Clau contractiile pe monitoringul acela...hartiutza ta sunt materializate prin niste "munti" cu varfurile turtite sau ascutzite...in functie de intensitatea acesteia.
sovi, poti baitza dar nu cu apa fierbinte...asa calaie.
Simonette pup flacaii tai de la avatar...sunt dulci foc!
pozici
bb2
burticutza
numeioana spune:
Nu stiu ce ai trait tu in momentele alea, Clau, dar nu suna atat de rau! Important e ca bebelina e ok! Ti-a zis, a mai crescut? Hai ca mai rezisti tu o saptamana. Ai auzit, Rebecca??
Am pus si euniste pozici noi... Le-am micsorat cam tare si nu se vad atat de bine... Mi-era teama ca nu le uploadeaza...
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
hagiyannis spune:
Sovi draga, eu am respectat ce mi-a zis doctora, la mine numai pozitia asta a functionat sa nu am contractii. Mi-a explicat ea ceva acolo despre stimuli dati uterului sa se contracte plecati de la coloana vertebrala, maduva, deja am uitat. Pentru k uterul tau daca nu ar fi "insarcinat" ar avea o pozitie naturala orizontala si lui in pozitia asta nu i se mai comanda sa se contracte.
La mine au aparut fff dese de cum am implinit patru luni de sarcina. Mi se facea burta tun de nu puteam sa ma misc. Daca nu stai la orizontala iarasi nu rezolvi nimic. Stat razmat sau in fund e egal cu stat in picioare aproape.
Plus pastile: Gynipral, No-spa, Uscosin.. te blindezi.
Simo27, felicitari k ai reusit sa iesi in lume!!! E mare lucru k ai ajuns pana aici si sa-ti ajute Dumnezeu si mai departe!!! Imi ziceai ceva k de azi nu mai iei pastile. Imi spui si mie te rog ce tratament ai urmat tu? Tin minte k avem o problema asemanatoare cu imobilizare la pat pt col k si cum n-ar fi si deschis.. numai k tu te lupti si cu primul puiut sa-l cresti. Esti de admirat.
Zoze, felicitari pt rezultatele reusite la control.. m-am mai colindat si io prin camera bulinei tale si am vazut cateva poze. Tu si burik tau sunteti tare mumushele.
Clau, bv k esti acasica. Mi se pare grozav k exista un adevarat protocol pentru sarcina si nastere la clinica ta acolo. Eu am mers la CMU sa vad dr. mea. Sunt si abonat dar o sa nasc la municipal. Mie mi-a zis k incepand de vineri pot sa nasc oricand dar nu mi-a zis de alte analize.. teste de stres etc. Poate e prea devreme.. da' daca "nasc oricand" cand o sa mai aiba astia timp atunci sa ma caute pe toate partile..
De la dr. la dr. de la institutie la instit.. cate bordeie.. iar noi suntem la mijloc si in final cele mai multe informatii le aflam unele de la altele pe forumuri.. In ce tzara m-am nascut!
Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
Maia37 spune:
Bun venit pe lume Vladut!Mimonix felicitari pt. Vladutu grasunel de 3,600,recuperare rapida si mult laptic!
[red]Roxana,Vali,Diana?[/red]
Teo cred ca esti fericita pentru fratiorul adus de mamica ta pe lume!Sa nu uiti sa ne pui si noua pozici!
Clau-bine ca sunteti ok si nu aveti probleme!
Pentru fetele care au probleme cu pancreasul stiu dintr-o revista naturista ca este foarte bun sucul de gutuie si mar amestecat in cantitati egale.
Galactogil am citit ca este bun pentru stimularea lactatiei.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei
PIDANA spune:
SIMONA, felicitari pentru bb VLAD!!! Recuperare rapida si laptic pe saturate!
Sovi, iti pot da eu uscosin, mi-am facut provizii joi si mai am cateva cutii. Am gasit la farma Dona de la Petre Ispirescu, dar ma pot intalni cu al tau sot sa iti dau mai repede!
Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
numeioana spune:
Fetelor, n-ati zis nimic de concediul platit de 5 zile pe care pot sa si-l ia randuneii nostri. Nu ati vazut linkul meu?
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
ioana eu nu am zis nimic, pt. ca la sotul meu la servici i-a zis deja ca-i da liber 7 zile, dar el e in cadrul armatei, asa ca nu stiu daca se aplica ce-ai spus tu sa nu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
Simo27 spune:
Zoze,felicitari ptr bebe grasunel...
Clau,lasa ca nu e asa de rau,tot ce se poate intampla e sa nasti...oricum,bebelusa nu pateste nimic daca vine acum pe lume...linisteste-te
Mary ,tratamentul luat de mine a fost:1 pastila gynipral la 6 ore,4 -5 no spa pe zi,3 supozitoare uscosin sau 3 pastile scopantil si seara cate un ovul utrogestan.cat am fost in spital perfuzii cu gynipral si injectii,plus ca am facut si doza de dexametazona(ptr.plamanii bebelusului)...si ai rabdare ca nu mai ai mult!
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
PIDANA spune:
conform art 61 din ccm " Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in
familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
...
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura;
..."
Citisem intr-o lege- cursul de puericultura se face la medicul de familie, acesta fiind si cel care ii da o hartie la mana cum ca l-a facut.
Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png