Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
mimihoo, spune-mi ce scrie mai exact.
Din ce ai scris eu inteleg ca ai avut-o si in prezent nu o ai.Ceea ce e bine.Dar scrie ce scrie exact!
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ankussa spune:
Teomaria sar`mana de urari si tie la fel 
zambet mic nu-ti mai face atatea griji, eu am inteles ca sangerarile astea sunt normale (daca sunt maronii si nu rosiatice) si ca sunt semne ca se fixeaza sarcina. Nu mi s-a intamplat mie dar din ce am auzit de la alte fete cam asa ar fii.
Fetelor ca tot citesc pe forum si vorba aia mi se cam pun piticii pe lampa, ce fel de simptome ai cand se opreste sarcina din ovulatie? Ca eu de cand am descoperit limonada gazoasa greturi nu mai am (pe cuvant la mine merge) si ceva probleme am cu mancarea in sensul ca daca mananc ceva o data a doua oara
.Bine si sanii care sunt durerosi si incep sa se mareasca ![]()
Pupici la voi si sa dea DD sa fie bine cu toate burticile
7+
Mimihoo spune:
Anis, draga uite cum scrie:
test: Ac Anti-Ch trachomatis IgA
Rezultat: POZITIV
interval de referinta: negativ
tin minte ca acum cativa ani am avut ceva si a trebuit sa ne tratam amandoi cu clortimazol si io cu niste ovule, dar nu mai tin minte boala :-(
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
zambetmic spune:
anis, nu am facut nimic
este prima sarcina, nu am avut niciun eveniment inainte (avort sau orice altceva)
am o eco transvaginala la activ facuta vineri de unde stiu ca am 5 sapt si a zis ca este ok ce a vazut acolo
dar mie tot nu mi se pare ok sa am aceasta scurgere maronie de 10 zile si sa nu mai treaca
in rest am facut toate analizele si la rezultatele de pana acum singura problema a aparut la leucocitele din urina, unde am rezultat 25 si ar trebui sa fie <10 ...
acum caut disperata prin cunostinta sa gasesc si un alt medic la care sa ma duc sa mai aflu inca o parere ...
guguloi 5+
Mimihoo spune:
teomaria, felicitari pentru cadourile de la elevit. mi-a placut si mie joculetul dar am fost prea ocupata si cateva zile am uitat de copacel. Abia astept sa mai faca o data, macar pentru joculetz :-)
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
JulyMorning spune:
Mimihoo mea culpa, acu' am vazut mesajul tau de pe flickr, sorry. Nu prea intru acolo, doar acum, de am pus eco astea. Sper sa nu te superi prea tare pe mine ca n-am raspuns. 
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
Ankussa spune:
zambet mic da` oare leucocitele astea in numar mare nu sunt ele semn al vreunei infectii (nu sunt de specialitate) da` zic si eu...
7+
JulyMorning spune:
Hey, unde ati disparut, fetelor?
Eu ce citesc pana pe la 5 jumatate cand plec acasa? ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
danucu spune:
Buna fetelor!!!
Sunt si eu o burticuta de septembrie si va urmaresc de o luna deja (adica am citit tot ce ati scris de la inceput pana la sfarsit). Am vrut sa ma asigur ca totul e in ordine inainte sa va scriu avand in vedere ca am avut mici probleme (pete maronii pe care inca le mai am).
Puteti sa ma treceti si pe mine in listuta daca ma vedeti(nu stiu cat timp va dura moderarea mesajelor mele).
D.N.:21.04.1979, U.M. 21.12.2007, D.P.N.: eu am calculat 26.09.2008, medicul meu mi-a zis 28/09/2008
8+