Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 13
clauclau spune:
Oauuuuu, ce bine ca am venit putin la calculator!!!!!
ROXANA, FELICITARI PENTRU BEBE ROBERT SI NASTEREA DE VIS. SA AI RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU ROBERT. BRAVO, MAMICO CURAJOASA! ACUM AI 2 BAIETI SI CU TATI, 3. CINE-O SA FIE MAI RASFATATA CA TINE???
Stela, mult succes maine la doctor, te astept cu vesti bune, bune! Mmmmmm, frumos...mancarica la tava, suna bine!
Simonette, sa-l pui pe Iannis la sanul care zici ca s-a infundat. El sigur o sa ti-l desfunde! Imi pare rau cu epiziotomia, cred ca trebuie sa dai o fuga la doctor, desi imi dau seama ca nu-ti arde deloc de asta...
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 7 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ursuleata spune:
ROXINICI, FELICITARI PENTRU BEBE ROBERT PERFECT SI SA FITI AMANDOI FERICITI SI SANATOSI!
acum pot sa plec la nani linistita.
Alina 30+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
delphin spune:
Cris...eu cred ca ti-e frica tie sa nu te obisnuiesti cu ea si apoi sa-ti fie greu sa o pui in alta camera
Normal ca poti sa o tii o vreme cu voi in camera...insa nu cu voi in pat...e o diferentza...cat vrei si cat crezi..Pe Seb l-am pus in camera lui singurel la o luna, caci atunci ne-am mutat la casa cu mai multe camere.
Acum cu David...direct in camera "lui"...adica camera de amici amenajata pt. el pana plecam in Africa.
Te vei mira si tu de auzul tau fin de mama
Naty...ai tu timp sa cumperi...ai dreptate...pastile de sterilizat am folosit si eu si voi folosi si asta data si sa stii ca si eu prima data le-am fiert...si suzetele si biberoanele pt. Seb.
Sper ca fetele noastre sunt bine...de la Diana, Naty nu ai nici o veste?
D-zeu sa le aiba in paza!
Mihutza
Papacico multe haine frumoase mai cumperi...parca ma vad pe mine la Seb...nici nu a avut timp sa le imbrace pe toate, caci a crescut....pt. David am chiar lucruri noi de la Seb.
Acum, ca am mai "crescut" la minte, cred ca pt. inceput e bine sa avem 10 pijamalutze, 10 bodyuri, 2 saci de dormit...unul de bun si unul de schimb in caz de accident..apoi caciulitze, vreo 5, combinezon gros de iesit afara + 3 "tinute de bune" adica de iesit afara sau la dr sau la rude...asta gasesc eu esential la capitolul hainutze...apoi pe parcurs ve-ti vedea de ce a-ti mai avea nevoie + cadourile de la rude...
Fug si eu langa randunoi...am sa va pove maine "aventura" mea cu Seb la orl pt. scosul copului de ceara din urechea stanga....
Noapte buna!
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Simo, completez Bubu si Clau: frecat zdravan sanul dupa baie cu prosop aspru, comprese calde, pompa si chiar manutza si mai ales bebe acolo, nimic nu desfunda mai bine. Iar cu epizio NEAPARAT mergi la Cezara, treburile astea lasate neglijate se razbuna mai tarziu si nu uita ca ai un drum departe in fata!
Teo, esti o scumpa. Desi eu sincer, n-am vrut sa subliniez partea rea a spitalului si sistemului (sunt lucruri pe care, ca medic, le cunosc prea bine) din contra, am cautat sa aleg si sa pastrez doar lucrurile bune, tot ceea ce mi-a stat alaturi si m-a ajutat sa supravietuiesc, sa nu innebunesc si sa am acum puterea sa-mi las copilul acolo singur, increzatoare ca e pe maini bune si ca se va face mare si sanatoasa. Asa sunt eu si deseori am luat plasa incercand sa vad numai partile bune ale lucrurilor; totusi te sfatuiesc sa te obisnuiesti sa faci la fel si viata va fi mai usor de trait, oriunde ai fi, copil bun!
Gata, noapte buna va zic, ca randunoiul meu sforaie demult.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
delphin spune:
Cat am scris eu la mesajul precedent..s-a produs evenimentul mult asteptat:
ROXANICI, FELICITARI MAMICUTZA PT ROBERTUL PERFECT!
Simonette incearca dush cu apa calda peste sanul infundat si incearca si cu ianis la san...sper sa mearga...in mod normal cu dushul cald, voir spre fierbinte, adica suportabil si stors sanul sub dush ar trebui sa dea rezultate. Si suna medicul pt. epizio...curaj
Incerc un AMR: 9 ZILE ( sa nu mai spuneti la nimeni
pozici
bb2
burticutza
ramo_cata spune:
hai ca am aparut si eu...pana acum a stat randunoiul la calculici...
o sa incep cu honey-f frumoasa camera lui bebe..bafta la dr
naty -f tare faza cu taticul ala...iulia frumoasa ma bucur ca este bine
mami=am vazut pozicile dar unde sunt albinutele?
roxana-sa fie sanatos bebe robert,sa ai lartic mult si mai asteptam vesti de la voi...felicitari pt nasterea de vis...bubu merci pt vestile aduse
mstela-bafta maine la dr...
mai da' diana ce o face?nici o veste nimic...
acum va las si eu...va urez sa aveti o noapte frumoasa si vise placute...pupici..
rami26 + 31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
mihutza11 spune:
BRAVO ROXANA!!!! sa iti traiasca ROBERT perfectsi lungutz!! sa fie sanatos si papacios!!
Mami am vazut si lucrusoarele dragutze!
Bubu mersic de vestile bune!!!
Gabriela maine sa bagi neaparat mesaje la greu si pe urma ai sa vezi ce usor o sa fie!
Cris, noi fiindca aici nu avem decat un bedroom si living, o sa stam cu bebelina in camera... ce imi place la dormitor e ca are asa un locusor (ca un fel de scobitura-nu stiu cum sa zic sa ma fac inteleasa) si acolo incape perfect patutul ei... si am zis ca o sa ii amenajez acolo coltisorul ei... pe urma mai vedem pe parcurs...
ici la randunici cu sclipici!
Mihaela 35+ cu Andra
Pozici
Bebitza
honey79 spune:
Randunici, m-am intors cu vesti.
Colul mi-e deschis cam de-un deget... atat a reusit nenea doctoru' sa introduca si l-a managiat pe bebe pe capshor. Era tare bucuros domnu doctorel. Asa, mi-au mai crescut sansele nasterii naturale.
Well..balanta e cam 60% natural, 40 % cezariana.
Anyway... prima data zise ca... ma programeaza pe Lunea viitoare... si am cam strambat din nas...caci sincer, nu mai pot. I-am zis ca abia dorm, mai rau ma chinui... cu toate cele: arsuri, dureri,greata,plus... elefantul de mine... ca mi-e greu si sa ma dau jos din pat.
Asa ca, ne vedem Miercuri, la orele 17:00 cand ma internez, mi se aplica un gel..in vagin pentru ...inm.uiere ....raman peste noapte acolo, iar a doua zi dimineata, Joi... mi se introduce Pitocina si...se da drumul Balului.
So... Joi, 21 Februarie 2008 bebe Andrew isi va face aparitia pe lume.
Asta daca, domnul corpul meu n-are de gand altceva. Caci m-am intors cu dureri mari, si acasa am descoperit o pata rozacee pe chilot. Mi-au spus sa ma astept la ceva spotting...sa urmaresc ,si sa merg la Spital doar daca e rosu-aprins, ca la menstruatie.
Va pupic si-mi cer scuze pentru majoretele folosite degeaba astazi.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!
VioletaH spune:
URAAA, FELICITARI ROXANA PENTRU ROBERT CEL PERFECT SI NASTEREA DE VIS!
Cred ca e prima data cand aud expresia asta "nastere de vis", imi da curaj!!! Deci se poate sa fie si de vis, dar din ala frumos, nu cosmar
Honey, hai ca ai si tu in sfarsit o data concreta: 21 feb! Bravo! E bine daca a inceput colul sa se dilate. Prietena mea a avut tot nastere indusa, iar Pitocinul si-a facut efectul in cateva ore! Ea a stat cateva zile cu dilatatie 3, iar cand s-a dus la spital era 8:30 dimineata, pana i-au rupt memebranele, i-au administrat Pitocin, i-au facut epidurala... na ca s-a facut 13.30 si a nascut! E adevarat, era la a doua sarcina. Si nu i-au facut nici epiziotomie, cica doctorul i-a "lucrat" usurel si constant zona ca nici nu s-a rupt! Asa nastere usoara iti doresc si tie! Si mie!
Vio 36+ Sean
POZE
adriuta spune:
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN