Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sovi - ma bucur ca ai scapat de contractii! Mai usurel cu treaba,mai bine le faci in cateva etape, faci o parte si te bagi in pat, macar pe vreo 5 minute, dupa aia iar mai faci si iar in pat. E mai safe asa, asta daca nu poti sa mai stai lejera in patut.

Daca tot e liniste inca pe crenguta, va poftesc si eu la niste poze cu mine si Vladic aici

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Felicitari mamica Roxana! Refacere rapida si laptic din belsug!

Bine ai venit pe lume bebe Robert. Sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa!

Kya 32+ cu Sanziana
Pana la AMR 8

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, ce dulce e Vladic, seamana foarte tare cu mamica lui! Frumoase poze!

Sovi, ma bucur ca esti bine! Urate mai contractiile astea, tare m-au dat si pe mine ieri peste cap! Vad ca si eu sunt mai bine azi!
Spor la treburile lejere prin casa, dar mai ia si pauze. Sti tu, pauzele lungi si dese sunt cele mai bune!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, eu intentionez sa lucrez cat mai mult, fiindca asta ma tine in forma. Daca va deveni obositor, intru in prenatal si gata. Daca stau acasa, la cat de prietena sunt cu frigiderul, nu ma vad bine (si asa nu reusesc sa ma cantaresc de vreo 3 saptamani, de cand m inceput sa iau Ca, ca mi-e frica de ce as putea afla cu pofta asta de mancare ).

O zi buna sa aveti.

Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata si de la noi

Am citit din urma, ca aseara nu am mai rezistat si m-am culcat de la 9.

Bine ai venit pe lume Robert......sa fii sanatos si ai o mami laptoasa!!!!!! Felicitari Roxule!!!!!!!
Ne-ai facut-o cat ne-ai tinut in suspans!!!!

Honey am vazut camera lui bebe si mi-a placut mult, mai ales patutul este superb si corespunde cu ce mi-as dori eu dar nu am gasit pe aici si daca as gasi un astfel de patut cred ca ar fi un pret exorbitant!!!!!!!
Iti tinem pumnii pentru joi si incep sa-ti fac galerie de pe acum....ca este si diferenta de fus orar si depinde si cand mai reusesti sa intrii pe forum:

Hai Honey!!!!![bum]

Gabi si Amina bine ati venit pe crenguta!!!!!!

Tati de Robert poate te induri de noi si pui cateva pozici cu bebelusul!!!!!
IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pufoaselor!
M-am trezit cu un carcel nasol...si cu un Vladut cu mucisori...

Abia astept sa merg la bb-control, la ora 14 am programare.

Sovi, mersi de urari. Ma bucur ca ti-ai trecut afurisitele si nu sta mult in picioare prin casa.

MamiP, mi-a placut scrisorica ta

Ioana, in curand facem galerie!

Adriuta, doamne ajuta, iti tinem si tie pumnii!

Honey, multa bafta!

Simonette, bine ca ai rezolvat cu tzatzica! Ai grija cu epiziotomia, poate ramane foarte sensibila zona perineului, din cate stiu eu si sa nu faci alte alea...

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

FELICITARI, ROXANA PT NASTEREA DE VIS! Recuperare rapida si bb sanatos!

Cred ca ieri fu ziua contractiilor, ca avui si eu da nu le-am bagat in seama pana n-am mai putut sa ma ridic de pe scaun. De dimi am luat si nospa si uscosin si era super relaxata burta mea. Acum a inceput pitica sedinta de gimnastica si abia mai stau pe scaun. Ce bun ar fi un pat la serviciu!

Am fugit sa sap pe net, tre sa caut ceva material pt un referat la administratie publica. Of ce materii invata si sotu meu! Nimic nu ma atrage!

pupici!

PS Sovi, la nasterea in apa nu te-ai mai gandit? Pe mine tare ma tenteaza, dar ma gandesc ca de banii aia as putea sa recoltez celule stem si oricum nu vad sa-i strang in 2 luni.

Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dana, in Bucuresti nu se naste in apa, si nu m-as cara la BV cand or incepe contractiile. As fi vrut, iti dai seama... Mai ales ca noi nu vrem sa recoltam stem. Am inteles ca cine alege metoda asta nu mai poate recolta.

Cristina, are Vladic o fatzuca topitoare.... O sa faca ravagii cu ochisorii si pupatoarea lui

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Roxana,felcitari,ce bine ca ai avut o nastere usoara!Sanatate si noroc puiului!
Honey,deci maine te internezi..sa dea DD sa-ti fie cat mai usor!Am vazut si camera,f frumoasa combinatia de culori!
Adriuta,bb ce mai zice?Iti tin pumnii!
O zi buna tuturor!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bubu bafta la bebe-control!

Sovi ma bucur ca te-au lasat contractiile..mama lor..de nu te lasau vedeau ele

Am vazut si poze de Vladut al Cristinei -frumos copil si mamica cu burtica de asemenea-semanati

Kya, Pidana, Bitza

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput