Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Care Roxana?
Rox_dox?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
hagiyannis spune:
Tot pentru Simo27.. supliment de viteza.. ovulul pentru ce ti-a fost recomandat?
Off.. k ma simt de parca ar trebui sa nasc undeva pe camp.. k pe vremuri.. sau acasa cu un lighean de apa calda si 3 prosoape.. k-n filme..
Sovi, de mancat stau in fund si mananc deh.. era culmea sa beau supa cu paiu' din noiembrie si pana acum.. mai imbuc ceva mai o contractie mica.. da' d-aia nedurereoasa.. mi se intareste burtik sus din cauza pozitiei.. putin la inceput dup-aia ma lasa sa termin si pac.. la loc pe o parte.. M-am mai miscat io .. pentru shushu chiar de fff multe ori ziua k beau lichide si le scot instant.. pt dush.. k n-am rezistat. Am fost si cu mutatul in apt. nebunie mare.. d-aia am si ajuns la col deschis... poate daca eram mai cuminte. tot ce pot sa-ti spun e ca e naspa sa te asezi culcat dupa ce ai mancat.. se digera cam greu.
Cert e k m-a specializasem in programul tv pe toate canalele si am devenit experta in urmarit filme si citit subtitrari de sus in jos
acum am devenit experta in scris pe forum culcata pe stanga la orizontala.. noroc k nu tre sa ma uit la tastatura.. k terminati capitole intregi pana apucam io sa ciripesc ceva.. hi hi hi
Acum mi-au bagat astia kblu da' am devenit dependenta de odisee..deh
Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
bitza037 spune:
randunici am ajuns si eu acasica ,am mancat si am intrat sa vad de Rox vesti...si nimic.......
IRINA
+31
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
RalucasS spune:
VLAD bine ai venit pe lume, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc!!!!
Ela felicitari pt bebe perfect dezvoltat, iar dureri de care zici tu simt si eu....doctoritei nu i-ai zis?
Mami foarte frumos cantecelul
Clau - bine ca e totu bine pana la urma...iar tu esti acasica asa cum iti doreai, stai linistita si totul o sa fie bine
Naty - ma bucur sa aud ca bebelina ta esti bine, sa ii dea Dumnezeu multa - multa sanatate si de acum incolo
De Roxana si Diana nu mai stim nimic????
36+ Lucas
clauclau spune:
Anca, nu, e vorba de Roxana Claudia, nu de Rox Dox!
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 7 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Mary, traiasca dependenta de odisee! Ca pe mine una m-a salvat de nebunie la cap cat am stat si eu la cabana plapumioara; ce zici, Stelutzo, n-am dreptate?
Clau, am scris eu, ieri cred, ca nu nasti azi, clarrr??? Nu stiu, ceva imi spune ca nu ajungi chiar pana pe 25, dar tu nu te panica, totul va decurge lin si frumos, asa cum esti tu. Gata insa, nu mai fac pariuri ca asa am mai facut de-am ajuns eu sa nasc prima...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
numeioana spune:
Roxana Claudia!! Hai Roxaaaa!!! Deci a durat si la ea destul, desi e la a doua nastere!!
Naty, haioasa faza cu taticul!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Ce vesti noi mai sunt??
Gata,am reusit sa rad fofo pt controlul de maine si deja ma resimt ca am stat incordata.M-am mai suparat un pic pe randunoi pe care l-am pus sa tina oglinda si nici pe aia nu o tinea bine.De ras nici nu se punea probl ca cica ii e teama.Ofof.
Si acum:Bv zoze...mamaa ca baietoi gras si lung aveti voi!Traiasca!Si zoze,nu ai apucat sa intrebi dr ce-i cu durerile alea ca la ciclu?Ai depus efort si de aia probabil au aparut.Sezi frumos acum,mamitzo!
Ma mamicule,tare-i poezia ta.
sovi,eu am auzit ca nu prea e indicat sa faci baie in cada,ca probabil relaxeaza colul,mai bine dus,asa ca eu nu m-am riscat deloc in cada.Las dupa!Si pe spate la mine se intareste burta.Si am mai auzit si alte fete.Eu evit.Si,asa,sovi,lasa hardul,ai grija doar de cozonacel.Mary ti-a explicat f bine cum sta treaba!Asa ca lasa mama santierul pt altii,dc mai e, ca tu ai alta treaba!
Bv Maria...Bine ca iesish si mata din butoi!
Bv clau ca ai revenit!!Treb ca totul sa fie bine!Stai cuminte!Ne-ai tinut in suspans cu msj lung pana la final!
Mary eu zic sa ai incredere ca dc nu te misti din pat si iei antispastice,bb poate sa mai stea sa mai creasca un pic.Ti-am zis ca la Giulesti,dr te-ar fi internat sa te aiba sub supraveghere si sa se mai traga un pic de timp.Apropo,cat cantareste acum?
Naty?Ce mai zici?Ce face draga Iulia?
Fetelor,am auzit o chestie cum ca nu-i bine sa stai pe partea dreapta ca cica se obtureaza ceea ce merge catre bb.Voi ce parere aveti?Naty? Fiindca eu numai pe dr stau-cu fata in sus nu pot ca se intareste burta,pe stg ma deranjeaza inima cu atata gynipral.
pe toate..
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
hagiyannis spune:
Asa e Nati, ne salveaza intr-un fel.. mai ales k daca esti inchis in casa informatia ajunge mai greu la tine.. netul sa traiasca.. pt ca desi am mers tot timpul la dr. cu intrebarile scrise in agenda raspunsurile au fost destul de succinte.. ii inteleg k nu au timp de paranoia fiecarei gravide.. e ca si cum ai vrea sa fi profesor da predai la fiecare elev pe rand... o ieei razna zau..
Asa k daca nu erati voi sa mai intreb si io una alta.. greu.
Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
Maia37 spune:
Claudia-bun venit!
Doinita-Ce burtik frumoasa ai!imi place patutul,caruselul si nu numai.
Ioana pe mine ma doare noada de 7 luni.Frumoasa camera are bb David!
Adriuta-eu am avut travaliu fals si m-am chinuit cu contractii la 5min. o zi si o noapte.Crede-ma ca dimineta cand m-a bagat in perfuzii pentru dilatare(caci nu era completa) nici nu am simtit cand mi-a rupt apa,asa de amortita era fofo de durere.La fel si epfiziotomia.Mie nu mi-a facut clisma.
Cory-bine ca a scapat de otita cu bine micutul tau!Te pup ca ti-ai amintit de mine caci tot oulet Kinder sunt!Daca nasteam va anuntam eu.Esti o dulce si haioasa foc.
Clau-felicitari pentru viitorul scolar.
Vera alina-viitoarea mamica de gemeni!
Simo27-asta e ramai fara carnet caci si asa nu vei mai conduce o perioada buna de timp iar sotul tau chiar va avea nevoie de carnet!Bine ca s-a rezolvat asa!
Mihutza-
Sadeth-la multi ani si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Simonette-bine ai revenit mamico!Ianis e un scump si frumos iar de Luca ce sa mai spun...este un dulce privind fratiorul.
Nicol-Ce burtik frumoasa ai asa rotunjoara!
Ali-burtik urata la o graviduta nu exista!
mstela-Ernest a devenit "bau,bau"!
zozela-deja i-am spus Andreei ce are de facutMa bucur ca bb e ok.
Cami33-succes la eco!asteptam vesti!
gabriella-bun venit!Totul are un inceput.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 37+ cu Vlad Andrei