Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Codruta27 spune:
Ankussa, pai scrii si tu repede 10 mesaje. Repede, repede!
Delphinas, te-ai ascuns?
Claudinna, ce faci cu raceala? Esti bine, da?
Va pupa mama pe toate!
P.S. Scuzati greselile! Neuronul gravid plecat la plimbare!
7+
Bebe mic
zambetmic spune:
mi-au iesit testele si sunt in limitele normale, si estradiolul si progesteronul
acu' .. daca nu asta-i buba ... oare de la ce altceva pot persista sagerarile maronii ??? 
am deja 10 zile si nu pot deloc sa stau linistita ca "o sa treaca" asa cum a zis dr .. imi fac un milion de ganduri
mai e cineva care sa fi patit asa?
Codruta27 spune:
zambetmic, pune si tu un ticker sa te monitorizam! Daca dr. a zis ca o sa treaca, inseamna ca stie el ceva! Se apropie perioada in care ar trebui sa iti vina ciclul?
Liniste-te ca o sa fie bine! Daca analizelele sunt ok, nu ai de ce sa iti faci griji!
7+
Bebe mic
teomaria spune:
Tocmai m-am intors de la posta si mi-am luat produsele de la Happy Tree (Creste cu Elevit).Eram putin sceptica , da' uite ca s-au tinut de cuvant.Am deja 2 suzete, un biberon, sampon de la Jonson's ,pudra si crema pt. iritatii, pampersi, set de patut.Am fost harnicuta la udat copacei
Si mi-au trimis si 2 cataloage.Sper sa mai continue joculetul...
anis, diferenta intre copii e de 1 an si 1/2.Acum pot sa zic ca sunt mari
Da clic jos pe numele lor si-ai sa-i vezi.De cand le-am spus nu mai de bebe vorbesc.Ii mai surprind vorbind (ei nu stiu ca-i aud) cum aduc argumente pro si contra in ceea ce priveste numele si ce-o sa fie, ce-or sa faca...ma amuz copios cum incearca sa se convinga unul pe altul, apoi dau fuguta la mine(in speranta ca am sa iau partea vreunuia) si ma intreaba "Da' tu ce crezi c-o sa fie?"Si bineinteles ca raspunsul"Orice" nu-i multumeste si insista.
Ankussa, scrie si tu cate o propozitie in fiecare mesaj
. Felicitari!Si o sarcina usoara...
Pupici
9+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
anis spune:
teomaria, f frumosi copilasii tai..sa-ti traiasca ...da de acum sunt mari, o sa te ajute cu bebe.La mine imi e frica sa nu il ia pe bebe vreo jucarie ceva ![]()
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
zambetmic, spune-mi mai multe despre povestea ta..ca nu stiu.Si poate te ajut cumva..
ai facut fiv ,inseminare?
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
teomaria spune:
anis
; am vrut sa-ti vad si eu comorile, da' nu se poate, yahoo photo e inchis
zambetmic, nu ti-a facut nici macar eco ca sa-ti confirme ca sarcina e in uter.Eu cred ca ar fi trebuit sa-ti dea utrogestan, nu cred ca e normal sa curga mai multe zile.Sper sa fie doar niste pete...
9+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Ankussa spune:
gata burtici 
Ce sa va spun ca ma trec transpiratiile (la propriu). Va "citesc" ca sa zic asa de 2 saptamani si vad ca ati facut 10001 de analize, aici am fost saptamana trecuta la doctor, mi-a luat tensiunea, pulsul si mi-a ascultat inima, a bagat doctorita un batz in pipi si gata. Colac peste pupaza mi-a depistat infectie urinara si mi-a dat sa iau 5 zile de Amoxicilina
. Si ca sa nu fie de ajuns barbata-miu care raceste la 1000 ani taman acu` s-a pricopsit cu o gripa rebela pe care darnic cum e n-a putut s-o tina numai pt el asa ca vrand nevrand stau cu ceai de lamaie cu miere si beau 3 litri de lichide pe zi.
Cred ca o parte din analizele pe care le faceti voi o sa le fac eu la 12 saptamani (daca da DD si bb e bine) ca la astia toxoplasmoza se face numai la cerere
.Off hai ca mai vb cand am sa depasesc monitorizatele.
7+
anis spune:
da..am uitat..o sa schimb linkul mai incolo si te anunt de poze..pupici
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Mimihoo spune:
Buna fetelor,
dbunny, imi pare nespus de rau. sper sa va reveniti si sa reincepeti munca pentru bebe mic. mult noroc.
pentru fetele noi le urez bine ati venit si sarcina usoara si bebe sanatos.
Am facut si eu pogonul de analize date de doctor si deocamdata am rezultatul la 2, la secretie (si este ok) si la Ac anti ch trachomatis iga-POZITIV -iar intervalul de referinta negativ. Voi ati avut asemenea rezultat la analiza asta? si ce v-a zis doctorul? Io pana ajung iar la doctor imbatranesc ...
Va pup!
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida