Mamici de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si mie Iosup imi spusese ca ne vedem in saptamina 33, dar dr. m-a trimis la eco in saptamina 28 - cred ca din cauza fluxurilor in arterele uterine. Mi-a spus ca sunt relevante valorile din saptamina 27-28, asa ca eu m-am programat la Iosup pe 6 martie - nu va zic ca abia astept - sunt curioasa ce mai face puiul, cit a mai crescut, cam ce greutate mai are...Cred ca urmatoarea o sa o fac mai tirziu - pe la 34-35 saptamini - sa vedem ce imi spune dr!

Acum am alta problema - dr meu fiind atit de ocupat, daca nu vine la operatie cind ma programeaza (mai ales ca el e salariat la Municipal, la Elias unde voi naste eu vine prin contractul de la CMU...) - cred ca voi aborda temerea asta la urmatoarea intilnire - sper sa ma si linistesca...

Edit - ca am vazut mesajul lui cleo - ecografia la internare nu este procedura standard - cred ca poti sa ceri, dar nu inseamna ca o sa-ti si faca neaparat. In mod normal doar te monitorizeaza pentru contractii si bataile inimii lui bb - unele spitale nici macar asta nu fac... Iar din ce am vazut eu, la nasterile naturale nici gind sa-ti faca eco inainte de "livrare"...

Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Mie mi-au dat programare la eco pentru 12 martie, deci, ar fi saptamana 33.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Tocmai am mancat..ma simt ca uriasul din Jack si vrejul de fasole..asa ma misc...
vestea buna e ca a inceput BBlusa sa miste;din cauza nebuniei da la munca(audit..audit..off)iar luase pauza..e calr!nu-i place muncadar daca scap si de astia,imi iau medical...Plus ca de sapt.viitoare vreau sa trec la program de 6 ore.
Cine a mai gasit loc abia pe 30.04 la Iosup???Il strang de gat..pe doctor.ca la eco de 20 sapt,cand am spus sa-mi faca programare,a zis sa sun cu 2-3 sapt.inainte...
Mai vb

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Si mie Iosup imi spusese ca ne vedem in saptamina 33, dar dr. m-a trimis la eco in saptamina 28 - cred ca din cauza fluxurilor in arterele uterine. Mi-a spus ca sunt relevante valorile din saptamina 27-28, asa ca eu m-am programat la Iosup pe 6 martie - nu va zic ca abia astept - sunt curioasa ce mai face puiul, cit a mai crescut, cam ce greutate mai are...Cred ca urmatoarea o sa o fac mai tirziu - pe la 34-35 saptamini - sa vedem ce imi spune dr!

Acum am alta problema - dr meu fiind atit de ocupat, daca nu vine la operatie cind ma programeaza (mai ales ca el e salariat la Municipal, la Elias unde voi naste eu vine prin contractul de la CMU...) - cred ca voi aborda temerea asta la urmatoarea intilnire - sper sa ma si linistesca...

Edit - ca am vazut mesajul lui cleo - ecografia la internare nu este procedura standard - cred ca poti sa ceri, dar nu inseamna ca o sa-ti si faca neaparat. In mod normal doar te monitorizeaza pentru contractii si bataile inimii lui bb - unele spitale nici macar asta nu fac... Iar din ce am vazut eu, la nasterile naturale nici gind sa-ti faca eco inainte de "livrare"...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

iti dai seama ca fac scandal sa imi faca!! gasesc eu motiv.. ba ca nu il simt ca mishca, ba ca am in plus o hartie de 50 roni, ma descurc cumva!

29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Lorich sper sa nu fie cazul...o sa iti tin pumnii pe 1 Martie!

Fetele eu nu vreau sa creez polemici si nici sa bag sperieti (nu toate cazurile de circulara s-au sfarsit tragic - o fata mi-a zis ca nici nu a avut pe bebe intors si a avut si dubla circulara si a nascut normal!), insa v-am povestit doar ca sa stiti si voi...Doamne fereste sa fii pus in situatia de a lua o decizie! Eu m-am tot rugat sa nu ajung sa iau decizii legate de bebe, dar uite ca tot nu am scapat...cu varicela asta care imi sta pe creier! Doamne fereste! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate!

Getutza am fost la Viena acum un an...chiar in Saptamana Mare si erau reduceri...am cumparat haine si incaltaminte pentru pitic la preturi normale. Noi la Viena am fost cu avionul, insa la Szeget mergem cu masina ca e aproape.
Curse cu avionul ieftine sunt din Timisoara pana la Viena...noi anul trecut am fost de la Bucuresti, dar dupa au introdus si din Timisoara. Mi-as dori tare mult sa merg de Craciun la Viena! Poate anul asta ajung.

Va pup si sper ca nu v-am suparat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaela

Cleo, exact aia e gandirea pe care incerc sa mi-o bag (si cu forta, daca e nevoie) in creier, pentru ca oricum sunt atatea riscuri in viata, si de la conceptie pana ... nu stiu pana mor eu, sunt griji, grijulete, asa ca trebuie sa gasesti puterea sa nu le cedezi. Eu sunt mai panicoasa de felul meu, Doamne Doamne sa ne ajute pe toti!

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna ziua si de la noi!

Scriu un mesaj scurt din lipsa de timp, dar mai ales de energie.
De vineri am trecut pe 6 ore, insa ma simt de parca-s drogata non-stop. Mi-am schimbat rutina de somn (ma trezesc mai devreme ca sa pot pleca la 3 fix) si e de rau!

Alysh (fetele cu intalnirea) treceti-ma si pe mine pe lista cu confirmarea faptului ca vin. Bineinteles, imi las o rezerva sa lipsesc...daca nu-s in forma (cum mi s-a intamplat in wkd).

In rest...listutza utila! Tineti minte ca a mai fost o discutie referitoare la listutza...generata de intrebarile mele referitoare la carucioare, etc. Numai ca a fost in urma cu muuult timp. In dec. anul trecut!

Am mai primit si eu sfaturi de la mamici. Astept sa definitivam cat de cat listutza, sa o postam pe prima pagina (cum sugera cineva) si apoi o mai rafinam.

Bine ai venit Mibebelina

Celorlalte nu stiu sa va raspund...efectiv nu ma pot aduna/concentra. Insa am citit tot, tot!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, eu ziceam ca am gasit la Iosup liber pe 30.04. Eu am cerut sa-mi dea cand are liber dupa 15 aprilie si atunci a zis ca poate sa-mi ofere. Asta la CMU Unirea. Probabil la Fortis s-ar putea sa fie posibil sa te programezi cu 2-3 saptamani inainte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Miha, depinde zic eu si e mergi in Viena... ca pe centru, de ex pe Mariahilfestrasse nai ce sa te atingi, in Stephansdom la fel... in plin centru comercial... eu ma duc de ex in Milenium, sau centre dinastea mai mici... si am gasit hainute la bebe mai ieftine si muuult mai de calitate ca aici... m rog, depinde cum nimeresti... eu cum am stat mai mult peacolo, fratemiu stie sigur unde sa mearga ca el acolo sta, asa merita sa mergi, dar sa mergi numai asa sa nimeresti in centru ca e cel mai simplu si normal ca gasesti niste preturi....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=152205778&ownerId=62590254" target="_blank">aici sunt cateva din hainutele lui bebe
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=152205778&ownerId=62590254" target="_blank">aici sunt cosuletul si scaunelul de mancat a lui bebe

Daca nu merge o sa le pun in contul comun, imi ziceti voi dc merge sau nu

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

getutza - nu se vad pozele - iti cere sa fii membru...
Edit, ca m-am "facut" membru si am putut sa le vad - tare dragalashe sunt!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput