Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simonette - nasol cu epiziotomia...asa am patit si eu data trecuta si la fel ca si tine, nu mai vroiam sa vad masa ginecologica si durere din nou...asa ca am lasat-o asa, imi puneam pe tampon unguient - Neopreol am folosit eu pe toata perioada cat am avut lohii, si a fost bine, sper, o sa vedem de data asta (spre rusinea mea nici nu am ajuns la controlul de 6 saptamani dupa nastere, din acelasi motiv de oroare de masa ginecologica si tot ce implica un control ginecologic in sine).Unguientul asta am inteles ca e foarte bun pentru cicatrizare, desi pute ca naiba...

Numeioana si Honey - v-am vazut camerele bebelusilor, is super!!!

Cu somnul, primele luni mi se pare tare dificil sa dormi in alta camera decat cea in care doarme bebe, pentru ca trebuie sa te trezesti de nenumarate ori, ba pentru alaptat, ba pentru a-l linisti, sau pentru a te linisti ca e totul ok cu puiul.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simonette, am vazut si pozele cu yannis, o dulceata de baietel!!! ma uit la pozele voastre si visez cu ochii deschisi la cum arata bebele meu, ce nasuc are, ce guritza, ce ochisori....inca putin si ne vom cunoaste si noi...

revin mai tarziu. tre sa merg la dr. de familie sa-mi dea prenatalul. bleah!!! nu am niciun chef!

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Aha..incep si eu galeria pentru Ioana..
HAI IOANA...HAI BEBE DAVID!!
Sa ai parte de o nastere usoara!!!!!!si recuperare rapida!!!!!
Ma duc sa fac cafeluta pentru toate!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Lyvy -nu trebuie sa te panichezi de-acum, si eu pe Alexia tot natural 100% am nascut-o si nu a fost chiar asa de rau. Si apoi gandeste-te ca iti vei tine puiul in brate si asta e tot ce conteaza. Durerea trece, iar pe moment,eu cel putin mi-am dat seama ca pot sa suport si mai mult...curaj!

Simo ar trebui s-o suni pe doctora. Poate nici nu te cheama si iti spune cu ce crema sa-ti dai. Mie una nu mi-au facut nimic cand s-a despicat, nu alta cusatura ci doar o crema care sa ajute sa se prinda la loc...hai nu sta asa ca nu e bine... sa nu se faca mai rau....

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Inca 2 bebei la odisee!!! Felicitari, mamicilor!! Sa fiti sanatosi cu totii!!!

Raportez si eu o nopte urata, cu insomnie, sper sa fie mai bine diseara. De azi incep salucrez doar 6 ore, va fi sigur mai bine asa.

Simonette, si eu cred ca mai bine ai merge sa vezi ce e cu epiziotomia, nu vreau sa te sperii, dar e mai sigur asa. Cat despre lapte, eu stiu ca nu se recomanda mulsul, ci doar scos laptic cat sa se mai relaxeze sanul. Golirea sanului atrage dupa sine marirea cantitatii de lapte, lucru care ar trebui sa se intample doar daca cerintele lui bebe cresc (si asta sa fie dat de supt, nu de muls...).
Asta este insa teorie, poate alte mamici stiu mai bine...

Va doresc o zi buna, la Brasov ninge ! Iar !

Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simonette, ce bine ca s-a rezolvat cu tzitzi. Bebe Iannis a rezolvat problemuta? Iar cu epiziotomia, ai vazut ce zic fetele, ca se rezolva cu unguente, cremute, nu trebuie neaparat sa te chinuie doctora, nu? Eventual intreab-o cu ce sa-ti dai pe acolo, fara sa mergi la control daca nu vrei deloc, deloc. Pup baieteii tai frumos!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nicoleta felicitari pentru programul redus!Poate vei avea mai mult timp sa stai cu noi pe crenguta! Pana cand mai mergi la serviciu?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Traiasca Robert de Roxana!!! Si sa traiasca bine! Felicitari Roxa, sa fiti sanatosi!

Bubu, si mie imi place cum suna cu Erik. Altfel suna. Randunoiul meu nici n-a conceput ca numele de bb sa n-aibe macar un R. Tu ziceai ca azi meri la b control? Daca da, bafta multa!

Mami, de ce sa ma trezeasca, ii placea ce vedea :) Si-apoi nu e si avantajul lui sa ma vada satisfacuta?

Naty, ma bucur ca s-a reparat si tatal tau, sper ca si-a mai revizuit si atitudinea fatza de viatza. Spor la cumparaturi!

Gabriella, hai scrie si tu orice in 6 mesaje unu dupa altul ca sa scapi de cenzurare...

Delfinuta, eu sunt confuzata... Tu nu esti la munte? Sau esti si ai net la botul calului?

Honey, nu stiu tu, da eu ma bucur ca ti-au crescut sansele pt nasterea naturala. Bafta multa joi, sau cand o fi... nastere usoara!

Hai Adriutza hai cu nasterea de vis!!

Arieeeeeel stukite-ar matzele da mult ti-a luat sa reintri pe net! Bine ai revenit! Si vezi cu luna plina
Felicitari pt scoaterea la lumina a casutei! si acum ca ai net, poate te mai iei cu vorba paici si te ocoleste depresia. Pe mine m-a ajutat mult oaza forumului cand eram cu casa rasturnata.

Amina, bine ai trecut pe la noi! Te mai asteptam!

Zoze sa dea Domnu sa nu mai treci prin asa nopti...

Oh... Livi, poate o rugaciune te-ar calma in situatii dinastea de panica, sau o muzica linistitoare? Zic si eu... Eu am un acatist rostit frumos si inmagazinat pe memoria telefonului, si cand il dau drumu ma mai linisteste si mai ales imi distrage atentia de la grijile mele. (e vorba de acatistul de multumire)

Nicol, fortza si rabdare! Vad ca inca te pastrezi cool apropos de renovare... Felicitari!

Fete, eu baie in cada pana la contractiile astea am facut toata sarcina, sa stiti :) Doar ca nu stiam daca influenteaza contractiile... Oricum, voi fi ceva mai atenta de acum la interdictii ca nu m-as impotmoli acu la final.

Declar furia contractiilor trecuta, va multumesc pt sustinere. Azi noapte ce m-a mai durut profund in fofo...Poate remediul homeo m-a ajutat, poate uscosinul ce-l mai aveam, poate no-spa. Deja azi am de gand sa ma ridic si sa gatesc, spal vase si alte dinastea usoare, ca ma dor coxofemuralele de atata stat pe ele! Inca odata jos palaria celr care au stat/stau mult in pat! Eu deja ma foiesc de numa!

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Clau, merci pentru incurajurari!!!!

Simonette, tot tre sa faci ceva, macar da cu ceva cicatrizant!!

Ioana, merci, ce putin mai ai si tu, ffffffffffffff putin!!!

Mami, esti o scumpa, ce sa zic, dar spaima mea tot mare ramane, sper sa o pot controla!!!

Nicol, cuvintele tale imi mai dau cate un sut optimist in fund, sper sa fie o perioada care sa treaca repede!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi,

Ma duc sa spal vasele, am o tona!!!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput