Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Clau, vezi ca primul trimestru se incheie pe la 13 saptamani si ceva. Daca imparti 40 de saptamani la 3 trimestre cam asa iti da. Pt ca si lunile au 4-4,5 saptamani deci nu poti lua 4 saptamani o luna. Stiu ca asa calculeaza si doctorii. Anyway, pana la 40 de saptamani inainte

Asta cu greturile din apropiatii mei nu se justifica. Cumnata mea are fata si a avut greturi pana in luna a 5-a, finamea tot fata greturi ioc. 2 prietene baieti, greturi la greu. Alta prietena fata, greturi cam ca mine (adica fara dat la boboci, doar asa o stare mai nasoala) asa ca sansele tot 50-50 sunt

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

buna, burticutze !
bun venit fetelor noi si o sarcina usoara, fara probleme doresc tuturor !
lenyi79, eu nu sunt din bucuresti dar am umblat pe la giulesti si o cunosc pe dr. Ranga. mi-a facut o impresie foarte buna, e optimista, cu multa experienta, nu te sperie, insa ea personal nu face eco, te trimite la eco tot la ei si ea interpreteaza. sunt si alti medici buni, chiar si cei mai tineri mi se par profesionisti. mai stiam cateva nume dar am uitat ca de 2 ani nu am mai fost pe la ei. eu zic ca e ok la giulesti. despre elias am auzit si pro si contra dar mai mult contra. daca as fi din bucuresti m-as duce la giulesti. vedeti voi cum va decideti in final.
teo, eu fac 2 bai pe saptamana, restul dusuri. incerc sa fie la temperaturi mai scazute decat cele obisnuite. nu cred ca as putea sa fac numai dusuri. oricum, am inteles ca se pot face bai fara probleme insa temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 38 gr.
voi cum va mai simtiti in rest? la mine organismul a revenit la normal, sanii nu mai sunt tensionati, este ca si cum nu as fi insarcinata desi primele 2 luni am avut toate simptomele sarcinii. sa se fi obisnuit organismul cu "starea de fapt"?
cat priveste migrenele, ieri am avut una puternica. am bagat somn de la 5 la 8 seara si nu am mai avut nimic.

8+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nici eu nu mai am sanii asa tensionati, mi-a trecut orice stare de gravida. De fapt in afara de sani si ceva sunculite puse pe mine...n-am vazut nicio schimbare.

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eh, stiam eu ca e ceva in neregula cu saptamanile astea:)) tare ciudata treaba:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata...

Sunt cu treburi..am luat-o de dimineata.

Am uitat ,l-am sunat ieri pe dr Iosup, ecografia pt pliul nucal se poate face pana in sapt 14, si se incepe cu sapt 12...asa ca gata..aveam eu un pitic pe creier, ca vorbeam aiurea,asa ca am corectat.

Bai, eu nu am simptome deloc...ma simt f bine, nu am chef de mancare..dar de data asta nu vreau sa i-au decat cat trebuie kg, ca mi-ajunge..stiu cum e sa zic lasa bb sa fie sanatos...si n-are legatura ,tu faci o matza de 3kg si ceva si tu ramai cu 15kg de dat jos ..asa ca ascund ciocolata..ca de aia am pofta rau.

Apropo de cazi, nu se face baie in cada,sauna etc,pt ca poate inmuia colul si astfel sa se deschida ..plus eventualele infectii.

fug ca vreau sa imi spal masina, azi plecam la ski cu pitica mare..asta daca o sa ii placa...o sa bag si eu o partie ,doua...Cred ca sarcina asta o sa fie cea mai relaxata din viata mea..o sa iasa un bebe f calm, sper.....eu zic ca e baiat..aseara ma gandeam la un "erik". ..mai vedem noi.Cred ca al meu o ia razna daca nu e fata iar..

*** AniS ** 6+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

numai pe mn ma dor sanii ? noaptea cel putin nu mai gasesc nicio pozitie convenabila
si azi dim cd m-am trezit am simtit ca am 2 pietre de moara prinse de gat. 2 pietre dureroase :-((((

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu ziua nu mai am nicio treaba cu sanii, in schimb noaptea, cand ma trezesc, chiar ma dor si sunt grei.
in rest...nu mai am simptome de sarcina...

anis, distractie palcuta pe partie si ai grija ca n-ai voie sa iei cazaturi sau sa faci efort prea mare, oricat de relaxata ai fi!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza burtici,

Teo multumim de cafeluta. Nici eu nu ma pot abtine de la baite, insa acum nu mai astau o ora in baie ci doar vreo 20 de minute.. Si la prima sarcina am stat la fel si nici o problema nu am avut!

Cu greturile nu exista reguli, la prima sarcina am avut greturi la greu primele 3 luni, am si slabit 4 kg atat de rau imi era si am nascut un baietel, iar colega mea de birou care a ramas insarcinata odata cu mine avea sarcina total diferita de a mea si fara greturi de loc si a nascut tot baietel. So....

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eee, nu bag eforturi ca mi-ajunge cat fac cu fetele, cand sar pe mine.Mai eu am ridicat-o de ex pe cea mare in brate cand eram cu burta mare si nu s-a intamplat nimik.O sa fiu precauta dar nu mai vreau sa fiu paranoica...am fost de doua ori deja

Culmea e a bb s-a implantat facand efort, adica ski in italia de dim pana la 4, cu cazaturi si alte cele...chiar imi vine sa rad..si eu dupa FIv imi era frica sa fac dus, ca s anu alunec in baie si sa pierd sarcina
Cred ca si noi trebuie sa avem grija dar are grija si natura sa faca selectia naturala.

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anis, asa, mai zi-ne ca zici bine. Si eu incerc sa nu fiu paranoica, pana la urma, cum ziceam, e o stare naturala, doar nu suntem bolnave, doamne fereste!
Apropo de greturi... mama imi povestea ca la ambele sarcini (la mine si frate-meu) a avut greturi si pofte, doar obiectul poftei diferea din cauza de anotimpuri (eu-vara-inghetata, frate'meu-iarna-frisca) . Asa ca eu nu prea cred in chestii d-astea babesti. Oricum, am mai auzit una: daca frecventa cardiaca masurata la eco e mai mare de 156 e fata

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput