Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Bubu, mult succes azi la control, te asteptam cu vestile noi de bebe!
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ancadragoman spune:
Clau mai ai putin!!!
Nastere usoara daca nu mai vb
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
clauclau spune:
Anca, multumesc tare mult!
Pup fetele frumoase!
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 6 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
rox_dox spune:
in sfarsit vesti de la Rox...ne-a tinut putin in suspans...
revin cu zicala...totul e bine cand se termina cu bine!!!
Felicitari draguta..sa-ti creasca mare bubulina...grasunel nu prea e el, dar luuuung...54 cm..wow...
sa fiti sanatosi amandoi si te asteptam pe crenguta cu pozici!
_
34+ cu RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
lyvy spune:
Oana, si restul fetelor care mai mergeti la control, bafta multe si sa veniti numai cu vesti bune!!!!
Io, tre sa ies un pic la aer ca poate mai imi trece panica, ma duc sa bag o viteza cu masinuta si poate imi zboara temerile!!! (poate si carnetul )
Simt ca plesnesc de ganduri!!!
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
delphin spune:
'Neatza la burticoase!
Vad ca noptile nu sunt "au top" pt. randunicile noastre...of! de consolare la toate...eu sunt cu "gandeste pozitiv", iar fraza pe care o repet tot timpul e "Nu nasc inainte de 28", cu toate ca am colul moale si deschis de un deget...
sovi sa te scot din confuzeala...fost la munte sambata si duminica pt. Seb...la sky...cum e inca mic nu se poate sta mai mult, caci se satura repede si nu vrem sa-l fortzam ca apoi sa nu-i mai placa...doua zile de sky i-au ajuns...si cum nu suntem departe, 2h dus,2h intors...duminica seara am fost acasa...
Ma bucur ca ale tale contractii s-au calmat...si mi-am adus aminte de aquagim...eu cred ca acolo trebuie sa cauti buba nu la hardul tau!
Daca vrei sa lucrezi bratzele...doua sticle de apa de 2l sunt suficiente...si fesierii pe balon , dar mai bine stai cumintica in patutz!
Papacica...asa...asa sa nu te lasi cu cumparaturile, ca doar trebe zestre la fata!
La orl a fost groaznic pt. Seb...pana la urma nu l-am lasat pe dr sa-i scoata dopul cand am vazut ce metoda barbara avea...aproape ca s-a urcat pe el si i-a stalcit fatza cu mana, de tipa micutzul ca din gura de sarpe...moment in care am strigat sa se opreasca si sa nu-l mai atinga. nu va spun cam ce reprosuri i-am facut dr-ului, un batran idiot...l-am amenintzat ca nici nu-i platesc consultatia...si-a dat seama ca a exagerat si mi-a dat ceva picaturi...dar copilul e speriat tare de tot si nici pe noi nu ne lasa sa-l atingem ca sa-i punem picaturile...Si ca toate sa fie ok, a reinceput sa faca cosmaruri...adica terori nocturne...iar cireasa de pe tort se numeste "enterocolita"
Prin urmare..."elle n'est pas belle la vie?"...
Trimit mesajul...deja am uitat orezul pe foc...am trecut la a doua tura de orez...noroc cu oalele tefal ca nu sunt pierderi importante...doar orezul
toate burticile si noile mamici!
Zozelici cu sclipici ai grija de tine!
pozici
bb2
burticutza
CristinaGoji spune:
Multumesc Clau, Sovi si Nicol pentru aprecieri!!! Adevarul e ca sunt tare mandra de Vladic si imi cresc urechile cand primesc complimente la adresa lui.
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
numeioana spune:
Mersi, fetelor, de galerie!! Mai asteptati putin...
Auziti, Simonetta a venit acasa, dar Butucica si Teo2rina?
Marinaaaaaa, unde esti??? Da-mi si mie niste amanunte in legatura cu nasterea la Elias, ca ma perpelesc aici de griji!! Cum merg treburile pe-acolo?? Spaga cum e??
Si vrem poze de bebei Mihnea si Andrei!!!
Daaaa, stiam eu c-am uitat ceva: bebe Vladic e un scump!! Am vazut ca are si un tovaras de joaca cu coada
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Delfin ce experienta urata pt micutzul Seb si ce doctor idiot! Dar mi-a placut atitudinea ta la adresa "domnului doctor", bravo!Asa trebuie vorbit cu ei ..nesimtitii..
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
Ali_bia spune:
Bubu bafta la dr azi!!!
Zozelina
Dar chiar asa Ioana, unde sunt fetele noastre? Asteptam pozici cu bebeii...
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la