Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Felicitari Mimonix si Roxanapentru bebeii sanatosi si frumosi.
Bine ati venit pe lume Vlad si Robert!.
Diana... stie careva ceva, Doamne ajuta-i pe amandoi!!
..............................
Despre noi:

DR A SPUS: col dilatat 1 cm , scurt, bebe un grasun de 39 saptamani si ceva dupa masurarile lor, si ...maine a vrut sa ne programeze la indus...daca dorim.
NOI AM SPUS : Nu merci, il lasam pe bebe sa decida el.
BEBE: De vre-o jumatate de ora nu mai are pace si ma ia cu contractii usoare.
Ce-o fi om vedea, nu imi este frica, raman doar emotiile sa stiu ca este sanatos.
Va pup pe toate si ma duc sa fac o baie ...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bine ai venit pe lume bebe Robert! Sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai pana la adanci batraneti!!Roxana -felicitari pt nasterea de vis si refacere cat mai rapida!Te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty multi ici tie si mai ales Iuliei,iti doresc sa o ai cat mai curand acasa, iar tatalui tau o refacere cat mai rapida ii doresc si multa sanatate!Ma repet cand iti spun ca Iulia e o super frumoasa si o dulce ,ca sa nu-ti mai spun ca am salvat pozele pe desktop inca de cand ni le-a pus randunoiul Petrica pe mail si le vizionez de fiecare data cand dau cu ochii de ele.Iar povestea nasterii tale a trait-o si randunoiul meu intens..nu le are el cu statul la calculator, dar i-am printat-o si i-am dat-o s-o citesca linistit in pat....l-a impresionat...

Sovi -wow ce vise ai!Da la traiesti pe vise, nu te'ncurci! Sa stai acolo in pat cumintica sa treaca contractiile alea ca daca nu, venim in stol si le barem rau de tot

MamiP super lucrusoare ai cumparat lui Honey

Stela multa bafta la doctor! Si incearca sa nu pleci cu inima stransa la gandul ca te-ar putea apuca contractiile din cauza iesirii din casa! Gandeste pozitiv, cum zic unele randunici Think Pink si totul va fi bine!

Mihutza ,Honey79,Adriuta,VioletaH pup eu americancele noaste !
Honey mult noroc iti doresc sa ai joi si o nastere cat mai usoara!Sa ne tii la curent!
Adriuta sa incepem deja galeria?Sa nu cumva sa pleci la spital neanuntata!

Simonette proaspata mamica-urmeaza sfaturile randunicilor si nu lasa sanul asa sa-si faca de cap..eeee...pune-l pe bebe Iannis la treaba chiar daca doare putin; iar cu epiziotomia..cam nasol, stiu prin ce treci ca am patit-o si eu, a doua zi dupa ce am venit de la spital m-am cracanat pe randunoi sa-l masez(si sa arat ce tare sunt eu ca n-am nimik)si s-a despicat un pic acolo,dar m-am potolit imediat,m-am dus la doctor care m-a uns cu o crema ceva, parca mi-a dat si pt acasa si s-a prins la loc singurica...la fel iti doresc si tie

Fetelor, aveti idee , Giani a noastra cand vine acasa? Sau o fi venit deja dar n-a putut sa intre inca pe forum din cauza de bebe?

Cory3maz tu ce faci? Pe unde esti?
Ioana foarte frumoasa camera lui bebe David, iar combinatia de culori, am mai spus-o , e super!

Vaaai pe cine uitam !!Tocmai pe randunica sefa, asadar: Zoze felicitari pt vestile bune de la doctor si pt bebe grasunel!Mai si tu un pic, acuma trece timpul...ma gandesc la noi, randunicile care nastem tocmai prin aprilie,sa speram ca nu va plicitsiti pana atunci de atatea galerii si ca o sa mai aveti si pt noi timp(ca voi o sa fiti cu bebeii) si inspiratie sa ne incurajati.

Clau tu ca de obicei cu sedintele tale foto...tii mortis sa fii o graviduta super sexy pana la momentul final! Si bravo pt bebe sanatos, bine ca nu a fost nici o problema pana la urma...dar am asa un feelling(nu stiu daca am scris bine,e ora 6 dimineata) ca nu te apuca ziua de luni cu bebe in burtica...chiar sunt curioasa..

Pup si celelalte randunici nenominalizate, precizez ca am scris din amintiri dupa ce am citit 2 capitole si asa e cand nu iei notite de la inceput...multi ,multi multi ici

Ma duc si eu sa ma bag in pat langa randunoi, dupa ce am ras o jumatate de tort mare de inghetata de cand stau la calculator.
Astazi voi fi mai prezenta pe crenguta, deoarece raman sefa de santier aici acasa ...

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele drage, in sfarsit am si eu sufragerie frumoasa si calculator cu net pe el!!!! va pup, asa de buna dimineata si ma duc in urma sa citesc cele 100 de capitole pe care le-am ratat de 2 sapt. incoace....stiu ca mimonix a nascut, ca am primit mesajul ei, FELICITARI draga mea, am vazut ca si roxana, pupici dulci, si bine au venit bebeii!
hai ca ma apuc sa citesc....de la cap.79 :))), dar sunt prin zona.

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Bine v-am gasit, Mamici cu burtici si pe cele care deja au la sanul lor rinduneii din burtici. Sa va traisca ingerasii!
Mi-am facut doar o singura data aparitita si m-am ascuns din nou dupa canapea , am tras cu urechea la voi pina acum si , m-am hotarat sa ies ca nu mai am loc, sunt cit un elefant.
Multulmesc pentru invitatiile calduroase si primirea de demult. Eu sunt programata pentru cezariana in prima saptamana din aprilie ( cam de 38 de saptamani voi avea atunci), mi-e o frica ..dar si, de cea naturala la fel pentru ca am fost sa mor cu fi^miu.
Postez cam rar, dar nu voi renunta la placera de a va citi.

un burtoi de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Adriuta...si restul fetelor din US...voi de cate ori ati facut ecografii la cabinet? Adriuta in speta tu, caci esti doar cu o saptamana mai mica ...decat mine.

Noi, de cand am venit aici, din Noiembrie, n-am avut parte decat prin Ianuarie de-o ecografie. Si-atat. Nici macar acum , la sfarsit n-am mai zis doctorul nimic... macar asa, informativ..sa vada daca bebe e bine, daca lichid e in cantitate normala, daca placenta e ok....
In Germania faceam cam la fiecare programare....adica o data pe luna. Si doctorul de-acolo se uita mereu la tot,tot.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40 sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FELICITARI ROXANA!!! BEBE ROBERT BINE AI VENIT!!! RECUPERARE USOARA SIS BEBE MANCACIOS!!!

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am citit pana la 83 :)))....dar am tras cu ochiul si la capitolul acesta si am vazut ca mai am si alte mamici dulci de felicitat! bravo mamici dragi, iar voi bebici scumpi sa le luminati viata!

daca tot fac pauza de citit din urma, hai sa va mai povestesc ce am mai facut:)))...deci, maine facem 3 sapt. de cand am inceput renovarea si s-a luptat bietul sotz al meu de unul singur cu molozul, in vreo 2 zile a avut si ceva ajutor....treaba merge lent si e tare stresanta. apar tot felul de situatii neprevazute, dar eu ma rog din tot sufletul de bebe mic sa stea in "cuptor" pana terminam, ca nu e frumoasa casuta acum:))). la ora actuala avem sufrageria ( (care este si dormitorul nostru) frumusica, mai sunt destule de facut in ea, dar se poate locui ( 2 pereti portocalii si 2 rosii, arata foarte....insorit), baia jumulita, arata ca o pestera, bucataria si dormitorul lui bebe, inca nu au fost atacate, iar holul am decis ca arata prea bine ca sa-l mai schimbam, trebuie doar ca la sfarsit sa "creasca" un dulap mareeeeee, in care sa intre toate hainele noastre (mai bine zis ale mele:))).

aseara am tras o spaima de zile mari! am facut putin efort, nu mult...., dar am mai dat cu o carpa, am mai intins niste haine....chestii marunte si m-au luat niste dureri de burta ingrozitoare. m-am panicat cand a inceput sa doara si spatele...contractii nu simteam, dar bebe era foarte agitat. am luat repede un no spa si nimic, am pus ucosin si dupa vreo ora ma simteam bine, apoi pe la 1 noaptea am adormit....m-am trezit pe la 5.30 cu durere iarasi, am mai luat un no spa si mi-am revenit, iar de cand m-am conectat pe net, mi-am revenit deplin:)))
numai ca sunt franta de oboseala, e a 3a noapte la rand in care fur cateva ore , intr-adevar acum au fost mai multe, ca ieri noapte am dormit doar 1 ora...
de vreo sapt. am picioarele umflate si dureroase si niciun gel nu ma mai ajuta, ma dor degeltele mainilor (falangele, stiu ca mai zicea cineva de asta....), sunt aproape depresiva, mai am putin si pufnesc in plans, ...dar ma fac eu mare si cu curatenia gata!!! vreau numai sa fie gata camera lui bebe, ca sa pot sa-i pictez insectutele pe pereti....:(((

revin, ca am inceput cu lamentarile si nu-mi place. ma duc sa mai citesc din urma:)

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, deja am luat micul dejun, dar cafeluta nu e gata inca...

Deci, Roxana si Monix sunt proaspete mamici din nou , cred ca Diana azi sau maine va naste..., sigur o sa primim vesti si de la ea cand se va intampla fericitul eveniment.

Ariel, ce bine ca ati terminat sufrageria si e frumos aranjata si cu net! Ai mult de citit din urma, sa ai spor!!!!

Adriuta, ce aproape esti si tu de marea intalnire!

Honey, cred ca deja te simti mai bine ca sti ceva clar, acum te pregatesti pentru joi. De fapt, miercuri ca atunci te internezi.

Mami, tot la cumparaturi... , o sa aiba bebe Honey o gramada de lucrusoare frumoase foc luate cu dragoste de mamica ei inimoasa.

Amina, bine-ai venit pe crenguta, ma bucur ca nu mai stai dupa canapea. A fost asa de rau la prima nastere??

Nicol, ce bine ca azi o sa stai mai mult pe crenguta, desi o sa ai treaba si cu " santierul"...

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 6 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Felicitari Roxana !!! Multi pupici bebe Robert, sa cresti mare si sa fi sanatos langa familia ta !!!

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput