Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele...ce faceti? iar am visat ca se pozitivase testul offf e a doua oara...am facut vineri un test minut si ala era negativ fata de barza care se arata a doua liniuta foarte pala..vroiam sa va intreb...ati avut un fel de mancarime asa pe burtica sau pe picioare? ca mi-au aparut ca niste bubite asa de cateva zile...am mai citit pe net ca astea ar aparea cand este sarcina dar nu vreau sa ma bazez pe asta sa imi fac sperante...aa si ati observat daca ar fi crescut ceva par in anumite zone? stiu ca par ridicol dar va intreb pe voi ca sunteti mai apropiate,va pup!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna gravidutzele mele dragi!
Am intrat si eu sa va salut.Azi am ramas acasa ca nu m-am simtit prea bine.Ma paste o raceala cred.Azi am programare la medicul cardiologul pentru investigatii in legatura cu tensiunea mea mare.
Mai citesc ce ati scris azi si revin.

Diana
11+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi-am schimbat si semnatura.Trebuia sa o schimb de ieri .
Ce mari am crescut deja.

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dya chiar am vrut sa-ti spun de semnatura dar pana m-am uitat in lista sa nu gresesc...tzup si scris tu repede

Te pup!

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aness227 spune:

Salut mare pentru gravidute mici!
ramonzca79 multumesc mult pt sfat...sunt varza...habar nu am ce ma asteapta...dar pentru ca tocmai am terminat cu sesiunea si am timp mai mult ma voi documenta si sper sa primesc si de la voi ajutor.
claudinna multumesc ca m-ai adaugat la listutza cu gravidute...mi-a mai crescut respectul pentru mine ca fac parte din gasca.in perioada asta chiar am nevoie de mici gesturi care sa ma faca sa ma simt bine...voi nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Merci giulianna.Te pupic si eu.
Noi suntem aproape de aceasi varsta cu BB ma refer asa ca e usor sa tinem minte.Nu aveai cum sa gresesti.

Diana
12+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Dbunny sincer imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea DD putere sa rreci peste aceasta durere si sa nu-ti pierzi vreodata speranta ca intr-o buna zi va fi bine.
Multumim de cafea, cioco teomaria, a fost chiar buna dupa un lesin zdravan dimineata la spital. Nu a fost nimik grav doar ca mi s-a facut rau cand mi-a luat sange. M-a intepat de 3 ori, nu mai pot, am mainile vineti si nu mai pot de durere. Femeia nu avea nici o vina, stiu ca eu nu prea am vene si cica acum de la sarcina se ascund si mai tare. Si abia abia a reusit sa-mi ia un pic de sange sa poata sa-mi faca si mie niste analizeze. Doamne si cand ma gandesc ca joi tb sa ma duc sa mai dau iar sange pt anticorpi, ma apuca graza.
Oana din pacate nu am vesti prea bun. Ieri nu l-am vazut pe bb la eco. Dr era cam ocupata cu e internari, o mamica cu sarcina oprita in ovulatie la 22s si o mamica care nastea prematur. Mi-a facut o simpla foaie de internare necesara demisiei mele si atat.
Acum sa va spun sincer, oricat de buna ar fi ea si oricat de bine s-a comportat cu mine data trecuta cand am avut avortul spontan, acum parca e altfel. Nu stiu de ce. Am sunat-o si i-am zis de durerile mele de stomac si imi recomanda famotidina, care citesc ieri prospectul si vad ca e CONTRAINDICATA in timpul sarcinii. Am ramas socata. I-am zis ieri cand am fost la ea si a avut o atitudine cam rece. Nu stiu ce sa mai fac. Asa nu pot continua. As opta pt un alt medic, dar de mai toti dr am auzit cate un caz nefavorabil, si mi-e cam teama. As opta din tot sufletul meu sa merg la Iasi, acolo sunt mult mai multi specialisti, au aparatura performanta.
Vreau sa va spun ca sunt dezamagita de dr mea. Eu am aflat cate saptamani am de la dr de fam. Ea la eco nici macar nu mi-a zis cate saptamani am, cati mm...nimik. Mie mi se pare normal ca atunci cand te duci la un eco sa ti se clarifice o ceva, ti se dau si detalii, doar platesti, mai pui si in plus cateodata sa fie bine. Sunt foarte derutata. Astept acum sa vad cum or iesi analazile astea, sa-mi vad medicalul in mana si la Iasi.
Vreau sa va spun ca o ruda a mea s-a dus la un control de rutina la IAsi ca avea niste noduli la san. I s-a spus ca dupa prima sarcina trec, sa nu se panicheze, sunt doar niste hormoni. Si cum tot era cu chestia aia pe burtica ei, ii rade dr zicandu-i ca bb este deja, are 5s si multe alte detalii. Eiii...mie asa ceva nu mi-a spus. Acum mai am o problema. Eu sunt o fire crescuta cu foarte mult bun simt si daca incep ceva cu cineva, nu-mi place sa-l las balta, sa-l refuz, dar in cazul de fata cred ca asta urmeaza. Dumnezeu mi-a dat o noua sansa si am o mazarica in burtica si nu vreau sa ma joc cu acesta sansa. Asa ca las la o parte orice politete si imi caut de sanatate si de siguranta mazaricii.
Va rog din suflet nu va suparati pe mine ca am scris atat de mult, dar am vrut sa va impartesesc si voua durerea mea si sa ma ajutati cumva. Va dulce pe toate si va doresc o zi minunata.
si la mine a nins teomaria
Aaaaaaaaaaaaa si inca ceva...oana ieri am plecat cu clopotelul la urat si am dat vestea la toti. S-au bucurat mult, nu ma astepta. Ma asteptam la o reactie mai rece de la ai mei, dar a fost super ok.

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:



lenyi79, am vazut ca suntem in aceeasi zi dar nu stiam pe unde esti, de nu dai nici un semn . eu am fost la 2 eco pana acum si sunt programata pentru 6 martie pentru translucenta. pe mine ma bate un gand puternic sa merg si zilele astea, ca m-am panicat ca nu mai am simptome de nici un fel, insa la medicul asta si daca ai programare stai pe la usa de innebunesti. chiar nu stiu ce sa fac sa stiu ca ii mai bate inimioara. nu stiu cum poti sa stai pana in 13...

giuliana, eu am facut in ambele randuri eco transvaginal si nu s-a intamplat nimic, dimpotriva, la inceput s-a putut vedea mai bine ce se intampla cu bb. am certitudinea ca e ok acest eco. si cum spunea cineva, mai adanc iti introduci degetul in vagin cand bagi utrogestanul decat cand ti se face eco transvaginal, ca sa nu mai zic de momentul...

va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Voicu beby eu nu am avut nici mancarimi, bubite si nici par in exces, singurele mele semne au fost dureri de ovare cu o saptamana inante de data cand trebuia sa vina CM si intepaturi in sani. Nici macar nu am auzit de ceea ce zici tu, dar asta nu inseamna ca nu exista!! Iti tinem pumnii sa fie BB si sa ni te alaturi!!!

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aness227 spune:

Un salut mare pentru gravidute mici!
Ramonzca79 multumesc pentru sfat...abia am terminat sesiunea si sunt varza...ma sperie tot ce aud...acum ca am timp mai mult o sa ma documentez si sper sa primesc incontinuare sfaturi de la voi.
Claudinna mersi ca m-ai adugat la listuza cu gravidute...deja ma simt mai bine ca fac parte din gasca...chiar aveam nevoie de asta.In perioada asta gesturile mici mi se par foarte mari...

Mergi la inceput