Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Teo eu de cand am aflat ca sunt gravi fac numai dus. Dar parca mi-e dor si de o baita in cada.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

7+our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine .

Eu sunt suparata ca mi-a aparut un mare herpes de care voi scapa peste 2 saptamani orice i-as face

in rest mai nimic, fara simptome fara nimic, abia astept sa vad pe bebe sa-mi faca si mie cu manutza sa ma linistesc

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Bai, cum apar eu, dispare toata lumea. Inteleg ca ar trebui sa nu mai scriu...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata burticutze!

Ma tot gandesc eu de aseara ca stiam niste "babisme" d-astea printre care ca la fata ai greturi si la baiat nu....sau invers nu mai stiu La voi cum a fost? Mai ales cele care aveti deje bebei, cum a fost? Eu n-am avut deloc, de fapt intr-o singura dimineata mi-a fost greata si intr-o alta seara am votat, atat!
Si stiu ca de la 3 luni dispar simptomele asa ca...pa! Sper sa nu vina

Va pup si va doresc o zi excelenta!

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Moni am aparut eu

Ca tot ziceai de bebe, abia astept sa te duci si tu sa-l vezi, al meu e asa de jucaus...ai citit cred, tzopaia de mama focului iar cand mi-a facut cu manutza m-am topit toata, a agitat manutza aia atat de mult.... A fost o senzatie extraordinara, greu de descris, a durat ceva pana mi-am revenit.

Eu vreau sa fie fetitza, am deja numele pregatit, Teodora.
Pentru baietel inca nu m-am gandit, n-am idei :(

12+

Mergi la inceput

giulianna, am citit cum sa nu, va citesc zilnic. Sunt speriata ca nu mai am nici un simptom si nu l-am vazut pe bebe de la 6 saptamani... abia joia viitoare merg, sper sa mai fie acolo

Si eu tot fetitza vreau si o s-o cheme Andreea Raluca (daca va fi de acord si injineru )

POZNICI CU NOI
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

monica nu am disparut toate. nu are leg cu mom in care scrii tu
te cred ca esti nerabdatoare sa iti vezi minunea
oare ne vom plictisi vreodata de ecografii ? eu nu cred. dc ar fi dupa mn mi-as lua unul si acasa

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hop si eu!!
observati ceva schimbat la mine??
azi am facut 12 saptamani!!!! deci am intrat in luna a 4-a, nu??
vineri merg la eco sa-mi vad minunea si abia astept!
moni si eu, daca os a am fetita o sa-i zic Andra-Raluca:) destul de apropiat de al tau...daca e baiat, tacsu ii pune numele si o sa-l cheme Razvan Florin
Giuliana, eu am avut greturi pana cum vreo sapt-doua...deci o sa fac fata???
abia astept sa ne spuna ce ascundem in sac!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!

offf, eu constat ca obosesc cam repede... aseara am facut putine cumparaturi, am spalat niste vase si putin curat prin casa si eram ca lesinataaaaaaa... De gatit n-am nici un chef si nici idei, nush ce o sa ma fac.
Mai, mie la eco de vineri nu mi se parut ca fasolica e miscator... sau n-am stiut eu sa ma uit. Si nici medicul n-a zis decat ca sta in cap si cum sa-l masoare el in pozitia asta . A gasit cum: m-a apasat pe mine pe burta de mi-au iesit ochii . E posibil sa nu ma fi prins eu? Sau fasolica dormita?
Cred ca imi iau si eu concediu saptamana viitoare, sa lenevesc nitel si sa ies in parc cu fiara, daca tine asa vremea asta.

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Clau, frumoasa semnatura

Nu stiu sigur cum e cu "babismele" astea...daca ai greturi e fata...sau baiat...nu stiu, vorbe din batrani...poate stie cineva mai bine sa ne lamureasca si pe noi

12+

Mergi la inceput