Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, succes azi la doctor, te asteptam cu vesti bune!

Zoze, tu cum te simti?

Ioana, maine???????

Lyvy,Luny,Cris, Vera .

Cris, si eu tin bebelina cu noi in camera o perioada, asa am facut si cu Razvanel. Apoi o sa-i mut impreuna.

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Fetelor, am o mare problema, de asta noapte, cand m-am trezit si nu am mai putut adormi, am cam intrat in panica, am realizat ca nu mai am mult pana la nastere, si ma ia asa un soi de disperare cu palpitatii si tremuraturi.
Nici nu stiu de ce mi-e mai frica din toate!!!Plus ca la noi nasterea naturala e 100 % naturala, nu se face epidurala, si-apoi mai am 1000 de ganduri negre, offfffffffffffffff, nu stiu ce sa fac sa ma calmez!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zozelinaa...ai grija de tine mami!
HAI IOANA! (pai incep de acum, nu?!)
Adriutei nu-i fac galerie ca ea zice ca lasa bebe sa decida...Dar, bebe, ai grija sa ne zici la timp sa nu ramana mami fara galerie, ok?
Nicol, ce dragut sa pui pozele Iuliei pe desktop!
Lyvy, se lasa fetele asteptate dar si cand or veni...Si apoi nu uita ca primul pui de randunica sosit la odisee e tot o fetita! (he, he, acum e deja inconjurata de baietei )

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, maine!!! Sunt nerabdatoare! O sa le tin la curent pe Zozelina si Naty, ca am numerele lor...

Lyvy, stai linistita... Am trecut si eu prin momente din astea... O sa-ti treaca teama incet... incet... O sa vezi!! Hai, fii barbata!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, tocmai am vazut pozutzele cu iulia! e o adevarata domnisoara! tu cum esti? esti bine?
ioana, tin pumnii, mai ai putin, putin :)

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Lyvy, e normal sa-ti fie teama, dar in momentele alea o sa-ti treaca si o sa te concentrezi sa fie totul bine si sa vezi bebe sanatos! Si o sa ai o galerie frumoasa aici care o sa te ajute mult. Cand atatea ganduri se indreapta spre tine, e imposibil sa nu fie bine. Pup sa treaca frica la mamica!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimi...
Am rezolvat-o cu tzatzica, insa pe cezara n-o sun in leg cu epiziotomia caci mi-e frica...nu mai suport fetelor nici o secunda de durere!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

FELICITARI ROXANA!!!BINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT!!!!REFACERE RAPIDA SI USOARA!!!!
Ariel ce faci??? bine ca ai terminat si esti incantata de cum a iesit...
Mai era ceva de zis dar nu mai stiu ca abia acum m-am trezit...nu stiu ce e cu mine ..dar dorm incontinuu..cate 2 ore la amiaza si seara la maxim 10 dorm si ma trezesc pe la 9 si jum...
Azi nici nu am mai dus-o pe Bianca la gradi ca nu m-am trezit

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine!

Dupa pauza de somn pe care am avut-o azi noapte(der la 4 la 7) am reusit sa ma trezesc si eu, si asa cum v-am zis azi sunt sefa de sanier. Acuma nu va inchipuiti ca fac cine stie ce, doar sunt pe-aici...daca e nevoie..dar mai tarziu ma tirez un pic la mama la bloc sa le pregatesc pranzul la muncitori(ca noi nici gaze nu avem,doar se lucreaza la bucatarie) si sa o vad un pic pe Alexuta!

Ariel ici si bine ai reenit pe crenguta!

Ioana ce putin mai ai! Cred ca ai niste emotii...nastere usoara maine si, vorba lui Naty, sa incepem galeria

Hai IOANA!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata gagicutzelor...si poftiti la cafelutza delicioasa cu laptic din belsug! ma bucur ca v-au placut pozicile si mancaricile mele, v-am promis, revin cu si mai multe dar acus nu le am aici...

dar sa incepem nominalizarile!

crisule, ma bucur ca-ti plac hainitzele...pe astea le-am luat dintr-un fel de Dragon, unde am eu niste furnizori cu diferite vase si fieratanii...dar sunt si vreo 2 standuri de bebei ... adica din tot ce aveau pe acolo, cam asta am luat eu ca mai multe...si sunt si f ierftine, ca mie nu mi-a venit sa cred...18 salopeta cu floricele, 8 body-ul (si astea 2 sunt dintr-un bumbac de super calitate), salopetica alba si bluzica, cate 10 fiecare...

bubule,
te iubim si ca tine nu gasim...cum ne aduci tu vesti bune despre mamica noastra care se pare ca a trait o experienta grozava...

Felicitari Roxana pentru baietelul tau minunat, grasun si premiant! Si pentru nasterea cea frumoasa si ... speciala....acum ca te aud si pe tine...abia astept si euuuuuuuuuuuuuuuu!

Fetele, daca tot suntem la capitolul mamici care au nascut deja, Marina si Giani, parca nu au mai poposit deloc pe crengutza...

naty, ma bucur ca-ti place...si mie mi se parea sa dau cate 3-4 milioane pe fiecare in parte...plus ca noi stam la casa mica si ciuciu spatiu....

gabriella
,baga repede 10 mesaje unul dupa altul...crie si tu cate 1-2 propozitii in fiecare...sau cate un banc, orice...si pe urma va aparea in timp real si mesajul tau...pupici!

teo, pupici si de la noi...asteptam in continuare sa ne transmiti mesaje de bine de la mami si fratiorul tau...cred ca abia astepti sa vina acasica...

delphinas, mie mi se pare ca nu am tot ce-mi trebuie ... si pe urma mai zic si eu ca am destule...dar acum astept sa vina Honey Bunny, sa-mi dau seama exact ce marime ii trebuie ...ca acum e aiurea, nu e ca toamna sa i le poti da fie peste iarna fe primavara, cand e racoare...acum nu-i pot da vara, salopetzele de plus si bumbac groase..hai ca acum am citit si continuarea mesajului tau cu listuta de inventar...ce bine ca mai avem loc de continuat ca tare mi-e drag sa-i cumpar lucrusoare...sanatate lui Seb si supces la ORL! ... cu amr-ul...nu mai spunem, nu mai spunem...

ramo_cata, am mai luat si eu pauza la albinutze ca o faca bebe mic alergie de la atatea zburatoare...

mihutza, cred ca ai asa ca o nisa acolo, nu? eu sunt sigura ca dupa ce amenajam locusorul/camera lui bebe, ni se pare tuturor un colt de Rai pentru ca acolo sta sufletelul nostru drag!

honey, asa deci...nu mai ai mult si-l vezi pe tizutzul meu...Yupiiiiiiiiiiiiiiiii! ce dragutz a fost cand ai zis ca l-a mangaiat dl. dr. pe caputz...hi hih hi...

violeta, asa trebuie sa ne gandim ca va fi totul bine...si trebuie sa fie...eu asa m-am setat..si cand mai vine asa o veste de natere usoara, mai rup 2-3 frunze ... pana la nastere sigur raman si fara morcovel...ca unul mic,mai am si eu pe acolo, deh...

adriutzule
, tu de ce te-ai pitit mama? asa deci...pai atunci facem galerie si spunem Doamne Ajuta sa vina bebe repede si mai ales usor! Pu-pe, pu-pe, pu-pe, pu-pe!

nicol, saru-mana de aprecieri...prima data citisem tort de mere si mi s-a afcut o pofta...pe parcurs m-am lamurit ce trt ai papat tu, dar pofta e tot acolo...

ariel
, bun venit pe crengutza....si eu care credeam ca ati terminat...fir-ar sa fie...asteptam pozici cand e gata...si slow down cu munculitza...

amina, ne bucuram sa fii alaturi de noi!

neata claule, mai , asta ziceam, ca mie nu mi se par asa multe, sau mai bine zis mi se pare ca o sa ma trezesc pe urma ca nu am ce-mi trebuie....acum e musai sa iau prosopel, paturica,pledutz, din astea...si mai bag asa pe sub mana si cate ceva dagutz de imbracat...

cami, felicitari pentru bebe in grafic...super , auzi tu 2 kg si ... cam atata trebuie sa aiba si buburuza mea...

ioana, curaj mama ca maine e ziua cea mare...abia asteept, la la la la la la...

pucca, tinem pumnii pt bebe sanatos , voios si pufos!

livy, da si cand s-o da drumul la fete...atunci sa vezi...ca uite asa se invata bebeii sa se joace cu putza-n nisip...ca nu au fetitze prin preajma... hi hi hi...am salvat si eu cremutza pt epiziotomie...ce m-as bucura sa nu ma taie, dar nu prea cred...offffff, lumea asta , de ce nu vor domne sa faca anestezie...tu trebuie sa fii optimista si sa te gandesti la ce-i mai bine si frunos...sa zici asa...abia astept sa vina bebe sa-l iau in brate, sa-l puc in patutul cel frumos, sa-l imbrac cu hainitzele alea mici, sa lalala ...si uite, fa-ti un cd cu muzica veselita si ti-l pui pe masina pana ajungi la spiatl, sa te veselesti si sa ajungi acolo cu moralul sus...

zoze, ia-o si tu usurel...hai ca esti peultima sutica si scapi...nu mai e mult nici la tine...

Pupe si revenim cum am promis!

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput