Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by anis
hahahaha...ale mele fete aveau cam 140 batai.....iar o super babisma
aness227, e normal, starile alterneaza, cand greata, cand obosita, cand cu pofte, e normal e un razboi al hormonilor.
*** AniS **6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis, mai lasa-ne sa visam un pic, nu ne darama iluziile!!
giulianna, fac si eu galerie, poate chemam o fetita pentru fiecare asa

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
monica_dicut spune:
DEci nu sunt singura fara stari 

Numa ca acum anis m-ai bagat iar in ceata cu masurarea pliului nucal... 
Initial imi facusem programare la Iosup la 14 sapt, s-a dovedit prea tarziu, am reusit sa schimb cu 11 sapt si 5 zile, acum e prea devreme? Eu nu mai inteleg nimik... 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
Ankussa spune:
Tot eu...
Giulianna felicitari, mai ce mi-as dorii si eu o fetitza dar pana la urma am zis ca ce o vrea DD ca oricum e primul. Toata lumea spune ca o sa fac baiat, dupa ce s-or ghida oamenii astia nu stiu. Maica-mea cel putin e teroare cu baiatul (unde ea saraca a avut 2 fete).Unele cunostinte ale mele mi-au zis ca fac baiat ca am pofte numai la acru si la sarat si ca daca ar fii fost fata ar fii trebuit sa poftesc la dulce.
Voi ce ziceti fetelor?
Sa fim sanatosi in primul rand si noi si bebicii zic eu; mai scriu cateva mesaje ca poate s-or vedea si ale mele odata.
7+
anis spune:
monica ...nici eu nu mai stiu ce sa zic...auzi..ia suna-l tu pe dr mai bine..si eu stiam ca e pana in maxim 13 sapt..
Eu oricum il fac la 12 sapt si gata.
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nocom spune:
aness227, si starile mele au alternat la fel ca la tine, o saptamana imi era foarte greata apoi o saptamana nu am avut absolut nimic, apoi ama vut alte 2 zile de greturi, iar acum sunt din nou bine... Deci nu esti singura..
monica_dicut pe mine doc m-a chemat la 12 saptamani, ca cica atunci este cel mai relevant. Eu imi facusem programare la 11 sapta si 5 zile si mi-a zis ca nu e bine, macar 11s si 6 zile daca erau mergea, asa ca m-a pus s-o schimb, la 12s si 5z. Acuma eu nu stiu cat de mare e diferenta de la 5 la 6 zile... daa ea asa mi-a zis, minim 11s 6z. Nu vreau sa te dau peste cap, poate iti mai raspund si alte gravidute si nu e chiar asa...
Pupici
8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
Ankussa spune:
He he
MonicaDicut ce burtica frumoasa ai
a mea nu se vede deloc..bine cred ca s-a mai pus un strat de sunculitza da...inca mai sper, pe de o parte as vrea asa
pe de alta parte ma gandesc cum doamne iarta-ma ma mai misc eu ..
Subscriu si eu la faza cu corul
Pupici 
7+
JulyMorning spune:
Naiba sa-i ia de doctori! Pe mine m-a chemat la 11s si 3 zile. Si atunci mi l-a masurat si ma mai duc odata inainte de 14s, adica pe la 13s si 3 zile.
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
danucu spune:
anis, pun destul de repede pe mine daca nu sunt atenta, 12 kg nu mi se pare realist dar am sa incerc macar sa nu mananc multe dulciuri.
Eu am ecografia pentru masurarea pliului nucal la 12 saptamani, cica sa poate masura cel mai bine.
8+
Nocom spune:
Daca stati la rand la fetite, vin si eu!!!!!
Eu parca imi amintesc ca frecventa cardiaca depinde si de varsta gestationala, stiu ca la un moment dat, parca in luna a 8 a fi-miu avea 180 batai/minut!!! Si sigur e barbatel!!!! Sper sa nu ma insel, dar cred ca variaza in functie de varsta sarcinii... Acum bb2 avea 161 batai/min... ar putea fi fetita...

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco

!