Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of of, informatiile astea de pe net si de peste tot sunt atat de diferite... cum vorbeam si cu o prietena, cred ca cel mai bine ascultam numai de ceea ce ne zice doctorul. Ca sarcinile difera de la gravida la gravida...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Fetelor,
am primit 2 link-uri care cred ca ne sunt utile, despre reflexologie

http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/cs/uk/11/features/reflexology/footchart.html

http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/cs/uk/11/features/reflexology/handchart.html

Sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

aness227,
la mine, ca la tine. acum parca nu mai am absolut nimic. si eu ma tot gandesc cu se poate trece de la starile alea de rau efectiv la o stare normala, fara nici o problema.
monica_dicut,
noi mergem la translucenta nucala exact la 11 saptamani. atunci m-a chemat. nu cred ca doctorul asta e nebun, are renume ca e cel mai bun din regiune...eu am incredere ca si la 11 saptamani e ok. de altfel si eu stiam ca translucenta se masoara in sapt. 11-13.

fetelor, mai am si eu o intrebare. eu in saptamana 8 (maine trecem la 9- iupyyy) nu imi mai simt burtica tensionata, nici cu balonarile nu mai este cum a fost...
voi cum va simtiti burticile? la mine este ca si cum nici nu ar fi bb pe acolo, mai ales ca eu aveam ceva burtica si inainte si acum mi se pare la fel. voi va simtiti uterul marit/tensionat? aveti dureri? ceva?
va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

a_rose
eu nu aveam burtica, dar acum este un pic (doar un pic) bombata, in rest nimic. abia astept sa creasca mai mare :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

rose iubita si eu sunt in aceasi situatie. Aveam ceva burtica dinainte iar acum cand au trecut balonarile, nu simt ca si cum as avea bb inauntru. Nu simt burtica tensionata, nu uter crescut, nu balonari, nu NIMIC!! Se pare ca poate fi si asa..

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

dragelor,
mimihoo, nocom .
8+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, eu am o zi nebuna astazi la serviciu, dar va urmaresc atenta, mai din umbra asa...!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Codruta27

Fetelor, eu am o zi nebuna astazi la serviciu, dar va urmaresc atenta, mai din umbra asa...!

8+
Bebe mic

chiar ma intrebam pe unde sunteti, fete, ii simt lipsa si delphinei si oanei...

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!!!!!!!!

Deci in primul rand ma inscriu si eu la o fetita!!!!!!

Bun venit noilor burtici!

Burticoaselor pe mine de ieri ma doare in partea dreapta chiar langa coasta?ce poate fii?e o durere asa surda dar ma sacaie toata ziua.O fii grav??????

Am vazut ca vb de pliul nucal,deci mie dr mi-a zis sa nu ma duc iniante de 14s, acu vad ca fiecare dr are varianta lui de calcul.....pe net am citit ca se poate masura intre 11s si 14s.Si triplul test la 15s.Nici eu nu stiu ce sa fac si cand sa ma duc......

Va pup pe toate!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

wowow...cat de mult ati scris....felicitari harniculetelor.
eu abia am terminat de gatit. azi ma simt un pic cam balonata...dar speram sa treaca...
dau o fuguta sa citesc din urma si mai vb.
Va dulce dulce de tot pe toate..

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput