Mamici de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
ancutza,
ce fac fetele? Ce ma bucur ca mai bagi un ochi pe la noi si mai ne sustii moral cu un sfat bun (sti ce paranoia suntem acum
)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
lenyi79 spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
fetelorrrrrrrrr..
am crezut ca mor noaptea trecuta...m-a durut capul ingrozitor....nu am dormit toata noaptea....voi ce luati de durere??????am sunat la urgente la maternitate pe la 12 noaptea sa intreb ce pot lua si mi-a spus NO-SPA....e tampita!!!!!!...i-am explicat ca nu ma doare burta dar degeaba....am vomitat de vreo 3-4 ori de am crezut ca -mi ies ochii....
am o prietena care a nascut cu medicul meu si mi-a spus ca ea lua saridon....mie la inceput mi-a spus ca pot lua algocalmin da acum mi-a fost teama....am sunat un prieten sa vina sa-mi faca injuectabil dar nu a vrut...a spus ca doar daca sun medicul imi face....apoi am spart o fiola si am pus doar limba pe ea dar nu am inghitit....cred ca a fost ceva mai mult psihic pt ca nu am inghitit nimic.....
spuneti-mi va rog ce luati pt dureri crunte de cap??????
m-am hotarat si voi merge la medic sapt viitoare miercuri....atunci voi avea 11+....nu mai am rabdare pana la 12 sapt...sper sa fie ok......vine minunea!!!
medicii pe care i-am intrebat eu recomanda nuami paracetamol si cam atat la dureri. In principiu No-sp e pt dureri de burta si il poti lua de 3 ori pe zi, iar pt raceli e bine sa iei Oscilococcinum care e hopeopat si e ff bun. Dar altfel medicii iti recomanda sa nu te atingi de nici un medicament. Eu una am probleme cu alergiile si tare m-ar ajuta uneori un Claritine, dar pentru trim. I mi s-a spus sa ma abtin cat pot.
Concluzie:doar paracetamol nu mai mult de 2-3 ori pe zi dar la distante mai mari de timp, No-spa, Oscilococcinum , lichide multe si reapaos.
LauraY
8+Ghemotocul meu
anis spune:
no-spa se poate lua si 10 pe zi pt durere.Pentru contractii gynipral
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
danucu spune:
MMimi, se pare ca suntem mai multe in aceasta situatie. Eu am cu o saptamana mai putin decat tine si la mine au inceput sa se diminueze petele maronii. Sper sa dispara de tot in saptamanile ce urmeaza.
Inafara de problema petelor care nu m-au lasat sa dorm ma simt perfect. Singurele simptome sunt pipi des (ma trezesc noaptea pe la 2 pt. asta), sani fermi si mariti, oboseala si preferinta pentru anumite alimente si dezgust pt. altele.
8+
anis spune:
danucu , dupa simptomele tale eu am nascut 2 fete ![]()
*** AniS
5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
danucu spune:
anis, nu stiu de ce dar si eu si sotul avem impresia ca ar fi baiat. Bebele e conceput in ziua cand a avut loc ovulatia si poate de aceea. Vom vedea in aprilie ce e
, oricum, nu avem preferinte de data asta ca ne mai dorim copii. Orice ar fi, e un bebe cuminte si-l iubim mult.
Am citit povestea ta si te felicit pentru fetite si curaj. 
O sarcina usoara.
8+
calisana spune:
Buna seara...imi pare rau pt fetele care sufera de dureri de cap, eu am migrene de ani de zile si tot timpul imi era teama de ele cand voi fi insarcinata, eu pt dureri de cap( migrene) am luat panadol, paracetamol 100% am ok-ul dr. Iar pt a ma feri de gripa am luat Oscillococcinum pe post de vacin este singrurul medicament care trateaza gripa si este si vacin. Pt raceala Coryzalia( tot homeopat) iar pt alergie am luat Rhinallergy(tot homeopat), m-am tratat de raceala ca sa imi dau seama dupa o saptaman ca am devenit alergica( pe baza de sarcina) cu toate ca aveam toate simptomele unei raceli. Astea sunt singurele medicamente pe care le putem lua, eu am avut Ok-ul dr. aaa mai iau si echinaceea si propolis cu vit C, sistemul nostru inunitar este praf si cred ca acum are nevoie de ajutor....
khristin spune:
Salutare dragelor
,
Dbunny, imi pare tare rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea experienta
. Fii tare pt. copilasul tau 
Ankussa, am vazut ca avem acelasi DPN.
Sa stii ca si Canada nu exceleaza in atatea analize, si stiu ca merg tot pe sistemul englez. Eu nu-mi mai fac atatea griji ca nu ne fac atatea ecografii si analize ca in RO, cred ca m-am obisnuit deja, pe fiimea am nascut-o tot aici, si totul a fost bine, am nascut-o cu epidurala. Eu am programare la doctor la 10 sapt, apoi pt. triplu test la 12....mai avem ceva pana atunci.
Danucu, sa-ti dea DD ce vrei...asa se spune, ca baietii sint conceputi in data ovulatiei, dar pana la urma e important sa avem bebelusi sanatosi, ii vom iubi indiferent de sex
Voi cum stati cu greutatea pana acum? 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Nerantula spune:
Buna seara!
Fetelor, s-a confirmat candida la mine ![]()
![]()
, sunt suparata rau ... ma astept sa nu scap usor de ea, ca e mai veche si tot recidiveaza 
Maimu
, Dbunny
, imi pare atat de rau! 

8+
Liniuta noastra
elyia spune:
Buna,fetelor!
Sunt si eu o
de septembrie -octombrie.
D.N 20 octombrie1978 U.M.18.o1.2008 si,dupa calculele mele ca inca nu am fost la consult,D.P.N ar fi 24 .10 2008.
Pupici tuturor burticutelor si sa treceti cu bine peste momentele dificile din sarcina!
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 4+