Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 15
cami33 spune:
Neata, randunici! Hop si eu la cafeluta pe crenguta.
FELICITARI MAMICUTELOR SIMONA SI ROXANA! SA VA BUCURATI DE PUIUTII VOSTRI FRUMOSI SI SANATOSI!
Ieri am fost si noi la eco, bebe Luca este in grafic(2100g), lichidul e tot cam putin(AFI 11)dar in general e ok.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 33+Luca Razvan
pozici
Simo27 spune:
FELICITARI,ROXANA!SA VA TRAIASCA BEBE ROBERT!SA VA BUCURATI DE AMANDOI FECIORII!!!
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
AMR 13 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Bine-ai venit, ROBERTINO!!!!!!
Ce putere mi-a dat mesajul Roxanei, cu "nasterea de vis"!!
Honey, hai ca mai ai 2 zile!! Trec repede si vine bebe Andrew!
Adriuta, daca e sa fie azi marea intalnire iti tinem pumnii stransi stransi!!!
Zozelina, cum mai esti? Au trecut contractiile? Sovi, tu???
The final countdown: 1 zi!!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Felicitari Roxana!!Bine ai venit BB Robert!!Refacere usoara Roxule si laptic din belsug!!
Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
pucca spune:
Felicitari Roxana!!!! Bine ai venit pe lume Roberto!!!!
Neatza randunici!
Eu ma pregatesc sa merg la bebe control la 12. Doamne Ajuta ca bebelina sa fie bine!!!!
+33, Bianca Maria
numeioana spune:
cami, felicitari pentru vestile bune pe care le-ai adus de la bebe-control! Baga si tu mai multa apa in piscina la bebe, sa aiba si el pe unde sa inoate!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
FELICITARI ROXANA,SUPER CE ZICI: NASTERE DE VIS. bINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT. SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!
Mai fetelor, dar numai baieti avem pe crengutza in februarie?????Cand tot aia se zice ca femeile sunt mai numeroase???????Pai care-i treaba, fetele se lasa asteptate, ele care mereu se grabesc???
Honey, e bine macar ca ai o data fixata, te mai linisteste un pic, sau nu?
Adriuta, tre sa incepem galeria?????
Simonette, Clau, Nicol, Sovi, Stela, Luny, Cris, Oana,Mami, Ela,Mihutza,Cory,Naty si pe toate fetele nenominalizate
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
vera alina spune:
neatza fetelor,
zoze- ma bucur ca este totul bine si bb este grasunel ,de durerile pe care le ai nu ai intrebat? cand te mai duci la doctor?
bubu- eu am un nepotel scump si frumos pe care il cheama Eric asa ca eu inclin pentru Eric
clau- prin ce emotii ai trecut...,acum stai cumintica
35sapt cu Nicolas + Matei
Vera
numeioana spune:
Ce-o fi facand bebele Dianei? Nu stim nimic despre nasterea ei... Sa ne rugam pentru ea!!
Ioana
39+ si David
poze
zozela spune:
Buna dimineata!
Sunt tot cu dureri de burtica si spate,noaptea a fost groaznica..mai bine nu va mai spun..
Vreau sa va multumesc din suflet-tuturor pentru felicitari si sfaturi-sunteti minunate!
Multumesc Simo de mesaj!
Prin ce emotii ai trecut si tu-Clau!Off..Bine ca-i totul bine pana la urma!Pupic Rebeccutei!
Vali in sfarsit!!Felicitari!Mai ai o zi!
Adriuta-incepem galeria?!
Amina Maria ma bucur ca ne-ai scris!Nu te mai ascunde!Scrie-ne mai des!
Bine ai venit Gabriela!Asteptam datele tale pt.listuta!
Felicitari Cami pentru BB sanatos tun!
Vera!De dureri-nu am intrebat pt.ca am zis ca o intreb direct pe Dr.mea..Cred ca diseara ii fac o vizita,daca nu inceteaza..Pe langa durere,imi este si greata..
Merg sa editez listuta si apoi ma intind,ca nu se poate altfel..Sunt pe-aproape!
Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei