Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

"La 21:45 am nascut un Robert perfect, 3200g, 54 cm, apgar 10, o nastere de vis, a participat si Alex(tati). Pup toate randunicile!"

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Mie mi-au dat lacrimile cand am citit sms-ul de la Roxana, i-am transmis toate gandurile voastre si incurajarile!

Roxana, sa va traiasca Robert si tie refacere rapida si mult laptic pt. pitic!

Oana 30+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

WOW! ROXANICI, FELICITARI PENTRU BEBE ROBERT PERFECT! SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS, TU SA AI LAPTIC DIN BELSUG SI SA TE RECUPEREZI RAPID! BRAVO, MAMICO!

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am stat olecutza pe jar, bine ca s-a terminat cu bine, acu pot sa ma duc la nani!

Multamim Bubu, noapte buna!

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hei, ce inspirata am fost ca am mai intrat odata, special ca sa vad daca a aparut ceva de la Roxaniciu!...
O VIATA DE VIS SA AI, PRECUM NASTEREA TA, ROBERT CEL PERFECT!
TE IMBRATISAM CU DRAG, CURAJOASA NOASTRA ROXANA!

Cris, da, mi-am facut in spital molifta de iesire, asa cum i-am facut si Iuliei slujba de punere a numelui, ceva ce precede botezul care in cazul ei evident ca va avea loc mult peste cele 40 de zile de la nastere. Deci preotul mi-a zis ca acum doar la 6 saptamani sa merg la biserica, pana atunci nu.
Mami, tocmai vazusem si eu sterilizatorul+incalzitor, care mai face si de mancare. Mda, asa ceva merita si ca spatiu si ca pret...
Stela, iti tin toti pumnii din dotare maine la doctor!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_ spune:

in mesajul meu am transmis felicitari proaspetelor mamici.A fost primul mesaj si am crezut ca a fost cenzurat.Se pare ca a aparut pana la urma avand in vedere ca am primut din partea voastra un bun venit pe crenguta.Felicitari Bubu.Eu tot baietel astept.(mesajul meu sigur va fi cu intarziere si este posibil sa mai apara voinicei sau randunici mici intre timp)

Mergi la inceput

chiar daca am gresit numele mamicii..felicitarile se pastreaza.Incerc si eu sa trimit un zambet..sper sa reusesc.daca nu inseara asta poate maine ca sunt mai odihnita.

Mergi la inceput

Au plecat la nani randunelele...azi am bantuit pe-aici, am stat lipita de calculator si telefon
Sms-ul l-am primit la 23:24 si imediat am scris!

Cris, noi ne-am mutat cu totul in camera la Vlad, primele 6 luni, apoi cand incepea sa se ridice singur si sa ne vada acolo dimineata, hop, ne-am dus la noi in camera si el a ramas singur in camera lui. A fost f. bine asa, pt. noi, mai ales ca se trezea noaptea sa pape si eram imediat langa el. Acum o sa duc patul in camera mea, il tin cateva luni pe bb cu noi in camera, apoi, daca e cuminte si doarme noaptea il mut la Vladut, sa doarma fratiorii impreuna. Cam asta e planul meu.

Papacico, mi s-a facut foame de la pozele tale! Si lucrusoarele sunt foarte dlagute! Ma bucur ca iti place si tie Erik!

Simonette, mai bine suni dr., poate dai o fuga sa-ti puna alt fir...ce rau imi pare ca ai patit asa...Cu sanul...incearca sa-l masezi la baita, sub dus si apoi sa tragi cu pompita mult...

Sovi, ce viseee...hi, hi!

Oana 30+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Noapte buna...maine incerc mai multe mesaje.poate scap si eu de moderare si apar mesajele in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty, ti-am citit povestea si chiar inteleg prin ce ai trecut: asistente scarboase conditii jalnice in care tu le dai indicatii doctorilor, nu ei tie si tot felul de surprize neasteptate, in ciuda faptului ca am doar 14 ani. Stiu ca a trecut mult timp de cand ti-ai postat povestea si inca de atunci am vrut sa-ti transmit acest mesaj, dar prin mama...dar ea a zis ca nu vrea sa-si aminteasca si m-a lasat pe mine sa iti scriu personal.
Cam asta a fost mesajul meu, dar nu in ultimul rand vreau sa spun ca imi pare tare rau ca si alti oameni tre sa treaca macar o data cu o situatie alarmanta prin infectele spitale ale asa zisei capitale.

P.S: nu te gandi decat ca frumos va fi cand vei fi acasa impreuna cu micuta ta, ca asta a fost incercarea vietii ei si ca nu va mai trebui sa treaca prin asa ceva niciodata.

va imbratisez si va tin pumnii tuturor randunicilor si mai ales celor care au nevoie in aceste momente de un gand bun...
Teo

Mergi la inceput