Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

voicu bebi, tinem pumnii sa fie cu ochisori!

Delphinas, cum adica nu l-ai vazut pe bebe? Asta am inteles din mesajul tau, nu? Eu zic sa te linistesti. Poate a avut si dr. o zi mai proasta ieri. Tu stii cel mai bine! Cauta alt medic, eventual! Nu trebuie sa fii suparata pe ai tai. Uneori reactionam ciudat la emotii puternice! O sa fie totul bine,ai sa vezi!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Delphinas, imi pare rau de experienta ta cu dr. Ar fi bine, daca tot vrei sa nasti in Iasi sa mergi acum , cat inca e mica sarcina sa te ia un dr. in evidenta (exista un subiect cu gravidute si mamici de Iasi unde sunt postate cateva nr. de telefon de la dr. renumiti si faci programare, mai cere o parere si fetelor de pe-acolo).Eu pana acum sunt multumita de dr. meu (dar recunosc ca am ajuns printr-o pila la el si poate de asta si are grija de mine), pot sa-l sun oricand (deja l-am sunat int-o saptamana de 5 ori pentru te miri ce , mi-a spus clar orice pata, orice disconfort sun fara problema si asta imi da oaresce siguranta), ma cheama doar la maternitate si-i dau cat vreau eu.La cabinet te cam usuca de banuti, da' ce nu facem noi, ca sa fie bine.
Voicu beby, mie imi apareau cosulete marunte pe frunte inainte de ciclu si auzisem ca si asta ar fi un semn, dar in luna cu sarcina au fost fff. putine.Bafta!
Mie nu mi-a dat ieri poza si tare-as fi vrut una sa ma mandresc cu ea!

9+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nu sunt suparata pe ai mei Codruta. Din contra, am zis ca ma asteptam sa aiba o reactie mai rece dar a fost totul ok.
In ceea ce o priveste de dr....mai vb cu sotul. Ieri ma asteptam sa mai fac un eco sa-mi spuna cate sapt are, cati mm dar nimik...De ce?

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

delphi,

poate ca a avut o garda mai grea decat de obicei. nu are si cabinet? sa te duci si acolo? cat priveste iasiul, eu zic ca e bine sa mergi dar iti va fi peste mana sa te duci ori de cate ori vei avea tu o "toana", plus ca medicii astia foarte renumiti, nu pot fi prea "deranjati" si inoportunati chiar cu orice intrebare...al meu deja ma ironizeaza si imi zice ca prea mult ne bazam noi pe informatiile astea de pe internet, ca nu avem notiuni pentru a le intelege si ca ei stiu sa isi faca treaba... ma rog, am deviat putin.
e mai la indemana sa ai un medic aproape de tine. vedeti voi pana la urma ce decideti...

rose

Mergi la inceput

Delphinas, stai ca nu inteleg, ti-a facut sau nu echo?

7+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Ce faceti dragele mele??
Eu azi ma simt un pic mai bine in sensul ca nu mai am nasul atat de congestionat si nici capul nu ma mai doare..sper sa-mi treaca de tot raceala asta fara alte complicatii. Pitica mea e deja mult mai bine si ea.
teomariatare buna ciocolata de dimineata
Delphinasnici nu stiu ce sa zic depsre medicul tau..dar sincer nu mi se pare normala atitudinea ei..sfatul meu este ca daca nu corespunde cerintelor si solicitarilor tale si mai ales nu ai incredere in ea sa o schimbi urgent..este f. important sa te supravegheze cineva in care sa ai incredere si mai ales sa stea la dispozitia ta atunci cand ai nevoie cu sfaturi competente
Dbunnyimi pare tare rau pentru ce s-a intamplat...eu zic ca Dumnezeu e mare si ca foarte curand te vei bucura si de un fratior sau o surioara pentru Daniel...multa sanatate si putere sa treci peste ce s-a intamplat
Va pup pe toate si va doresc o zi buna

+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna burticutze!

Eu la nici o sarcina nu am avut sani tensionati.Sanii se mareau si ma dureau prin luna a 8-a.

La ce va trebuie irigator in sarcina mama?? Ca nu e permis, ce sa faci cu el? sa inmoi colul...? Sau sa iei cine stie ce...mai ales ca acum in primul trimestru e risc de candida...si e f normal sa apara,avand o imunitatea mai scazuta...

Va citesc cu drag, si mi-aduc aminte ca asa eram si eu la prima sarcina, agitata si cu sute de intrebari...

Acum eu vreau sa ma bucur de sarcna...ca alt copil nu mai fac..si sper sa fie totul bine cu ajutorul lui DD.

Naste careva cu Tutunaru?Eu am nascu fetele mele cu el...

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic.Eu de prin noiembrie am ramas la casa de vacanta din breaza...fiindu-mi mai usor sa cresc copiii aici...am si gradi aproape.asa ca daca are cineva drum spre munte da-ti-mi un semn si va astept cu drag intr-o vizita.

Maine plecam la azuga, vreau sa o pun pe fii-mea pe skiuri...culmea e ca pe bb3 l-am facut in vacanta de skidin italia..si acum o sa staucu bb din burtik iar pe partie...e un sentiment f misto.

In fine, sper sa ma temperez un pic..sunt f entuziasmata si as vrea sa fac de toate, adica tot e m-am oprit sa fac l celelate sarcini, asta pt ca am vazut ca unele erau doar frici aiurea.

Apropo eu la celelalte sarcini am facut cerlaj ,de frica...culmea e ca vreau sa fac si acum..sunt nebuna ,nu?

*** AniS5+ ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

hai ca am limbarita azi...
Eu am o mare problema, din cauza sarcinilor f apropiate, plus alaptat fetele pana la 1 an,si pana la 6 luni exclusiv, sunt in prag de osteoporoza desi am doar 31 de ani..sper sa se mai fi reglat,dar tinand cont ca alaptarea am oprit-o de revelion,nu cred ca cine stie ce.

Din ce stiu eu nu se ia ca acum...dar sa speram ca o sa gaseasca dr o solutie.

Azi ma duc si eu la eco sa vad ce face inimioara mea mica..

*** AniS5+ ***

Mergi la inceput

Anis, pai trebuie sa fii foarte fericita. Aer curat, liniste, fara ambuteiaje si trafic nebun. Te invidiez!

Succes mult la eco astazi! Tinem pumnii!

7+
Bebe mic

Mergi la inceput