Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
teomaria spune:
'neata, burtici!
E gata
,..o pastrez fierbinte pentru fiecare!
Ankussa,Nerantula ,imi pare rau de infectie si eu am , dar deocamdata dr. a zis sa mai stam vreo 2S sa se incheie procesul de formare la bebe si-apoi luam un mic tratament inofensiv cu antibiotice si ovule.Ma gandesc totusi ca poate si la celelalte sarcini am avut dar n-am stiut ca nu mi s-a luat lama ca acum, ci doar faceam sumar urina, si asta mi-a iesit bine .
Ankussa, in ceea ce priveste sarcina oprita in evolutie, din experienta mea (dar si din povestirile altor fete)pot sa-ti spun ca nu exista nici un simptom - doar o eventuala sagerare ar putea sa-ti dea de gandit...dar nu orice pierdere de sange duce la un avort spontan.Eu zic sa-ti scoti din cap ideea; faptul ca nu ai greturi e de bine...
danucu,elyia, felicitari si o sarcina fara probleme iti dorim!
claudinna, ai grija cu raceala si las-o mai moale cu curatenia![]()
ramonzca79, si eu stiu ca paracetamolul nu e interzis in sarcina si nu e bine sa stam cu durerea , ca sufera si bebe
anis, felicitari pentru saculet
si asteptam sa vedem ...unu sau doi?!?
Oana, innot placut...banuiesc ca nu lipsesti nici azi
O zi excelenta va doresc!Pupici
PS. Am si eu un pitic pe creier : stiu ca baile fierbinti nu-s bune si ca nici in cada nu e bine sa faci baie(ci doar dus)...voi chiar nu faceti baie in cada???... ca eu nu ma pot abtine
9+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanasm spune:
neata burtici!
teo
multzam de coffe
si de urare! da..incerc sa merg zilnic la inot
il fac campion![]()
danucu, ankuss, elyia bine ati venit! acus va trecem pe listuta!
anis felicitari pt eco!
ramoncza off...nasol cu durearea de cap; si eu stiu ca paracetamolul simplu e ok de luat!
si sper sa nu te mai doara!
va urez o zi buna, fara greturi si dureri de cap
Oana
12+ 
o noua viata
zambetmic spune:
'neata tuturor si multumesc celor ce mi-au raspuns
ieri dupa amiaza am pus mana pe tel si am sunat la medic si i-am spus ca am sangerari de 9 zile si m-a intrebat daca mi-a dat tratament !?!?!?!?!?
zic: NU, ca daca imi dadea poate se oprea ... in fine mi-a zis a iau utrogestan 2 dimineata si 2 seara si sa ma duc la control in 2 sapt ... aaa si mi-a trantit sec la sfarsit ca s-ar putea sa fie avort

m-am dus la farmacie si am cumparat si STUPOARE cand am ajuns acasa ... se pot administra pe cale orala si vaginala ... mie nu-mi spusese cum sa le iau ...
m-am enervat, am incercat sa sun iar si bineineteles ca n-am mai reusit ...
am sunat apoi la alt medic, care a fost f de treaba, m-a ascultat (nu stiu cat de coerenta eram la ora aia ...) mi-a zis ca le pot lua cum vreau in fc de cum reactioneaza corpul meu si azi dupa amiaza ma duc sa ma vada
am luat prima pastila oral aseara ... si mi s-a oprit in gat la propiu ... se vedea umflatura ... cred ca s-a lipit ... bineinteles ca in 2 minute vomitam ...
am varat un al doilea comprimat vaginal, in prospect scria sa nu se depaseasca 2 odata, asa ca am zis ca poate s-a dizolvat ceva si din primul ...
azi dimineata le-am pus vaginal pe amandoua si acum astept sa vedem ce va fi dupa amiaza
sper sa fie totul ok
guguloi 5+
elyia spune:
Multumesc pt.primire,fetelor!
TEOMARIA ,asa stiu si eu ca nu e prea indicat sa faci baie in cada mai ales in primul trimestru.Eu am mai facut cat am fost insarcinata cu DAVID insa nu prea fierbinte si lunga,si nu s-a intamplat nimik.Si acum mai fac,ca imi place la nebunie sa stau in cada.
ZAMBETMIC ,bafta multa si tinem pumnii sa fie bine
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 4+
freshanana spune:
ankussa si mie mi-a prescris dr antibiotice si inca niste ovule (in acelasi timp cu antibioticele). si desi ma bucurasem ca nu tb sa bag utrogestan in vagin acum nu am scapat tb sa bag ovulele alea 12 zile. dar ...totul pt bb. pana acum toate tratam pe care le-am avut de facut cu ovule le-am ignorat, chiar ii spuneam sotului cat de constiincioasa am devenit acum :-)
nerantula eu pt candida am folosit crema clotrimazol extern (am stat acasa ca nu puteam merge la serv ca sa fiu sigura ca crema sta bine unde trebuie). dr a zis ca e fb ce am facut. acum sper sa nu mai fac
bun venit noilor mamici si odisee frumoasa in continuare
o zi buna
11+
puiutz
pui
Codruta27 spune:
Neata si de la mine, mamici cu burtici!
Ce faceti? Cum va prezentati in dimineata asta?
Bun venit noilor fete! Sa aveti o sarcina usoara cu bebei sanatosi si norocosi!
Ramo, si pe mine ma chinuie din cand in cand durerile de cap, dar ginecologul mi-a recomandat sa iau paracetamol, ori de cate ori apare durerea, sa nu stau asa ca nu ii convine nici lui bb! Asa ca...paracetamolul sa traiasca!
Anis, felicitari pentru echo! Trecem noi si peste primul trimestru si ne linistim, vedem si cati bebei avem
!
Eu va pup pe toate si sper sa aveti parte de o zi excelenta! Cu asa cafea facuta de Teo, nici nu se poate altfel!
8+
Bebe mic
freshanana spune:
am uitat sa va spun ca am renuntat la cele 2 no-spa pe zi recomandate de dr . si pana acum (sunt deja 2 zile) nu am nimik (mcici junghiuri dar rezist). oare am facut bine ?
11+
puiutz
pui
freshanana spune:
si ca sa ne distram un pik de dimineatza pun un link cu o "idee" de rockie de gravidutza
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/uglydress_1989_44964873
11+
puiutz
pui
vrmoana spune:
Buna dimineata burtici!
Ce faceti?
Eu ma lupt cu niste ameteli. Greturi nu am si nici alte neplaceri. O fi de bine? O fi de rau?
Va pup si sa avem o zi usoara.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
7+our dream came true
oanasm spune:
zambetmic tinem pumnii pt azi la eco! sa speram ca va fi totul in regula, si nu a fost decat o alarma falsa!...nasoala experienta cu dr tau... e trist cand dai de asa medici... bine insa ca l-ai gasit pe dr asta care e klumea! Domane ajuta!
elyia esti pe listutza!![]()
freshana sper sa treaca candida repejor![]()
Oana
12+ 
o noua viata