Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aness227 spune:

Neata fetelor,
Ramonzca79, ai facut foarte bine ca nu ai luat algocalmin.Acest medicament este scos de pe piata in lumea civilizata de ceva timp...a ramas doar in europa de e ca e mai ieftin si mai pacaleste durerea.Deci, chiar daca sunteti gravide sau nu, va sfatuiesc sa uitati ca exista algocalmin.Nu l-au scos degeaba de pe piata si mai bine evitati orice risc...
In rest...m-am hotarat sa scriu nu stiu cate mesaje ca sa apara si ale mele in timp util...deci iertati-ma daca o sa bat campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Multumesc fetelor de primire
khristin, pana acum (saptamana 8+) sunt la -2 kg. A fost perioada Sarbatorilor si acum am revenit la alimentatie normala probabil de aceea am pierdut 2 kg ca de altfel ma simt bine, nu am greturi enorme, mananc normal. Doctorita mi-a zis ca am voie sa iau pana la 1kg jumatate pe luna incepand de acum, deci trebuie sa fiu atenta. Asta ar insemna maxim 12 kg pana la sfarsit.

teomaria, eu continui cu baile in cada, insa caldute. De fapt nu am suportat niciodata baile fierbinti. Raman putin cam mult in cada ceea ce nu cred ca e chiar bine, insa ma relaxeaza.

oanasm, multumesc, abia astept sa ma vad pe listuta.

zambetmic, sper totusi sa nu fie problema, petele maronii nu inseamna intotdeauna avort (doar in unele cazuri), mie doctorul nu mi-a dat tratament, doar vitamine. Daca devine rosu poate fi mai rau.

claudinna, in cartea pe care o citesc eu pt. sarcina scrie ca luna a 4-a incepe din a 15-a saptamana de amenoree. Am sa ma uit la desprecopii sa vad ce spun si ei.

JulyMorning, si eu sunt obosita tot timpul probabil si de la faptul ca nu dorm bine noaptea, ma trezesc sa merg la pipi pe la 2 si apoi nu mai pot dormi. Doctorita mea a zis ca oboseala e de bine, adica e un semn ca totul e in regula cu sarcina.

8+

Mergi la inceput

Fetelor, am o mare dilema...saptamana trecuta mi-a fost rau, stare de greata din aia sacaitoare, cu ameteli.De vomitat n-am prea vomitat dar starea mea generala a fost la pamant...De ieri nu mai am nici o treaba...nu-mi mai este greata absolut deloc. E normal sa fie asa?Adica sa-mi fie rau,apoi sa-mi treaca cateva zile,apoi iar rau etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

monic-dicut, multumesc, m-ai mai linistit; astept si celelalte analize sa vad minunea sau sa ma ingrozesc.
si eu ametesc si am stari de lesin dimineata si mi-e foarte greu mai ales in metrou, dar am vorbit cu medicul de familie si am inceput sa iau vitamine. mi-e un pic mai bine, mai ales ca am scapat de somnul de la ora 14:00 cand imi venea sa pun capul pe birou.
claudinna, si eu am aceeasi "problema" cu sanii, stau linistiti si nu ma dor, dar daca ma ridic noaptea din pat ma dor si parca se varsa 2 bidoane :-)
de aseara mi s-a intamplat ce imi era mai frica: durerea de cap de la curent, dar iau homeopate si tot sper sa-mi treaca
va pup si sa aveti o zi buna

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Cred ca v-am mai intrebat odata dar pentru ca nu mi-a raspuns nimeni reiau...a fost vreo una dintre voi la DR.PREDOI de la medlife? puteti sa-mi dat mai multe detalii?cum e ca om? in general se zice ca daca iti place de medic, oricare specializare ar avea el, lucrurile merg mult mai bine decat atunci cand n-ai incredere, nu-ti place, nu esti multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

anis, asa, mai zi-ne ca zici bine. Si eu incerc sa nu fiu paranoica, pana la urma, cum ziceam, e o stare naturala, doar nu suntem bolnave, doamne fereste!
Apropo de greturi... mama imi povestea ca la ambele sarcini (la mine si frate-meu) a avut greturi si pofte, doar obiectul poftei diferea din cauza de anotimpuri (eu-vara-inghetata, frate'meu-iarna-frisca) . Asa ca eu nu prea cred in chestii d-astea babesti. Oricum, am mai auzit una: daca frecventa cardiaca masurata la eco e mai mare de 156 e fata

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Wowwwww bebica al meu avea 170b/min vineri, la 11s+2z.
Hai fetitzaaaaaaaaa lu' mamiiiiiii !!!!

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

V-ati hotarat cum vreti sa nasteti? Eu am inceput sa am cosmare...evident ca nu vreau sa simt durere si as prefera cezariana...acum insa am alta fobie ANESTEZIA! Ma visez noaptea amortita de la gat in jos si imi imaginez cum ma taie...asta pt ca am vazut o cezariana life si mi-a ramas in minte imaginea aia...si cred ca ma mai gandesc daca nasc prin cezariana sau eventual sa ma duc la un psiholog ca pana facem 40 sapt paranoia mea va lua amploare si nu e bine...vreau sa fiu santoasa mintal pt bebe al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hahahaha...ale mele fete aveau cam 140 batai.....iar o super babisma

aness227, e normal, starile alterneaza, cand greata, cand obosita, cand cu pofte, e normal e un razboi al hormonilor.

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

danucu, ce bine ar fi sa iei kg putine.asa ziceam si io, bai si din luna a 7-a si apa daca beau ma ingrasa..noroc ca am scapat repede de ele...dar acum nu mai vreauuuuuuuuuu

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza fetele,
Mama mama ce ati mai scris, eu m-am trezit de vreo jumatate de ora dar am tot incercat sa dau telefoane pe la serviciu sa le spun ca nu vin (asta e a doua zi si deja cred ca au intrat la idei ai mei colegi, ca de obicei pe la 8.30 eram deja satula de munca).
Oanasm sarumana, m-am vazut pe listuza;

Khristin, pe mine una ma cam sperie sistemul asta al lor si ma enerveaza faza cu mancatul, aia n-am voie aia n-am voie si ca un facut tot ce n-am voie ma atrage. De exemplu n-am voie branza: Brie, Feta, Camembert, Rochfort; n-am voie carne tocata, scoici (si ce paella buna face barbata`miu), maioneza din oua proaspete samd. Ehhh cum sa nu te urci pe pereti

Teomaria la mine nici n-a stat pe ganduri doctorita si mi-a prescris antibioticul, desi eu cam cu jumatate de gura i-am zis ca dupa urechea mea n-as prea avea voie, dupa aia am sunat-o pe mama care a vb cu o ruda de-a mea moasa, m-am dus si am intrebat si farmacistul si pe toate fetele din birou care au avut copii (exemplu clar de paranoia). Avand in vedere ca e din grupa penicilinei, Amoxicilina paote fii luata fara probleme.

Freshnana stiu ce spui ca vorba aia si in mine urla constiinta nu alta, de fumat m-am lasat, de cafea m-am lasat, dese intelege de la sine ca pana nu vad BB ca e bine acolo barbata`miu face uite asaCat despre sani, mama mama...ii simt umflati si ma dor mai ales seara si dimineata
Off abia vinerea asta ma programez la primul scan si asta nu stiu cand o fii, dupa cat ii stiu eu pe astia pe la vreo 12 saptamni
Hai pupici fetelor si azi va mai stresez ca doar sunt acasa, de maine doar seara.
7+

Mergi la inceput