Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

July morning merci de informatii.Sper sa nu fie prea tarziu.Poate si strumfuletu meu a recuperat din intarziere ca la eco de 8 saptamani era in urma cu vreo 6 zile.

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Voicu bebi poate te alaturi si tu noua.Eu m-as bucura.Din cate stiu eu tu ziceai ca te protejezi ai renuntat la protectie?Arfi fain sa fii gravi.

Diana
12+ sper la un

dyanira...nu ne-am mai protejat din noiembrie-decembrie ...sper sa fiu gravi...ba ma doare burta ba ma doare capu ba sunt obosita...ba aveam un pic de febra zilele astea nici nu stiu dupa care sa ma mai iau asta daca sunt...am facut teste barza si ozone a doua liniuta era foarte pala asta de la minut nu...ce sa mai cred

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna ziua burtici

dbunny imi pare rau pt ce ti s-a intamplat si sper sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste

anis tie iti face dr cerclaj la cerere ? ca si eu as face unul (paranoia la mine) pt orice eventualitate. doare ?

dyanira si eu stiam ca pliul se mas intre 11-13 sapt (cd se face si bi-test)

pupici la toate
o zi buna

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Off fetelor, cate mesaje ziceati ca trebuie sa trimit ca sa le pot vedea in timp real? 10? offf pai in ritmul asta o sa puteti sa ma cititi si pe mine la Sfantul Asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

freshanana, eu l-am facut ca asa am vrut eu,initial prin sapt 11 era colul un pic mai mic...si eu gata...dar ulterior ajunsese pe la 4 cm..la a doua sarcina la fel..dar eu cu paranoia mea.
L-am facut sub anestezie generala...de durut nu te doare cand te scoli...ai ceva scurgeri 1zi,2 si gata, iei antibiotic 7 z, cel permis in sarcina si atat.
Eu am suportat f rau anestezia generala la prima sarcina mi-a fost f rau..dar la a doua nu am avut nimik, depinde de anestezist.

Teomaria, ce ma bucur ca mai e o mamica care asteapta bb3.Ce diferenta e intre copii tai?
La mine intre fete e de 1 an si 5l, cu bb3 va fi de 1 an si 9l si 3ani si 2l

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

pliul nucal se masoara intre s11 si sf s13, pe prima pagina sunt cateva linkuri utile si bune...va rof sa auruncati un ochi si acolo, este un articol cu pliul nuncal..care e ff bun

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

cu pliul nucal eu stiu de sapt 11-sf12 de la iosup...deci de la dr..dar mai bine intrebati dr...eu in articole nu prea ma bazesc...deh, experienta

*** AniS5+ ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Deci in articolul ala sunt cateva chestii interesante... nici n-am inceput bine sa citesc, ca deja aflu lucruri noi :) L-am mai deschis eu, dar n-am citit niciodat foarte atent... mai mult mi-am aruncat ochii in diagonala. Si acolo scrie clar: masuratorile se pot face in s 11-13+6, si fetusul trebuie sa aibe dimensiuni 45-84mm.

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Triplul test la noi se face intre sapt 11 +6 zile si saptamana 13+6zile. Eu am maine programare, adica la sapt 12+6. Oricum fetele interesante ar trebui sa vorbeasca initial cu medicul ce urmeaza sa efectueze testul si sa faca o programare din timp.

O zi faina tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

care foloseste messenger? poate ne vedem si acolo...

id meu e anis_girl26

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput