Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Buna fetelor
Va pandesc de vreo 2 saptamani asa bune si pana azi (cand musai a trebuit sa stau acasa din cauza de raceala) n-am indraznit sa subscriu. Deci se poate spune ca e buna si raceala la ceva
Sunt o burtica mititica, abia avem 7 saptamani si 2 zile si speram sa ajungem daca vrea DD pana la a 40a.Ce sa zic ca de cate ori mai pleaca cate o mamica de pe forum mi se face pielea gaina si imi joaca ochii in lacrimi.
Nu stiu cui sa dau datele mele da` totusi: UM: 30/12/2007; DPN: 05/10/2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!

Dbunny imi pare tare rau, o imbratisare calda de la mine !!

Noi azi schimbam semnatura!!! Am intrat in 12s. Wow, ce trece timpul. Eu ma simt bine, nu mai am dureri de sani, nu mai am greturi, nimic, nimic! Au inceput sa ma doara diverse pe la uter, imi dau seama ca e de la faptul ca se intind pe acolo toate :) In rest... toate bune si frumoase!

V-am pus poze noi, de la eco de vineri!
http://www.flickr.com/photos/15102875@N07/

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dbunny imi pare rau pentru cele intamplate capu sus si mergi mai departe.
Eu sunt tare suparata ca nu am reusit sa ma programez la medicu meu decat vinerea viitoare.Sper sa nu fie prea tarziu.O sa am atunci 13 sapt si 4 zile de la UM dar sarcina e mai mica cu vreo 5 zile asa mi-a zis la ultima eco.

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

madutza tin pumnii sa fie bb!!!!! ce test ai facut in z10dpo? daca e surechek...ala se pozitiveaza abia cand trebe sa vina cm! Doamne ajuta sa fie bb!
lenyi ma bucur ca mai intri pe aici ! cam rarutz asa....da noi de bucuram! bafta la eco in martie!
teomaria ..aha...deci septovag! sper sa-ti treaca infectia!
giulianna felicitari inca odata pt bb maricel! dao-n colo de acritura! bine ca bb e ok!legat de munca...asta e ...sa-si caute personal..anunti in scris..nu?
boo bine ca bb e ok! da...pliu se masoara de la 11s...
bebi nu-mi zi ca inca nu a venit cm si tu stai inca in incertitudine ca te mananc!!!
dyanira bafta la dr si felicitari pt cele 12s
delphinas imi pare rau de faza cu dr si ca nu ti-a facut eco...doar hartii si formalitati! poate a fos cam busy...si na...dra daca zici ca ai observat ca se comporta alfel si nu-ti place...io zic sa mai tatonezi terenul...poate gasesti un dr fain..cu care sa ai o relatie klumea!...aaaa...si felicitari pt clopotel!!! cred ca sunt fff fericiti bunicii!
july un

Oana
12+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pliul nucal se masoara de la 11 spt pana la 12 sapt ,eu asa stiu, pt a avea relevanta.

Aveti de gand sa faeti triplul test?

Eu l-am refuzat sa il fac la ambele sarcini,avand in vedere ca nu e ceva f clar..si nu aveam chef de ambiguitati,plus ca stiam alte fete ca le iesisea aiurea si au trait un cosmar..dar au nascut copii sanatosi.

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

onutzule...ce faci mama...hai zii acilishea ai id de mess?
nu ti-am zis ...am facut vineri un test minut si ala era negativ mare suparare pe capul meu,aseara am visat din nou ca eram la ginecolog si imi zicea ca sunt gravi off dar testele ba unele apare o a doua liniuta foarte vaga si la asta nimik..mhmm...auziti vad ca doar mie mi-au aparut zilele trecute niste mancarimi asa usor pe burta si pe picioare...am citi pe net ca ar fi de la sarcina ,nici nu stiu ce sa mai cred
sper sa nu va suparati pe mine ca tot vin si intreb si eu

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Anis daca e cum ai zis tu ca pliul nucal se masoara intre 11 si 12 sapt atunci la mine e prea tarziu sapt viitoare ca o sa am 13 sapt si ceva

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Eficienta unui triplu test

Examenul denumit triplu test nu da un rezultat care sa infirme sau sa confirme un diagnostic, ci calculeaza riscul de a avea un copil cu malformatii genetice grave. De foarte multe ori, medicii nu recomanda efectuarea acestui test, deoarece in cele mai multe cazuri pot aparea erori, care pot afea efecte nedorite asupra starii emotionale a gravidei. Repetarea triplului test poate inlatura suspiciunile.

Riscul unei sarcini cu astfel de probleme, este cu atat mai mare cu cat sarcina apare dupa varsta de 35 de ani.

9+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mai, eu am citit pe un site, ca medicii de renumitul spital Mount Sinai (parca asa se scrie) masoara pliul nucal intre 10s si 4z si 13s si 5z... deci cam pana in saptamana 14 e ok de masurat, dar in nici un caz mai tarziu. Dyanira, eu zic ca esti grafic, stai linistita :)
Singura chestie este urmatoarea: la 9s si fasolica mea era putin in urma, cu vreo 4 zile ... iar la eco de 11s si 3 zile era deja la zi... ba chiar la una din masuratori a iesit de 11s si 4z. Nu toti se dezvolta in acelasi ritm, e posibil ca in 2 saptamani sa recupereze ceva teren.

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Voicu bebi poate te alaturi si tu noua.Eu m-as bucura.Din cate stiu eu tu ziceai ca te protejezi ai renuntat la protectie?Arfi fain sa fii gravi.

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput